boşanıp cocuklarını babaya bırakan anneler!

sakın bırakma. çocuğn yaşı kaç olursa olsn annenin yeri asla dolmaz. psikolojik yıkım olur çocuk için. bide adı baba bakacak oluyor ama baba sabahtan akşama kadar işde olcak. çocuğada dolayısyla başkası bakcak..

Calistigimyerden girebiliyorum malesef oyuzden cevapveremedim esimle 13senelik evliydik 8sene cezaevindeysi hala daha...2senede askerligi bekledim cogunda yoktu yani bir hata yapip yapmamam gereken seyi yaptim ve aldattim kisa sureli vicdan azabi cektim ve esime gidip itiraf ettim esim birkac ay cok iyidavrandi gecicek benim hatalarim yuzunden yaptin desi simdi ise cocuklarimla tehtit ediyor git cocuklarin ustunde hakkin yok diyo eger mahkemede cocuari vermese herkese ailene anlatir aeni rezil ederim diyor cezaevinde hala 2ay sonra cikicak hergun hakaret kufur auan sadece ev isteyimcok pismanim zaten kendi evimde kalmama bile izin yok annemde kaliyoeum neyapcagimi bilmiyorum konu bu.

yahu 8 sene cezaevinde kalan adam kimbilir ne yaptı da kaldı buna çocuk mu verilir,
adam olsaymış dursaymış çocuklarının başında. iftira atıyor dersiniz. belge kanıt vs yok dimi elinde?

Uyuşturucu saticisiydi elinde resim var yanyana ama sürekli tehtitleyim suan bitmiş durumdayım.ya intihar edicdm yada başını alıp gidicek başka çarem tok

Durumunuz sikintili cidden. Neyle kanitlayabilir ki?
Bu durum cok ciddi bi konu aslinda tavsiye verirken de cok dikkatli olmak lazim. Bi avukatla gorusup durumu anlatip adamakilli gorusseniz. Onun tehditini belgelersiniz. Bunu yasal olarak ne sekilde yapacaginiz ve diger bircok sey hakkinda bilgi verir.
8 sene cezaevi 2 sene askerlik beklemek evlilik degilmis ki zaten. Keske anlatmasaydiniz. Rahatsiz olup anlattiniz demek ama krske o rahatsizligi icinizde yasasaydiniz.
Herseye ragmen sizi cocuklarinizla tehdit edemez. Uyusturucu satan adama da cocuk teslim edilmez. Mutlaka cocuklari yaniniza alin

Siz bunu yaparken bazı şeyleri göze almalıydınız. Anlatsın anne babanıza ne olacak utancınız evlatlarınızdan vazgeçmeye engel mi ? Uyuşturucu satıcılığından yatan adam aldstmayı koz olarak mı kullanacak ? Mahkeme kimi uygun görür bir düşünün. Ha bırakıp aldattığınız adamla evlenmek falan istiyorsanız o ayrı

İstedigi kadar tehdit etsin öyle bir adama sakın bırakmayın, kime söylerse söylesin duyulacak olması çocuklarınızın geleceğinden daha mı önemli yapmayın!

Birde niye boşanmadınızda beklediniz böyle birini anlamıyorum.

kanıtlasa bile mahkeme sizi tercih eder bence. Sonuçta Ada'm ortada yok yaptığı suç belli. ama bi avukat daha iyi yönlendirir sizi tabiki. Çocukları ona bırakmayın ailenize anlatsa da kızarlar belki ama yadırganacak bir durum yok ortada. Keşke hemen boşandaydınız. çocuklar sefil olur onlar da suça bulaşır ne olursa olsun alın çocukları.

