Bosanilan Ese Hediye...

Eşimden temmuz ayında boşandım.Subatta bosandigim kişinin doğum günü var ve kızım babasına hediye almak istiyor.Ben de tamam dedim ama içim rahat değil siz ne dersiniz.Almalimiyim.
kızınız babasına bır resım yapsın veya puzzle alsın bırlıkte yapsın hedıye etsın :) 9 yas cocugun bırıne alabılecegı en guzel hedıye veya satranc takımı alın babasıyla oynasın

Herhangi bir öneride bulunmam ben olsam. 9 yaşındaki çocuk hediyeyi seçebilir. Zaten siz seçerseniz annem seçti diyecektir verirken. Bunun olmaması için çocuk seçiversin babası neticede.

Oglum anneler gunu icin rekli kartondan kart yapip ustune ikimizin resimini cizip, icine "anne seni cok seviyorum" yazmis. Bir de mini bir siir vardi kendi yazdigi, hala saklarim. Aldigim en guzel hediye idi. Kiziniz da oyle birsey yapabilir. Daha anlamli bir hediye bence.

Eşimden temmuz ayında boşandım.Subatta bosandigim kişinin doğum günü var ve kızım babasına hediye almak istiyor.Ben de tamam dedim ama içim rahat değil siz ne dersiniz.Almalimiyim.
Alın kızınız kendi versin siz olmayın yanlarında basit anlam yüklenmeyen bişy olabilir alacağınız şey

Back
X