Boşanıp 2.evliliğini yapan ya da mutlu olan kadınlar

Konu sahibi en 2023 yılında girmiş siteye. Umarım kendisini toparlamış ve şimdi mutludur.

Hayat bitmedi yeni başlıyor. Alttaki yorumumu oku :)) Daha 30 bile değilsin. Çocuk da yok. Hayat senden yana:)
gelecek kaygısından aklımı yitirmek üzereyim :)
bu süreçten nasıl çıkacağım bilmiyorum , aklımdaki başlıca kaygılar ya hiç mutlu olamazsam ? bu tekte olabilir. Başka bir evlilikte olabilir ?
Çocuğumun olmaması iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ya bir daha evlenmek istemez ve anne olamaz isem kaygısı aklımı alıp götürüyor ?

Bunlar çok normal kaygılar. Ama şöyle düşün. Kimse geleceği bilemez. Düşündüklerinin tam tersi de olabilir. Bu süreçte kendinle mutlu olmaya bak ve kendine güzel davran. Tatillere git. Tek kalırsam nasıl yaşarım bunu düşün. Zaten hoop hayatına biri girer. Zaten tek kalmaya göre planlayınca hayatı,hayatına biri girer :) yaşam zıttı ile beraber var.

kaygım aslında birinden ziyade beni nelerin beklediği , belirsizliğe karşı biz kadınların zihni bir savunma geliştiriyor heralde, belirsizlik beni çok üzüyor.

Ve 27 yaşında boşanmış bir kadın olmak bu durum beni çok düşündürüyor Allah bilir tabi daha belki ömrümün yarısını bile yaşamadım
1 evlilik tecrübem oldu ..

Merhaba :)
Şu an 31 yaş olmak üzereyim, 1 ay sonra olacağım
2,5 yaşına yaklaşan bir oğlum var. Alıntıladığın mesajda bahsettiğim kişi artık eşim, 3,5 senedir evliyiz. Hala çok mutluyum, tek bir an bile boşandığıma pişman olmadım.

Hayat bitti evet, ama berbat ve kurtulman gereken hayat bitti. Yenisi başladı, tadını çıkar :)

Niye bu kadar kaygılısın ki
Yeniden evlenmek ve çocuk doğurmak her şey demek değil
Çocuk doğurmak mecburi bir şey de değil
Hem insanlar artık çok ileri yaşta bile çocuk sahibi olabiliyor
Önemli olan doğru insanla denk bir evlilik yapıp mutlu bir ailede çocuk dünyaya getirmek
Mutsuz ailelerde çocuk yapmış olmak için yapılan çocuklar mutlu mu oluyor sanıyorsunuz ?
Sırf yaşım geldi , herkes evleniyor diye toplum dayatması ile yapılan görev evlilikleri mutluluk getiriyor mu sanıyorsunuz ?
Doğru kişi karşınıza çıkar ise evlenirsiniz
Çıkmaz ise de evlenmezsiniz
Hayatı evlilik ve çocuk endeksli yaşamayın

Çocuk olmadığı ıcın çok şanslısınız herseye sıfırdan başlayın geç değil

mutluluk hep seninle kalsın :)
göz yaşım gerçekten pıt dedi

manifestledim mutluluk kısmını ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…