Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebebi anlatmis kocasini aldatmis o hapisteyken kocasida simdi tehtit ediyor musHerkes sebep sormuş. Sakın söyleme kardeşim. Sebep eğer evleneceğim sevgilim çocukları istemiyor gibi bişeyse seni linç etmek istiyorlar. Yok hastayım calisamiyorum. Eski kocam beni işten attırdı söyle oldu böyle oldu. Vs gibi şeyler ise arada 3 -5 sana yine kızıp sana üzülecek vicdanlarini rahatlatmak için bir şeyler yazacaklar. Burada çocukları annenin terk etmesi yasaklı konulardan. Boşuna buraya yazıp bir de kendini millete dert anlatacagim diye yıpratma bence
gecici velayet babaya verildigi icin 18 ay mecburen ayri kaldim kızımdan inan bana ömrümden ömür gitti yemedim içmedim uyumadım gecti çok şükür.dayanamazsın bence sartlarını bilmiyorum ama rızki veren Allah korkma ve bırakma derim benbosanıpta cocuklarını babaya mecbur bırakan anneler varmı aramızda neler yasıyolar ne dusunuyorlar benımle paylasabılırlermı artık bır karar vermem gerekıyor!