Vicdananen rahatsiz oldum ve anlattım aileme anlaticagim sirada o engelledi beni senin yuzune vurular yapma diye simdi hergun herkonusmada defalarca yuzume burup agir konusuyor bende istemedim boyle olsun ama pisman oldugumda cok gecti senin oldurum aileni mahfederim cocuklari kendi ellerinle vericeksin mahkemede istemiyceksin diyo kaldim ortada

Ortada kalmaniz gereken bisey yok. Yapmissiniz bi hata. Adam olup 8 sene ailesini yalniz birakmasaymis. Iyi bi avukat bulacaksiniz ve onun tavsiyeleriyle hareket edeceksiniz.

Herkes sebep sormuş. Sakın söyleme kardeşim. Sebep eğer evleneceğim sevgilim çocukları istemiyor gibi bişeyse seni linç etmek istiyorlar. Yok hastayım calisamiyorum. Eski kocam beni işten attırdı söyle oldu böyle oldu. Vs gibi şeyler ise arada 3 -5 sana yine kızıp sana üzülecek vicdanlarini rahatlatmak için bir şeyler yazacaklar. Burada çocukları annenin terk etmesi yasaklı konulardan. Boşuna buraya yazıp bir de kendini millete dert anlatacagim diye yıpratma bence

Allah yardimciniz olsun ama cocuklariniz icin bir cikar yol bulun neden anlattinizki offf santajini ve tehtitini kayit altina alin mutlaka elinizde deliller olsun aldsttiginizla tehtit ediyorsa boswerin Adam olsaydi koca olsaydi bi avukatla konusun ama ne oursa olsun yavrularinizi bu herife birakmayin

Herkes sebep sormuş. Sakın söyleme kardeşim. Sebep eğer evleneceğim sevgilim çocukları istemiyor gibi bişeyse seni linç etmek istiyorlar. Yok hastayım calisamiyorum. Eski kocam beni işten attırdı söyle oldu böyle oldu. Vs gibi şeyler ise arada 3 -5 sana yine kızıp sana üzülecek vicdanlarini rahatlatmak için bir şeyler yazacaklar. Burada çocukları annenin terk etmesi yasaklı konulardan. Boşuna buraya yazıp bir de kendini millete dert anlatacagim diye yıpratma bence
Sebebi anlatmis kocasini aldatmis o hapisteyken kocasida simdi tehtit ediyor mus

evet oyle caresızımkı anlatamam couklarımsız olmayı aklım almıyor nefes alamam gıbı gelıyor neolur bana dua edın esımın yoluna gıdıp herseyı affetırmek ıcn cabalamak ıstıyorum ama ıstemıyor beynım yanmak uzere

Allah yardımcınız olsun. Eş ve baba olarak hiç bir katkısı olmamış. Sizin yaptığınız hatadan dolayı sinirden çocukları alacağını söylüyor.
Ama cezaevinden çıkınca güzel güzel konuşup fikrini değiştirebilirsiniz. Ailenize anlatması neyse ama öldürürüm zarar veririm demesi korkunç. Bu çocuklar babasız büyüdü bir de şimdi annesiz mi kalsın falan deyin, çocuklarla babalarını ziyarete gidebilirsiniz. Çocuklar babalarıyla konuşssun biz hem annemizi hem babamızı başımızda istiyoruz desinler.
Bir de şimdi boşanalım, çocukların velayetini de ben alayım derseniz. Eşiniz bu sinirler her şeyi yapabilir. Olan çocuklarınıza olur. Suyuna gidin, ben ettim sen etme vs. alttan alın. Zamanla sizden soğuyabilir sizden ve çocuklardan uzaklaşabilir rahat edersiniz.

bosanıpta cocuklarını babaya mecbur bırakan anneler varmı aramızda neler yasıyolar ne dusunuyorlar benımle paylasabılırlermı artık bır karar vermem gerekıyor!
gecici velayet babaya verildigi icin 18 ay mecburen ayri kaldim kızımdan inan bana ömrümden ömür gitti yemedim içmedim uyumadım gecti çok şükür.dayanamazsın bence sartlarını bilmiyorum ama rızki veren Allah korkma ve bırakma derim ben

Back
X