• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandırma timi **

Sanalda empati zor kurulur. Bunu bilip ona gore konu acmak ve okumak gerekiyor. Burdaki bazi yorumlar hic saglikli degil ama ben evli olsam, sorunlarim olsa ve konu acsam biri bana bosan dedi diye de bosanmam.

1- uyeler hakkinda konu acmak yasak
2- herkesin kendi fikridir, yaklasimidir, elbette bosanma cocuk oyuncagi degildir, sahsim adina da kimseye 'bosan ayol' dedigimi hatirlamiyorum
3- bu tip ayar verir tarzdaki konulardan hoslanmiyorum
4- konu kapanir
Üyeler hakkinda konu acilmasini yasak olduğunu bilmiyordum. Olsa bile mantiken bir ya da birkac sahis adina acilmadigi icin sorun teskil edecegini sanmıyorum o_O

Siz simdi ayari neden aldiniz anlamadim?

Benim kastettigimden ziyade senin anladigin (ya da anlamadigin) sey daha önemli bence :KK66:
Edebiyat parçalamanın bir gereği yok, siz önce kendi yazdığınızı okuyun, herkesin ağzında aynı beylik laflar :D boşanmak basit değil zaten kimse burada görümcem bana çeyrek takmadı aaa o zaman kesin boşan demiyor. Yuva bozmak o kadar basit değil.

Bu tür konulara sen de yapıcı, onarıcı yorumlarınla katkıda bulunmayı denedin mi Megalith?

Sanalda empati zor kurulur. Bunu bilip ona gore konu acmak ve okumak gerekiyor. Burdaki bazi yorumlar hic saglikli degil ama ben evli olsam, sorunlarim olsa ve konu acsam biri bana bosan dedi diye de bosanmam.

Iste tam olarak bundan bahsediyorum. Insanlar olaylarin icinde oldugu icin objektif bakamiyor. Burda da muhteşem bir gazlama soz konusu oluyor zaman zaman :) yaşı küçük olanlar da var aramizda. Etkilenebilirler. Etkileniyorlarda. Sadece duyarli olunmasi gerektigini söylüyorum. Bu kadar kişinin böyle hunharca tepkisi de hic normal degil.

Ben de cok nadir de olsa gereksiz bosan yorumlarina rast geldim.İnsanlarin kendi baslarina gelince bu kadar kolay rest cekemeyeceklerine inaniyorum.Bilmiyorum kafasi karisik biri gaza gelebilir belki ama insan yine de kendi kararini en nihayetinde kendi vermeli...

Üyeler hakkinda konu acilmasini yasak olduğunu bilmiyordum. Olsa bile mantiken bir ya da birkac sahis adina acilmadigi icin sorun teskil edecegini sanmıyorum o_O

Siz simdi ayari neden aldiniz anlamadim?
ayar almadim, zira veremezsin.. sadece çabanin ismi bu.. 'boyle yorum yapiyonuz, yapmayin' demeye getirmek, hem haddi aşmaktir, hem ayar vermeye calismaktir.. sen o tip konularda, kendine ozgu yapici yorumlarinla katkida bulun madem (bak bu ayar degil, tavsiye)

Bu tür konulara sen de yapıcı, onarıcı yorumlarınla katkıda bulunmayı denedin mi Megalith?
Genellikle özelden yazıyorum. Olabildiğince yapmaya çalışıyorum. Ben de insanim neticede. Herkes gibi her zaman doğru seyi yapamayabiliyorum. Zaten bu actigim konu tamamen genel. Sana ona buna degil hepimize ithafen yazdim

Bazı konular o kadar sinir bozucu ve dayanılmaz hal alıyor ki günlerdir bir bayanın sevinçle boşanmasını 4 gözle bekledim. Konusunu takip ettim şiddetle boşanmasını tavsiye ettim.
Bazen ise bir bayanın çok yanlış kişi olduğunu gördüm kocasına çok acıdım ''Hemen boşanır sizden.'' demişliğim bile var.
Yani hanımefendi diyeceğim o ki bu forumda her yazı, konu açan birisi haklı olacak diye bir kural yok.
Benim takıldığım site kalmamıştır ama en iyi mükemmel yapıcı zekalar burada diyebilirim. Birbirinden güzel üyelerimiz yaratıcı yorumlarıyla hayran bırakıyor kendine. Ben öss sınavında bile uzun uzun yazıları okumamış biriyim buradaki yazılanları zevkle okuyorum.

Ayrıca hiç bir bayanın bir konuda hemen boşatla, sepetle o adamı dediğini görmedim. Burada binlerce evli bayanlarımız var. Özellikle ben evli değilim ama yaşamadan bile empati yapabiliyorum. Siz konunuzda ''yaklasimlarin çokluğunun.'' demişsiniz. Ona göre yorumluyorum. Çoğunluğunun demek sanki yanlış gibi.

Icinde siddet ve aldatma gecen her konuya itinayla bosan diyorum
Pismam miyim? Hayır. Aynen devam

ayar almadim, zira veremezsin.. sadece çabanin ismi bu.. 'boyle yorum yapiyonuz, yapmayin' demeye getirmek, hem haddi aşmaktir, hem ayar vermeye calismaktir.. sen o tip konularda, kendine ozgu yapici yorumlarinla katkida bulun madem (bak bu ayar degil, tavsiye)
Bu nasil bir ego :KK70:dikkate alacagim tavsiyeni :)

Zaman zaman senin gibi düşündüğüm olmadı değil,
Ama sen niye bunu kendine dert edip böyle lüzumsuz bir KK bilinçlendirmesine girdin onu bilmiyorum.

Bu konuyu açan arkadaşında yüzleşemediği problemleri var belliki evliliğinde/ilişkisinde..insanlar kendilerinde bulunan yüzleşemedikleri sorunlarına özellikle karşısındaki kişide dikkat eder ve rahatsız olurlar.kimsenin görüşü kimseyi ilgilendirmez.geçmiş olsun inşallah o gücü bulursunuz kendinizde

Iyi de kocasindan şiddet görene kocasının aile fertlerine de başka gözle bakana da hamileyken dayak yiyene de .ama o senin kocan mi diyeceğiz ? Yapmayın lütfen .ayrıca kimse kimsenin lafı ile boşanmaz. Öyle olsaydı kaç kadının şu an hayatı Kurtulmuş olurdu .

Napalim yani burada aldatilan kadinlara, siddet goren kadinlara, ezilen kadinlara yok omur boyu mutsuzmu yasa diyelim ! yahu ben bu kafalari cozemedim.. o zaman oturun oturdugunuz yerde omur boyu kole gibi kocanizin sacma sapan isteklerini yerine getirin .. mutsuz evliliklerini evlilik gibi algilayanlar bosanmasinlar o zaman anca kendilerini kandirmis olurlar .. Tovbe Yarabbim

Bu nasil bir ego :KK70:dikkate alacagim tavsiyeni :)
ego mu :KK53: o senin kendi ciddiye alinmaman hayatim, tesekkur ederim :KK70:
kisi herkesi kendi gibi bilir.. en sevdigim atasozlerinden.. bugune kadar kimseye haddimi aşarak yorumlarini şoyle yap demedigimden, tanimladigin egonun icinde oldugmuz konu sahibine ait oldugu kanisindayim :-*

Back
X