Boşanınca yapabilecek miyim ?

elfos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
521
679
103
Kızlar merhaba. 25 yasındayım 2 yasında bır kızım var 5 yıllık evlıyım. Yorgunum ve mutsuzum.. Eşimi cok severek evlendım. O da beni.. Eşimin nalet bir kumar bagımlılıgı var hanı su macla oynanan bir oyun varya ondan.. calısıyorum ben cocugum 8 aylıkken kaynanama bıraktım bi takım borclarımız var. benim cektiğim 8 binlik bir kredi ve 2 bin tl kalan da bı koltuk taksidim var.. 3500 tl maas alıyorum özel bir sirkette calısıyorum. kısaca yazıyorum kı lutfen buna göre fikir verin bana.. Annem yanbıma gelıp cocuguma bakmaya bi nevi hazır sayılır daha konunun ciddiyetını kımseye söylemeden buradan fıkır almak ıstedım. Maddi manevı coktum bu adamın borclareından. hep kumar borcu. 3 kıramızın parasını yemıs ev sahıbı kapıda.. Napcamı sasırdım ben kıraya verıyor sanarken bu 3000 tl ye kumar oynamıs. bundan 1 sene önce basladı bu haltları böyle bi adam degıldı yada ben görmedim suan bı tek cocuhuma uzuluyorum. Çocugumun süt parasını bez parasını bu şekilde harcadıgı ıcın.. Ben nasıl yapacagım ısın ıcınden nasıl cıkarım derken nedne bu adamın borclarını her seferınde toparlıyorum derken buldum kendımı.. aılesı oyle umarsız kı anltaamam. Karısık yazdım kusura bkamyın nolur. Cok sınırlıyım cunku dun karsıma aldım son kez konustyum bu adamdan bana koca cocuguma da baba olmayacagını dun anladım. cok gecti .. ama anladım. gıtmeye hazırım ama nasıl yapacagım sizce nasıl hareket edeym ?

Çok doğru bir karar vermisiniz kesinlikle evinin kirasini rizkini yediren adamdan ne koce ne de baba olmaz.
Umarim kolay atlarısınız bu sureci boşanmaya razi mi peki
Evet dün aglayarak ben evlılıgı beceremdım sizi ac bıraktım cebınde paran bıle yok benım yuzumden dedı. söz vermıyorum artık cunku ben boyleyım kurtulamıyorum dedi.. Teşekkur ederım ınsallah kolay atlatırım

Evet dün aglayarak ben evlılıgı beceremdım sizi ac bıraktım cebınde paran bıle yok benım yuzumden dedı. söz vermıyorum artık cunku ben boyleyım kurtulamıyorum dedi.. Teşekkur ederım ınsallah kolay atlatırım

En azından size yapışmayacak kadar onurluymuş.
Bunu takdir ettim.
Ne b.k olduğunun farkında olup hepsi düşse yakadan çok iyi olurdu.

Anneniz yanınızda, geliriniz kötü değil.
Borçlar yapılandırılır, bir şekilde düzen kurarsınız.
Duygularınızı iyi anlıyorum.
Umarım bundan sonra kolaylıkla mutlu olursunuz.

Kıyamam sana ya... Ne bileyim, böyle sarılasım geldi.. Pes etmenin verdiği o üzüntünü çok derin hissettim. Güçlü oluşundan ötürü çok büyük saygı duydum sana. Annen çocuğuna bakacaksa ne mutlu. Annenin emeklisi filan varsa gül gibi geçinirsiniz. Yoksa da yine yeter maaşın en azından asgarinin üstünde. Ama iç huzurun olur.

Kızlar merhaba. 25 yasındayım 2 yasında bır kızım var 5 yıllık evlıyım. Yorgunum ve mutsuzum.. Eşimi cok severek evlendım. O da beni.. Eşimin nalet bir kumar bagımlılıgı var hanı su macla oynanan bir oyun varya ondan.. calısıyorum ben cocugum 8 aylıkken kaynanama bıraktım bi takım borclarımız var. benim cektiğim 8 binlik bir kredi ve 2 bin tl kalan da bı koltuk taksidim var.. 3500 tl maas alıyorum özel bir sirkette calısıyorum. kısaca yazıyorum kı lutfen buna göre fikir verin bana.. Annem yanbıma gelıp cocuguma bakmaya bi nevi hazır sayılır daha konunun ciddiyetını kımseye söylemeden buradan fıkır almak ıstedım. Maddi manevı coktum bu adamın borclareından. hep kumar borcu. 3 kıramızın parasını yemıs ev sahıbı kapıda.. Napcamı sasırdım ben kıraya verıyor sanarken bu 3000 tl ye kumar oynamıs. bundan 1 sene önce basladı bu haltları böyle bi adam degıldı yada ben görmedim suan bı tek cocuhuma uzuluyorum. Çocugumun süt parasını bez parasını bu şekilde harcadıgı ıcın.. Ben nasıl yapacagım ısın ıcınden nasıl cıkarım derken nedne bu adamın borclarını her seferınde toparlıyorum derken buldum kendımı.. aılesı oyle umarsız kı anltaamam. Karısık yazdım kusura bkamyın nolur. Cok sınırlıyım cunku dun karsıma aldım son kez konustyum bu adamdan bana koca cocuguma da baba olmayacagını dun anladım. cok gecti .. ama anladım. gıtmeye hazırım ama nasıl yapacagım sizce nasıl hareket edeym ?
aynrn oyle kocaniz icinde sunu diyebiliriz artik son pismanlik fayda etmeyeck

desene sana nasil guvebilirim ki

En azından size yapışmayacak kadar onurluymuş.
Bunu takdir ettim.
Ne b.k olduğunun farkında olup hepsi düşse yakadan çok iyi olurdu.

