- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.Dustuk bi kere ,insan cikmak istedede cikamiyor.duzelmeden ziyade bir yuva kurdugunun farkina varip yapsin diye cabaladim bosmus hic biseyede yaramadi zaten.
Gercekten etrafa cok takan biri deyilim ama nedense bu tarz yorumlar aliyorum siz benim durumu biliyomusunuz ortamimdami yasadiniz dedigim oluyor,buraya yazmadigim inanin dunyanin yasanmis olayi var,ilimli olumluda bir yapim var,ona ragmen boyle boyle oldu diyorum resmen psikolojime oynaniyor.Zararın neresinden dönerseniz kardır.
Elbette hatalarımız var. Sizde farkındasınız
Etrafınızdaki insanların yorumu can sıkıcı
Hariçten gazel okuyorlar. İnşallah daha ferah günleriniz olur sizin elinizde tabi
cok cimri ilk uc ay bes kurus gormedim ,sonra sonra gunluk 10 tl almaya basladim hafta sonu vermez evdeyse vermez kuserse hic vermez onuda..
:) guzel olmusHafta sonu vermez
Evdeyse vermez
Kuserse hic vermez...
Küs sen bu adama...
Hiç bir şey verme...
Tsk ederim yorumlariniz icin sagolun.Evlilik bu değil, kendine psikolojine sağlığına yazık etme. 2aydır seni görmeye dahi gelmeyen değişmek için çabalamayan seni kaybetmeyi göze almış bir adam var. Mesajla olacak iş mi bu? Bu sevgisizliği haketmiyosun, ilk önce sen kendine değer ver kıymetini bil ve o kocadan boşan. Yolun açık olsun.
Sevgi kalmiyoki surekli huzursuz ortam biz iyi olsak bile ailesj arayip tadimizi kaciriyolar.kendime uygun hayat deyildi farkindaydimda kavga dovus biseylerde duzelmiyor malesef.cok seyler yasadik,bi sagdece ilk zamanlardaki gunluk aileye gitmeyi sagdece haftada iki gun dusurebildim sabahtanda gitmiyordum, oda ayrilik sonucu yapildi anca sizi anlayan biri yoksa karsinizda siz ne soylerseniz soyleyin biseye yaramiyorgenelde düzelmiyorlar ama seviyorsan bir şey diyemem de kendine uygun olan hayatı seçmelisin bence
Sevgi kalmiyoki surekli huzursuz ortam biz iyi olsak bile ailesj arayip tadimizi kaciriyolar.kendime uygun hayat deyildi farkindaydimda kavga dovus biseylerde duzelmiyor malesef.cok seyler yasadik,bi sagdece ilk zamanlardaki gunluk aileye gitmeyi sagdece haftada iki gun dusurebildim sabahtanda gitmiyordum, oda ayrilik sonucu yapildi anca sizi anlayan biri yoksa karsinizda siz ne soylerseniz soyleyin biseye yaramiyor![]()
Bunu tartisirdik konusurduk adam ben boyleyim ne yapiyim diyip kenara cekiliyordu,bekarkenki hayatimi surduremezmisin,basta boyle bisiler soylemiyordun dedigimde eee baska turlu nasil kandircakmissevmekte anlamak hissetmek demek değil mi zaten.. o zaman hayatı zehir etmeye gerek yok hayırlısı olsun
Onların evliliğinin de böyle olması bu durumu normalleştirmez.C
Cevredeki arkadaslarim bizimde evliliklerimiz boyle buda sorunmu vs basladilar ya olurmu desemde dusundurdu.kimsenin dort dortluk evliligi yokmus vs
Bende aldigim kararin arkasindayim ama tepkide almaya basladim
evet Allah buyuk ... tahammul olmayınca hiçbirşey olmuyorBunu tartisirdik konusurduk adam ben boyleyim ne yapiyim diyip kenara cekiliyordu,bekarkenki hayatimi surduremezmisin,basta boyle bisiler soylemiyordun dedigimde eee baska turlu nasil kandircakmisHayat bu Allah buyuk diyorum.