Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ESKİ EVLİLİĞİM SADECE ÇOK ŞÜKÜR Kİ FLU BİR HATIRA YOLDA GÖRSEM TANIMAM YANİ YAŞINIZDA GENÇSE EĞER KİMSE İÇİN HAYATINIZI ÇÜRÜTMEYİN EVLİYİM MUTLUYUM ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHABosanip mutlu olan varmi hayatindn memnun olan...yeni yuvalar kuran iyiki bitirmisim diyen...iyi seyler duymak istiyorum
Cok sevindim yasim genc Evet ne kadar sure sonra evlendiniz esinzinde ikinci evliligimi bana cok zor uzak geliyorESKİ EVLİLİĞİM SADECE ÇOK ŞÜKÜR Kİ FLU BİR HATIRA YOLDA GÖRSEM TANIMAM YANİ YAŞINIZDA GENÇSE EĞER KİMSE İÇİN HAYATINIZI ÇÜRÜTMEYİN EVLİYİM MUTLUYUM ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHA
Bosanip mutlu olan varmi hayatindn memnun olan...yeni yuvalar kuran iyiki bitirmisim diyen...iyi seyler duymak istiyorum
neler yaşadın bilmiyorum ama yaşında gençmiş madem hiç arkana bile bakma eşiminde benimde ikinci evliliği ve cok severek aşık olarak evlendik hayat işte şaka gibiCok sevindim yasim genc Evet ne kadar sure sonra evlendiniz esinzinde ikinci evliligimi bana cok zor uzak geliyor
Allah bizlerede nasip etsin yaneler yaşadın bilmiyorum ama yaşında gençmiş madem hiç arkana bile bakma eşiminde benimde ikinci evliliği ve cok severek aşık olarak evlendik hayat işte şaka gibiumursama gercekten zor bir süreç ama cektiğin ileride yaşayacağın sıkıntılar yanında hiç kalır ayrılık acısı boşanma süreci zor ama inan gecio ama sonra şükrediyorsun haline iyiki kurtuldum diosun
Kaç yasındasınız ?Ben iki kez evlenip boşandım ve mahkeme kapısı çalana dekte kurtarmak namına her yolu denedim, o kapıdan çıktığımda artık daha fazla devam etmenin beni daha çok tiksindirip akıl sağlığıma zarar vermekten başka işe yaramayacağına kanaat getirdim. Bu ülkede boşanmış bir kadının tekrar düzen kurması aradığını bulması zor çünkü milletcek iyi gözle bakılmıyor boşanana. 3. evliliğimi yaptım "he işte buydu aradığım adam derken bir önceki aşkını unutmak için yarabandı olarak kullanıldığımı daha ilk ay öğrendim. Zor kardeşim boşanmış kadın olmak sonuna kadar git derim sen de hiç bir acaba bırakma, en azından başına ne gelirse gelsin dönüp geriye bakıp keşke boşanmasaymışım demezsin ben gibi.
hayat acılarla dolu bir de üzerine pişmanlıklar eklenince daha zor gelir yaşamak.