moonna Nirvana Pro Üye 29 Nisan 2010 3.714 3.293 698 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etpl #21 etpl .!.: 9 subat 2024 tarihinde boyle bir konu paylasmistim ve ben 20 gun once bosadim arkadaslar darisi bosanmak isteyipde bosanamayan guclu kadinlara insallah Genişletmek için tıkla... Selamlar… Konunuza tesadüfen denk geldim.Farkındayım konuyu hortlatmış olacağım ama merak ettim evi ayırabildiniz mi? Umarım herşey yolundadır…
etpl .!.: 9 subat 2024 tarihinde boyle bir konu paylasmistim ve ben 20 gun once bosadim arkadaslar darisi bosanmak isteyipde bosanamayan guclu kadinlara insallah Genişletmek için tıkla... Selamlar… Konunuza tesadüfen denk geldim.Farkındayım konuyu hortlatmış olacağım ama merak ettim evi ayırabildiniz mi? Umarım herşey yolundadır…
1 192727 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Eylül 2022 192 261 33 30 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etpl #22 Yeni hayatinizda mutluluklar bende boşandım ara ara geçmiş aklınıza gelir ama üzülmeyin sonuçta yaşanmışlıklar var huzur sizinle olsun
Yeni hayatinizda mutluluklar bende boşandım ara ara geçmiş aklınıza gelir ama üzülmeyin sonuçta yaşanmışlıklar var huzur sizinle olsun
E etpl Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2022 33 53 18 32 2 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etpl #23 moonna .!.: Selamlar… Konunuza tesadüfen denk geldim.Farkındayım konuyu hortlatmış olacağım ama merak ettim evi ayırabildiniz mi? Umarım herşey yolundadır… Genişletmek için tıkla... yorumunuzu simdi goruyorum , evet evleri ayirdik ve iki oglumla o kadar mutlu ve huzurluyuz ki Allah im daim etsin insallah
moonna .!.: Selamlar… Konunuza tesadüfen denk geldim.Farkındayım konuyu hortlatmış olacağım ama merak ettim evi ayırabildiniz mi? Umarım herşey yolundadır… Genişletmek için tıkla... yorumunuzu simdi goruyorum , evet evleri ayirdik ve iki oglumla o kadar mutlu ve huzurluyuz ki Allah im daim etsin insallah
E etpl Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2022 33 53 18 32 2 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi etpl #24 192727 .!.: Yeni hayatinizda mutluluklar bende boşandım ara ara geçmiş aklınıza gelir ama üzülmeyin sonuçta yaşanmışlıklar var huzur sizinle olsun Genişletmek için tıkla... inanin aklima geldikce uzuldugum tek sey neden daha onceden bu karari vermemis oldugum cok tesekkur ederi sizde iyisinizdir insallah
192727 .!.: Yeni hayatinizda mutluluklar bende boşandım ara ara geçmiş aklınıza gelir ama üzülmeyin sonuçta yaşanmışlıklar var huzur sizinle olsun Genişletmek için tıkla... inanin aklima geldikce uzuldugum tek sey neden daha onceden bu karari vermemis oldugum cok tesekkur ederi sizde iyisinizdir insallah