kv ile altlı üstlü oturuyorduk,benle yemek bile yemezdi,annesine çok ama çok düşkündü,çok eziyet ettiler bana.hamileliğimde yatırıp uzandırmazdı bile.otur annemlerle derdi,evime bile çıkamazdım.ezdirdi hep beni.ölümle tehdit etti.çocuğu bırak nereye istersen git dedi.hep sabrettim.bunun gibi çok tatrtışmalar.benim ailem dağılmasın die çok uğraştı.ama onlar malesef düşünmedi hiçşöle düşünün çalışıorum kızıma ilkkez bir oyuncak almıştım heveslenip.eşim annesi görümce k.peder alt katta konuşuolar.kv dio ki ... soksun oyuncakları.ve eşim buna hiç ses çıkarmıo.oturup nlarla lafımı edio.bitişiklerindeki teyzelerine geçmşiştim bir gün 15 dk lığına,kapıyı kilitlemiş k.peder kucağımda bebekle açmadı kapıyı.yarım saat sonra açtı kimden izin aldında gittin die üzerime yürüdü vss.bir hafta sonu aileme ziyarete geldim.sonrada eşim alamaya gelmedi.ölee bitti.
Ömrünü geçirmek için yola çıktıgın adamın ne kadar ucuz ve basit oldugunu malesefki böyle zamanda görebiliyorsun.Seni el üstünde tutan aileleri yüzüne bile bakmaz oluyor.Halbuki önce dönüp yetiştirdikleri evlatların ne kadar karaktersiz olduguna bir baksalar.
Rabbim yar ve yardımcın olsun aynı durumu yaşayan biri olarak söylüyorum güçlü ol canım .
Sanırım hamilesiniz, ve eşinizden ayrı mısınız?
evet malesefki öyleyiz
burada konu açtım yazdım size.27 şubatta davamı açtım.salı günüde eşyalarım alınıp gelindi.29 aralıktan bu yana annemlerdeyim ama hiç bukadar koymamıştı..bebeğimin beşiğini bile vermemişler,ne kıyafetleri,bebek deterjanlarını bile..insanları ayrılırken tanıyormuşuz ya ne kadar doğruymuş
Ben de şuan hamileyim ve eşimden ayrılmak istiyorum. Bu yüzden sordum
Ne oluyor bu insanlara
herkes neden bu kadar nefret dolu anlamıyorum
burda mağdur olan sensin
eşyalarını göndermemek ne demek!
Kaldı ki hata kısmende sende bütün eşyalarını alıp evi toplayıp eşine bir çöp bile bırakmadan gitseydin baba evine
Anladım bu dahada kötüymüşben evi terketmemiştim ki.annamlere ziyarete gitmiştim .sonra almaya gelmedi zaten.ki ben alamazdım da eşyaları.altlı üstlü oturuyorduk kv ile.
eşyaları almaya ailem gitti ve akrabalardan birkaç kişi ve avukatım.eşyaları almaya gitmeden önce düğünde kına gesesinde giydiğim elvbise vardı annemlewrde kalmıştı,gelirken onuda getiesinler die aramışlar avukatı.inanırmısınız buzluğa koyduğum dondurucuları bile ayırmışlar.evliliğimiz süresince atıyorum bir marketten alışveriş yapmışız kasada ödemeyi eşim yapmış.o esnada alınan ne varsa vermemişler kremlerim,epilasyon aletim vs.yani eşimin aldığı hiç birşeyi vermemişler.bebşiğide babane aldığı için vermemişler yani.allahım hepimize yardımcı olsun..şükredelim ki kurtulmuş olalım öylelerinden ve hepsini allaha havale edelim arkadaşlarım.bu arada kızım 6,5 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?