- 16 Temmuz 2023
- 6.228
- 17.026
- 178
Konu sahibi en 2023 yılında girmiş siteye. Umarım kendisini toparlamış ve şimdi mutludur.Leş bir hayatın olacak diyenlerin leş bir hayatı oluyor. Kimin hayatının leş kimin hayatının harika olacağını sadece Allah bilir. Sizi gören,işiten bir Yaratıcı var. Daha çok gençsin. Sadece Allah'a sigin. Karşına öyle biri çıkar ki dersin ki ben evlilik yapmamışım.
Korkuların çok insani. Tekrardan evlenmek istemen,çocuk sahibi olmak istemen çok doğal. Ama öncelikle kendine bir zaman ver. Toparlanma süreci var. Tamamen tüm korkularından siyrilman gerek. Kendine B planı yap. Mesela hiç evlenmesem kendime nasıl hayat kurmalıyım de. Sadece kendinin mutlu olduğu,kendinden emin,kendi parasını kazanan,gezen Tozan biri ol. Kendine tatil yerleri ayarla ve git. Sana çok iyi gelecek. Zaten bir bakmışsın bu süreç içinde biri hayatına girmiş bile. Hatta o tatil planların bile evlilik nedeniyle yarım kalabilir :) Hiç üzülme. Niyeti halis olanlara Allah güzel kapılar açıyor.
Ama şimdilik senin toparlanman ve kendine bakma zamanın
gelecek kaygısından aklımı yitirmek üzereyim :)Hayat bitmedi yeni başlıyor. Alttaki yorumumu oku :)) Daha 30 bile değilsin. Çocuk da yok. Hayat senden yana:)
Bunlar çok normal kaygılar. Ama şöyle düşün. Kimse geleceği bilemez. Düşündüklerinin tam tersi de olabilir. Bu süreçte kendinle mutlu olmaya bak ve kendine güzel davran. Tatillere git. Tek kalırsam nasıl yaşarım bunu düşün. Zaten hoop hayatına biri girer. Zaten tek kalmaya göre planlayınca hayatı,hayatına biri girer :) yaşam zıttı ile beraber var.gelecek kaygısından aklımı yitirmek üzereyim :)
bu süreçten nasıl çıkacağım bilmiyorum , aklımdaki başlıca kaygılar ya hiç mutlu olamazsam ? bu tekte olabilir. Başka bir evlilikte olabilir ?
Çocuğumun olmaması iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ya bir daha evlenmek istemez ve anne olamaz isem kaygısı aklımı alıp götürüyor ?
kaygım aslında birinden ziyade beni nelerin beklediği , belirsizliğe karşı biz kadınların zihni bir savunma geliştiriyor heralde, belirsizlik beni çok üzüyor.Bunlar çok normal kaygılar. Ama şöyle düşün. Kimse geleceği bilemez. Düşündüklerinin tam tersi de olabilir. Bu süreçte kendinle mutlu olmaya bak ve kendine güzel davran. Tatillere git. Tek kalırsam nasıl yaşarım bunu düşün. Zaten hoop hayatına biri girer. Zaten tek kalmaya göre planlayınca hayatı,hayatına biri girer :) yaşam zıttı ile beraber var.
Merhaba :)eski konuyu hortlattığım için üzgünüm hanımlar :)
Louder 2021 de yazmışsın güncel durumun nedir ?
27 yaşındayım bende yeni boşandım şuan hayat bitmiş gibi hissediyorum
Çocuğum yok
Ayrıca konu açıldığından beri benzer durum yaşayan değerli kadınlar bunu nasıl ve ne zaman atlattınız
Niye bu kadar kaygılısın kigelecek kaygısından aklımı yitirmek üzereyim :)
bu süreçten nasıl çıkacağım bilmiyorum , aklımdaki başlıca kaygılar ya hiç mutlu olamazsam ? bu tekte olabilir. Başka bir evlilikte olabilir ?
Çocuğumun olmaması iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ya bir daha evlenmek istemez ve anne olamaz isem kaygısı aklımı alıp götürüyor ?
Çocuk olmadığı ıcın çok şanslısınız herseye sıfırdan başlayın geç değilKonularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Boyle diyince asiri uzuldum. LEŞ BİR HAYAT mı? Benim yasayacagim bu mu?
Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.
Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
mutluluk hep seninle kalsın :)Merhaba :)
Şu an 31 yaş olmak üzereyim, 1 ay sonra olacağım
2,5 yaşına yaklaşan bir oğlum var. Alıntıladığın mesajda bahsettiğim kişi artık eşim, 3,5 senedir evliyiz. Hala çok mutluyum, tek bir an bile boşandığıma pişman olmadım.
Hayat bitti evet, ama berbat ve kurtulman gereken hayat bitti. Yenisi başladı, tadını çıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?