- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.813
- 548
- 51
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maaşında var ne güzel boş ver bas git kızınıda al .. kimseye minnet etmeKızlar merhaba. 25 yasındayım 2 yasında bır kızım var 5 yıllık evlıyım. Yorgunum ve mutsuzum.. Eşimi cok severek evlendım. O da beni.. Eşimin nalet bir kumar bagımlılıgı var hanı su macla oynanan bir oyun varya ondan.. calısıyorum ben cocugum 8 aylıkken kaynanama bıraktım bi takım borclarımız var. benim cektiğim 8 binlik bir kredi ve 2 bin tl kalan da bı koltuk taksidim var.. 3500 tl maas alıyorum özel bir sirkette calısıyorum. kısaca yazıyorum kı lutfen buna göre fikir verin bana.. Annem yanbıma gelıp cocuguma bakmaya bi nevi hazır sayılır daha konunun ciddiyetını kımseye söylemeden buradan fıkır almak ıstedım. Maddi manevı coktum bu adamın borclareından. hep kumar borcu. 3 kıramızın parasını yemıs ev sahıbı kapıda.. Napcamı sasırdım ben kıraya verıyor sanarken bu 3000 tl ye kumar oynamıs. bundan 1 sene önce basladı bu haltları böyle bi adam degıldı yada ben görmedim suan bı tek cocuhuma uzuluyorum. Çocugumun süt parasını bez parasını bu şekilde harcadıgı ıcın.. Ben nasıl yapacagım ısın ıcınden nasıl cıkarım derken nedne bu adamın borclarını her seferınde toparlıyorum derken buldum kendımı.. aılesı oyle umarsız kı anltaamam. Karısık yazdım kusura bkamyın nolur. Cok sınırlıyım cunku dun karsıma aldım son kez konustyum bu adamdan bana koca cocuguma da baba olmayacagını dun anladım. cok gecti .. ama anladım. gıtmeye hazırım ama nasıl yapacagım sizce nasıl hareket edeym ?
Oncelikle uzulmeyin. Siz guclu,akilli bir annesiniz. Esinizin durumu kabul etmesi guzel. Ama o borclari bitirip,nereden bulursa bulsun, size borcsuz bir hayat kurmadan bosanmayin. O kadar kolay degil. Daha bu isin nafakasi var. Muhtemelen odemeyecek. Alin karsiniza konusun lutfen. Ev,araba,arsa ne varsa,aileden, tapuyu uzerinize yapsin. Borclari bitirsin. Sonra kendi yoluna gitsin. Bunlari yapamazsaniz hayatin zorluklarini cocugunuzla siz gogusleyeceksiniz. Esinizin ailesi hemen yeni gelin bulurlar. Yani bu insanlarin akillanacagi yok. Baska birinin daha canini yakarlar. Bu kisim gerceklesirse uzulmeyin. Artik sizden uzak olsunlar. Sagliginiza dikkat edin. Evladiniza sadece siz bakacaksiniz,bir omur. Hakkinizda hayirlisi olsun.Evet dün aglayarak ben evlılıgı beceremdım sizi ac bıraktım cebınde paran bıle yok benım yuzumden dedı. söz vermıyorum artık cunku ben boyleyım kurtulamıyorum dedi.. Teşekkur ederım ınsallah kolay atlatırım
Seneye kasımda bitiyor insallah daha 11 ayım varKredi borcun ne zaman biticek?
Bir hukukçu olarak öncelikle eşinizle konuşmanızı. Bağımlılığı için tedavi olmasını onerin derim. Daha sonra tedaviyi kabul etmezse boşanın derim.Kızlar merhaba. 25 yasındayım 2 yasında bır kızım var 5 yıllık evlıyım. Yorgunum ve mutsuzum.. Eşimi cok severek evlendım. O da beni.. Eşimin nalet bir kumar bagımlılıgı var hanı su macla oynanan bir oyun varya ondan.. calısıyorum ben cocugum 8 aylıkken kaynanama bıraktım bi takım borclarımız var. benim cektiğim 8 binlik bir kredi ve 2 bin tl kalan da bı koltuk taksidim var.. 3500 tl maas alıyorum özel bir sirkette calısıyorum. kısaca yazıyorum kı lutfen buna göre fikir verin bana.. Annem yanbıma gelıp cocuguma bakmaya bi nevi hazır sayılır daha konunun ciddiyetını kımseye söylemeden buradan fıkır almak ıstedım. Maddi manevı coktum bu adamın borclareından. hep kumar borcu. 3 kıramızın parasını yemıs ev sahıbı kapıda.. Napcamı sasırdım ben kıraya verıyor sanarken bu 3000 tl ye kumar oynamıs. bundan 1 sene önce basladı bu haltları böyle bi adam degıldı yada ben görmedim suan bı tek cocuhuma uzuluyorum. Çocugumun süt parasını bez parasını bu şekilde harcadıgı ıcın.. Ben nasıl yapacagım ısın ıcınden nasıl cıkarım derken nedne bu adamın borclarını her seferınde toparlıyorum derken buldum kendımı.. aılesı oyle umarsız kı anltaamam. Karısık yazdım kusura bkamyın nolur. Cok sınırlıyım cunku dun karsıma aldım son kez konustyum bu adamdan bana koca cocuguma da baba olmayacagını dun anladım. cok gecti .. ama anladım. gıtmeye hazırım ama nasıl yapacagım sizce nasıl hareket edeym ?
