Boşanırken..

Canim bizde esimle 15 yillik gecmisimiz 9 yillik ta ewliligimiz ve 2 tane yavrumuz var.benim adam 17 sindede öküz dü 33 ündede ama cocuklar olunca bide küxük sehirde yasayinca bosanmak kolay olmuyo.hayat cok güzel sana deger vermeyen biriyle ömrünü gecirme derim.....
Benim ailemde bu değişmez kendini kandırma diyo ama işte ben ne hayallerle kurmuştum o yuvayı

Düğünüm herşeyin babasıgilin istediği gibi oldu berbattı yanı ama ben düğün günü yada balayında bu konuyu açmadım
Konuyu acmamissiniz ama belliki bir seyler birikmis karsilikli patlamissiniz.Daha yeni evliyken boyleyse ilerisini zaten toparlayamazsiniz.Ailesi de zaten basindan bu evlilige karsiymis sanki cunku kimse yapici davranmamis.Sakin olup dusunun bakalim hakkinizda hayirlisi olsun...

Konuyu acmamissiniz ama belliki bir seyler birikmis karsilikli patlamissiniz.Daha yeni evliyken boyleyse ilerisini zaten toparlayamazsiniz.Ailesi de zaten basindan bu evlilige karsiymis sanki cunku kimse yapici davranmamis.Sakin olup dusunun bakalim hakkinizda hayirlisi olsun...
Evet benim ailemde hiç istemedi kendini beğenmişlikten Allah'a sığınırım görgü yönünden beğenmediği için istemedi onun aileside eşim bana çok düşkündü nişanlıyken onun için hep kıskandılar eşiğinde beynjni yıkadılar tabi eşimde aptal

Sen bu adami tanimiyo muydun canim...ne kadardir birlikteydiniz[/QUOT
Aslında pek tanıyamadık birbirimizi ben bi sene daha nişanlı kalalım dedim ayrı şehirlerdeydik baya uzaktaydı o senden ayrı kalamam diye kıyametleri kopardı kabul ettim evlendik ama evlenmeden önce benim için ailesiyle hep tartıştı evlenmeden önce aileside ona hiç kıymet vermiyordu ama ne hikmetse evlenince kıymetlendi oda onlara yaranabilmek için beni kırdı hep çok değişti yanı bi insan nasıl bu kadar değişir aklım almıyo

Evet ben biraz fevriyim ama kocamda öküz bana hep kapıyı gösteren adama daha ne yapayım ailesiyle ilgili en ufak şeyde beğenmiyosan gidersin diyodu zaten ş,,,siz
Sen bu adami tanimiyo muydun canim...ne kadardir birlikteydiniz
Aslında pek tanıyamadık birbirimizi ben bi sene daha nişanlı kalalım dedim ayrı şehirlerdeydik baya uzaktaydı o senden ayrı kalamam diye kıyametleri kopardı kabul ettim evlendik ama evlenmeden önce benim için ailesiyle hep tartıştı evlenmeden önce aileside ona hiç kıymet vermiyordu ama ne hikmetse evlenince kıymetlendi oda onlara yaranabilmek için beni kırdı hep çok değişti yanı bi insan nasıl bu kadar değişir aklım almıyo

Bazilarinin ogullari evlendikten sonra kıymete biner...
ama polismiş şu durumda psikolojisi de bozuk olabilir...
görmediģi ilgiyi görünce ne yapcagini mi sasirdi ki...?
ailen sorun etmiyorsa...biraz zaman tanı canım kendine...az vakit gecsin bakalim...
Karsi taraftan bi hareket gelecek mi?