Anneniz yanınızda, geliriniz kötü değil.
Borçlar yapılandırılır, bir şekilde düzen kurarsınız.
Duygularınızı iyi anlıyorum.
Umarım bundan sonra kolaylıkla mutlu olursunuz.
Çok tesekkür ederimm.. İnşallah annemı yanıma aldıktan sonra gerisi gelir diye düşünüyorum bende.

Kıyamam sana ya... Ne bileyim, böyle sarılasım geldi.. Pes etmenin verdiği o üzüntünü çok derin hissettim. Güçlü oluşundan ötürü çok büyük saygı duydum sana. Annen çocuğuna bakacaksa ne mutlu. Annenin emeklisi filan varsa gül gibi geçinirsiniz. Yoksa da yine yeter maaşın en azından asgarinin üstünde. Ama iç huzurun olur.
Çok tesekkur ederım guzel yorumun için. Annem cocuga bakar cok şükür en azından o var. emeklısı yok ama haftada 1 kez bi bayana yardıma gıdıyor oradan bı mıktar belkı anca kıra cıkar. cıkmasa da kocama bakacagıma annem ve cocuguma bakarım. İnşallah çok daha iyi olur herşey..

Çok tesekkur ederım guzel yorumun için. Annem cocuga bakar cok şükür en azından o var. emeklısı yok ama haftada 1 kez bi bayana yardıma gıdıyor oradan bı mıktar belkı anca kıra cıkar. cıkmasa da kocama bakacagıma annem ve cocuguma bakarım. İnşallah çok daha iyi olur herşey..

Emin ol daha kolay olacak. Sevgiler💜😊

Yedigi haltin farkinda olmasi ve dile getirisi, sizin kararli olusunuzu gormesi olabilir.
Nede olsa kicini toplayan bir kadin olmayacak hayatinda.

Anneniz gercekten size destek ise, isinizde var atin ipini ustune..
Omur geciyor, degmeyecek insana harcamak afedersiniz ama ahmaklik..
Cocugunun rizkini kumara yatiran heriften bi cacik olmaz.
Umarim hersey gonlunuzce olur.

Benim sana tavsiyem biraz sabretmen ve maaşına el koyman olur. Maaş kartını elinden alabiliyorsan al, evin bütün giderlerini borçlarınızı onun maaşından karşılayabilirsen karşıla. Yapamıyorsan da kendine bir ödeme yeri bul. Şuraya şunu ödemek zorundayım de her ay elinden al 2000 lira kadar. Borçlarını kapat, kendi maaşını biriktir. Sonra da bak yoluna. Çocuğun kreş çağına geliyor yavaş yavaş, annen de varmış yanında çok şanslısın.
Yok dayanamıyorum ayrılmak istiyorum da dersen, ayrıl emin ol becerirsin. Genceciksin, gelirin de iyi. Toparlar kendine de çocuğuna da bakarsın. Allah yardımcın olsun.

Keşke tedavi filan olsa, denemez mi öyle birşey?

Canım seni bilmem ama benim bir yakınım çok çekti kocasından kv dolayı , boşandı kendine kızıyor neden daha önce boşanmadım ki diyor , senin mutluluğun önemli

Hayatta daha önemli insanların olduğunun bilincinde olduğunuz çok belli. Anneniz, kızınız ve kendiniz. Gerisini zaten halledersiniz 👍 Borç ödenir, yeterki eşiniz yenilerini eklemesin. Eh hayatınızdan çıkarırsanız yenileri eklenmez. Sorun ortadan kalkınca kalan hayatınız rahat geçer. Allah size herşeyden herkesten yakın zaten. İşte bu kadar ❤

Allah yardımcınız olsun maaşınız gayet iyi sizi de çok aklı başında buldum

Yazdıklarınizi okuyunca benmi yaziyorum acaba diye bi düşündüm aynı durumdan müzdaribim bende evlendikten 3 ay sonra ogrendim esimin iddaa denilen oyunu oynadigini 8 senede bir ev araba parasi yemistir halada oynar maas karti bende maasini ben alirim ama bu kezde saga sola borç yapar arkadaslarina vs.
Mecbur yine oderiz maasin bende olmasi bisey farketmiyor yani.
İki tane çocuğumiz var cok kez kapattik borçları ama yine devam etti.
Zora düşünce bir daha yapmayacagim der pisman olur ama yine ayni. Senetle alisveris yapilan yerlerden alip sattigi telefon vs bahsetmiyorum bile.
Size boşan demek bana düşmez fakat ilerde keşke beklemeseydim derken bulursunuz kendinizi.

Çok doğru bir karar olmuş, sakın geri dönmeyin. Değişeceğim dese bile dönmeyin. Size daha fazla zarardan başka bir şey getirmez

Back
X