boşanırken mi görüyoruz herkesin yüreğini,içini..

Dort kelime kurtuldugun icin kurban kes...

Canim kurtulduguna sukret. insaAllah hayatinda hersey cok.guzel olur bundan sonra. sen kizinla bir ailesin zaten. sen hep dua et. sukret. kimsenin yaptigi kimsenin yanina kalmaz. sen kizin icin guclu olmalisin. boyle insanlardan.kurtulduguna gore bundan sonra hayatin daha kotuye gitmeyecek.

Evet kimse benim kv annem gibidir çok iyidir demesin diye bu yüzden diyorum ben.
Hele bir haksızlığa ses çıkar, oğluna sırt çevir, karşı karşıya gel bakalım.
Haklı olan seni mi tutuyor? Haksız olan oğlunu mu?

Ben çok az gördüm haklının yanında olanı..
Canım, kanım diyerek oğullarını sarıveriyorlar.
Sen birilerinin canı değilmişsin gibi..
Torunu da ezer geçerler.
İnsanlık nerede diye düşünürsün..
Boşa dememişler. Ele karışacağına yele karış diye..

Allah yardımcınız olsun.. Hayatınızdan mikroplar arınmış diye düşünün..

Allah yardimcin olsun ...

Malesef insanlar ayrilirken cirkeflesiyor , halbuki ayrilirken guzel bir sekilde ayrilsalar en azindan akillarda guzel kalinsalar.ustelik cocugunuz varmis, yani bor ömür yuz yuze bakicaksiniz ..

Nasil olurda boyle yaparlar....
Neyse herkesi Allaha havale et .. bosver gitsin , onlar yaptiklarindan utansinlar.

Boşverin onlardan gelecek beşiği girdikçe bazı şeyleri hatırlar içiniz acir.
Kurtulursunuz gerçekten.

karşılaştığın insanların insaniyeti yokmuş
karşı tarafa verecek sevgi şefkat gibi duygulardan yoksun insanlar neden evlenir
sırf cinsellik için mi

Sanırım hamilesiniz, ve eşinizden ayrı mısınız?

ay inanmıyorum ya insanlar neden bu kadar nankör olurlar hiç anlamıyorum Rabbim yardımcınız olsun bebişinizle birlikte.

Ben de şuan hamileyim ve eşimden ayrılmak istiyorum. Bu yüzden sordum

Ne denirki bilemiyorum benim ayrılma sebebim aldatılmış olmam.Ama sizin sorununuz ne bilemem.Hani ayrılın yada ayrılmayın ama her iki koşuldada kendinizi ezdirmeyin.

olanları düşünüp kendinizi ve ailenizi üzmeyin şuan yapacağınız en güzel şey bundan sonra neler yapacağınız, nasıl bir yol izleyeceğiniz, sizin ve yavrunuz için hayat şimdiden sonra başlıyor...
boşanmış ailelerin çocukları hayata 1-0 yenik başlıyor.. yavrularımıza iyi bir gelecek hazırlamak için onların hayatta güçlü birer birey olabilmeleri için ilk önce kendimiz güçlü olmalıyız.. geçmişi unutup önümüze bakmamız gerekiyor...

Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş..

Yaniii

bu işler hep böyle değilmidir aslında , bizdede çok şey yaşanmış ve söylenmişti
insan durupta düşünüyor hani bütün çektiğim şeyler , o kadar yıl verilen emekler dökülen gözyaşları bumuydu karşılığı diye
yabancılaşmayı iyi bilirim ve birbirimizi çok iyi tanırız şu noktada

pisliğinden vermemişlerdir ayrılırken dost kalabilmek çok büyük ve önemli bir meziyet

çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için.benim evliliğim ilk aylarında başlamıştı sorunlar.ama hamileydim.bebeğim için dedim sabredeyim.ama şuan diorum ki keşke ozman cesaretimi toplasaydım.çünkü insanların kişilikleri değişmiyor,düzelir belki dioruz ya cık düzelmiyor

Allah yardımcın olsun arkadaşım,
siz anlaşamamışsınız ayrılmışsınız da insan olan
evladına böyle mi yapar,vicdansız insanlar...
Allah akıl fikir versin hepsine.

Ne oluyor bu insanlara
herkes neden bu kadar nefret dolu anlamıyorum
burda mağdur olan sensin
eşyalarını göndermemek ne demek!
Kaldı ki hata kısmende sende bütün eşyalarını alıp evi toplayıp eşine bir çöp bile bırakmadan gitseydin baba evine

ben evi terketmemiştim ki.annamlere ziyarete gitmiştim .sonra almaya gelmedi zaten.ki ben alamazdım da eşyaları.altlı üstlü oturuyorduk kv ile.

ben evi terketmemiştim ki.annamlere ziyarete gitmiştim .sonra almaya gelmedi zaten.ki ben alamazdım da eşyaları.altlı üstlü oturuyorduk kv ile.
Anladım bu dahada kötüymüş
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun peki

çok geçmiş olsun. hiç üzülme bu aşamada, şu yaptıkları basitlikleri görmüş oldun ve boşanarak ne kadar doğru bir karar vermiş olduğundan emin oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…