Bazilarinin ogullari evlendikten sonra kıymete biner...
ama polismiş şu durumda psikolojisi de bozuk olabilir...
görmediģi ilgiyi görünce ne yapcagini mi sasirdi ki...?
ailen sorun etmiyorsa...biraz zaman tanı canım kendine...az vakit gecsin bakalim...
Karsi taraftan bi hareket gelecek mi?
Ailem biran önce dilekçeyi ver diyo karşı tarafında akıllanacağı yok anca beni suçluyo bana vurduğunda da beni suçlamıştı evli olmasak çekilecek adam değilde Rabbim hayırlısı güzelini versin

Ayrı kalamam demiş ama bak ayrısınız bence evlilikte bunlar önemli keşke onun görev yaptığı şehirde bi hastanede ile başlasaydınız yani en azından eşin seni yanına almalıydı daha 3ay olmuş ayrısınız evliliğin anlamı ne
Ben de 3aylık evliyim alışmak için önemli bi süre ve siz alışamamışsınızdır da birbrinize
Ama balayındaki tavrı ilerisi için ciddi bi sinyal
Pohpohlaması nazik davranması gerekirken tokat atmış hesap yüzüne tartışmanız da abes beraber yediniz gezdiniz hesabını yaomak ne biriniz polis biriniz hemşire baştan hatalı bi evlilik olmuş

Boşan
değişmez bu tipler
Daha kaç günlük evliyken vurmuş hayvan herif
Hoş bunun bir süresi olamaz da
Keşke doğru düzgün özür bile dilemediği halde dönmeseydin.
Tekmeyi basınca bile aklı başına gelmemiş.

Yoksa eve gidip kimseye söylemeden bi gec e durup konuşmayı düşünüyodum

Boşanmak üzereyim son iki yıl içinde şiddetli geçimsizlikle boşananlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız bide biz daha 3 aylık evliyiz hakim aile danışmanına falan yönlendirirmi
3 ay çok erken . Ancak balayında bile geçinemeyen çiftin evliliği yürümez. Tecrübe ile sabit . Bende bizzat yaşadım . Yaşamasam asla inanmazdım .

Anlaşmalı boşanmazsınız . Ancak boşanmak için yeterli sebeb olursa , hakim Evliliğin bitmesi gerektiğine inanırsa bir yıl dolmadan da Boşanma kararı verebilir .

Danışman olayı ise somut olayın gereklerine göre değişir . Hakim boşanmak için yeterli sebep görmezse yönlendirebilir .

Benim tecrübelerime göre aslında 3 ayda bitmesi gereken evlilik kendini hemen gösteriyor . Ama kafada acaba keşke kalmaması için mücadele etmek lazım .
Eğer mücadele edilecek bir yanı varsa tabi . Çok uç sebepler yoksa . Şiddet vs .

3 ay çok erken . Ancak balayında bile geçinemeyen çiftin evliliği yürümez. Tecrübe ile sabit . Bende bizzat yaşadım . Yaşamasam asla inanmazdım .

Anlaşmalı boşanmazsınız . Ancak boşanmak için yeterli sebeb olursa , hakim Evliliğin bitmesi gerektiğine inanırsa bir yıl dolmadan da Boşanma kararı verebilir .

Danışman olayı ise somut olayın gereklerine göre değişir . Hakim boşanmak için yeterli sebep görmezse yönlendirebilir .

Benim tecrübelerime göre aslında 3 ayda bitmesi gereken evlilik kendini hemen gösteriyor . Ama kafada acaba keşke kalmaması için mücadele etmek lazım .
Eğer mücadele edilecek bir yanı varsa tabi . Çok uç sebepler yoksa . Şiddet vs .
Artık işimi Allah'a bıraktım ne hayırlısı o olsun en doğrusunu ancak O bilir

Artık işimi Allah'a bıraktım ne hayırlısı o olsun en doğrusunu ancak O bilir
En doğrusu . Hayırlısını dile . Zaten hersey olacağına varıyor . Yaşanan hiç birşey sebepsiz değil . Boşanmak çok zor ama kaçınılmaz isede yapacak bir şey yok . Imtihanım bu deyip oturuyoruz . Ben öyle yaptım . Hangi acı baki kalmış ki bu Kalsın .

En doğrusu . Hayırlısını dile . Zaten hersey olacağına varıyor . Yaşanan hiç birşey sebepsiz değil . Boşanmak çok zor ama kaçınılmaz isede yapacak bir şey yok . Imtihanım bu deyip oturuyoruz . Ben öyle yaptım . Hangi acı baki kalmış ki bu Kalsın .
Rabbim içimi biliyor kalbimde kırıldı yinede Allah'ın en istemediği helal olduğu için yine Allah rızası için Rabbim yuvamı kurtarsın istiyorum:(

Back
X