• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım

Aldatilma ihtimalim vardı kesinlesti tam altı ay iz surdum ve her seyi öğrenince bitti. Herkes üzülür boşluğa girer tuhaftir ki mutluyum rahatım
Tebrikler:)) evlendiğinde tebrik ediliyor da neden boşanıldığında da olmasın.
Gelecek mutlu günlerinin başlangıcı olur inşallah.

Ne mutlu sana bnde bugun ogrendim ihanete ugradimi ne yapacagim hic bilmiyorum
Net konusicam ağır da olsa . Aldatma işlerinin sonu gelmez hem kalp de kırılmış oluyor bir kere bence bitirmek kadın için en sagliklisi ve bu boşanma işinden bence en zararlı erkekler çıkıyor erkekler bize hep cepte gözü ile bakıp terk edemeyeceğimizi sanıp istediklerini yapıyorlar hakkında hayırlısı olsin

Bi programdan bayanlarla yazismalari var icerifi gormedim ama itiraf etti bugun yani hersey kabak gibi ortada seytana uymus bi anlik bisey mis ...sende nasil oldu olay

Ben cinselcinsellik değil sanalda aldatildim ilginç olan ciddi düşünmüş kızlarla beni birakmayi planlamis ailesi de haberdarmis sıMDI ailecek peşmde köpek gibiler

Hadi ya allah bildigi gibi yapsin bunlari bnmkide sanal mis ama allah icin aldatmanin sanali gercegi mi olur hersey ortada baska kadinlara ilgisi var oste

Bi programdan bayanlarla yazismalari var icerifi gormedim ama itiraf etti bugun yani hersey kabak gibi ortada seytana uymus bi anlik bisey mis ...sende nasil oldu olay
Azgin kopekler karilarindan beklenen namusu onlarda aramazlar kendilerinde zaten lafı bile olmaz.Benim sanada bekar kızları kandırmış bi de bir kızla buluşup gezmis. Asla yapmaz dediğim bir şahisti kendisi

Aldatilma ihtimalim vardı kesinlesti tam altı ay iz surdum ve her seyi öğrenince bitti. Herkes üzülür boşluğa girer tuhaftir ki mutluyum rahatım
Hayranim böyle kadinlara,ayakta alkisliyorum. Gücüne güç katacağin bu yolda herkese örnek olman dileğiyle

Gecmis olsun ,
Ozguvenli durunus izin tebrik ederim sizi ,
Saglikli ,sans dolu bir gelecek dilerim

Bence de tebrikler hatta bravo yuvani dagitma diyen sacma sapan insan topluluğuna uymadigin icin. Herkes senin gibi güçlü olsa keşke.

Back
X