Kredi bitince mi boşansanSeneye kasımda bitiyor insallah daha 11 ayım var
Kızlar merhaba. 25 yasındayım 2 yasında bır kızım var 5 yıllık evlıyım. Yorgunum ve mutsuzum.. Eşimi cok severek evlendım. O da beni.. Eşimin nalet bir kumar bagımlılıgı var hanı su macla oynanan bir oyun varya ondan.. calısıyorum ben cocugum 8 aylıkken kaynanama bıraktım bi takım borclarımız var. benim cektiğim 8 binlik bir kredi ve 2 bin tl kalan da bı koltuk taksidim var.. 3500 tl maas alıyorum özel bir sirkette calısıyorum. kısaca yazıyorum kı lutfen buna göre fikir verin bana.. Annem yanbıma gelıp cocuguma bakmaya bi nevi hazır sayılır daha konunun ciddiyetını kımseye söylemeden buradan fıkır almak ıstedım. Maddi manevı coktum bu adamın borclareından. hep kumar borcu. 3 kıramızın parasını yemıs ev sahıbı kapıda.. Napcamı sasırdım ben kıraya verıyor sanarken bu 3000 tl ye kumar oynamıs. bundan 1 sene önce basladı bu haltları böyle bi adam degıldı yada ben görmedim suan bı tek cocuhuma uzuluyorum. Çocugumun süt parasını bez parasını bu şekilde harcadıgı ıcın.. Ben nasıl yapacagım ısın ıcınden nasıl cıkarım derken nedne bu adamın borclarını her seferınde toparlıyorum derken buldum kendımı.. aılesı oyle umarsız kı anltaamam. Karısık yazdım kusura bkamyın nolur. Cok sınırlıyım cunku dun karsıma aldım son kez konustyum bu adamdan bana koca cocuguma da baba olmayacagını dun anladım. cok gecti .. ama anladım. gıtmeye hazırım ama nasıl yapacagım sizce nasıl hareket edeym ?
Ben olsam direkt annemin evine giderim kendini toparlayıp kumardan vazgeçip öyle çıksın karşınıza.Niye çocuğunuzun rızkını yediresinizkiKızlar merhaba. 25 yasındayım 2 yasında bır kızım var 5 yıllık evlıyım. Yorgunum ve mutsuzum.. Eşimi cok severek evlendım. O da beni.. Eşimin nalet bir kumar bagımlılıgı var hanı su macla oynanan bir oyun varya ondan.. calısıyorum ben cocugum 8 aylıkken kaynanama bıraktım bi takım borclarımız var. benim cektiğim 8 binlik bir kredi ve 2 bin tl kalan da bı koltuk taksidim var.. 3500 tl maas alıyorum özel bir sirkette calısıyorum. kısaca yazıyorum kı lutfen buna göre fikir verin bana.. Annem yanbıma gelıp cocuguma bakmaya bi nevi hazır sayılır daha konunun ciddiyetını kımseye söylemeden buradan fıkır almak ıstedım. Maddi manevı coktum bu adamın borclareından. hep kumar borcu. 3 kıramızın parasını yemıs ev sahıbı kapıda.. Napcamı sasırdım ben kıraya verıyor sanarken bu 3000 tl ye kumar oynamıs. bundan 1 sene önce basladı bu haltları böyle bi adam degıldı yada ben görmedim suan bı tek cocuhuma uzuluyorum. Çocugumun süt parasını bez parasını bu şekilde harcadıgı ıcın.. Ben nasıl yapacagım ısın ıcınden nasıl cıkarım derken nedne bu adamın borclarını her seferınde toparlıyorum derken buldum kendımı.. aılesı oyle umarsız kı anltaamam. Karısık yazdım kusura bkamyın nolur. Cok sınırlıyım cunku dun karsıma aldım son kez konustyum bu adamdan bana koca cocuguma da baba olmayacagını dun anladım. cok gecti .. ama anladım. gıtmeye hazırım ama nasıl yapacagım sizce nasıl hareket edeym ?
Herkes aynı seyı soyluyor annem de dahil. cok zorlanırsın yazık sana az daha bekle bu sırada ıyıce bak diyor ama bir tarafım aynı evde barınmak istemiyor işte..Kredi bitince mi boşansan
Bence kredinin bitmesini bekle. Yeni bir ev esyalar hersey masraf. Sayılı gün diye düşün. İletişimi en aza indirgeHerkes aynı seyı soyluyor annem de dahil. cok zorlanırsın yazık sana az daha bekle bu sırada ıyıce bak diyor ama bir tarafım aynı evde barınmak istemiyor işte..
En mantıklısı bu gıbı görünüyor bu sürecte onunla muhattap olmamak da en dogrusu olacak. zaten esyaların hepsını alıp cıkacagım evden bırde esya masrafı yapamam ınanın hepsını ben odedım .. hepsınde hakkım var. malı mulku yok en azından esyalarımı kurtarırırımBence kredinin bitmesini bekle. Yeni bir ev esyalar hersey masraf. Sayılı gün diye düşün. İletişimi en aza indirge
annemın evı sehır dısında ben calısıyorum bıraz ımkansız cunku ısaımı bırakmamam gerekBen olsam direkt annemin evine giderim kendini toparlayıp kumardan vazgeçip öyle çıksın karşınıza.Niye çocuğunuzun rızkını yediresinizki