Boşanırsam ne kadar nafaka alırım?

Yakında yasa değişikliği olacak, ömür boyu nafaka son bulacak.Ki bende destekliyorum bu yasa değişikliğini kocasını istemeyen parasını da istemesin...Çalışsın
gurursuz insan coook.Istisnalar haric bende kesinlikle sizin gibi düşünüyorum.
Bir tanidik boşandı esinden kadin terbiyesizin ahlaksizin onde gideniydi.20 yildir kadin nafakayi alıp catir catir yiyor.bir yere girip calismiyorda.onla bunla dusup kalkiyor.Ee nikahda yapmiyor kimseyle cunku onlar icin cokkkk onemli olan nafaka kesilir.🤮🤮🤮

Denedik olmuyor. Hem benim işim yok ailemle yaşamak zorunda kalacağım boşanırsam. Kocam memur ve düzenli bir geliri var ve ben onun bana nafakayı vermesi gerektiğini düşünüyorum. Amacım ayakta durmak. 24 yaşındayım ve bir işim yok köyde yaşıyorum. Ne yapmalıyım sence?
Nafaka kadının doğal hakkı. Almamalı miyim?
siz kocanızdan nafaka almak ıcın mı evlendınız yanı adamda pek kusur goremedım nafaka da nafaka köyden kurtulup para ıcın mı evlendınız 24 yasındasınız nıye calısamıyorsunuz anlayamadım gıder ev supururum ama adamın bır sucu yok gecımsızlık deyıp nafaka al tuvalet temızle daha ıyı

Olaydın annem Cenabı Allah beyin vermiş insanlar okusun hayatını idame ettirsin diye. 2 senelik evlilikten ne koparırım diye düşüneceğine git yoğurt yap süt yap. Sen peri padişahının kızı mısın ki 2 sene evli kaldın diye 1000 2000 alacaksın? Çok beklersin
Eski konularini okudunuz mu konu sahibinin? Bir bakin isterseniz.

yaşınız gençmiş umarım birine muhtaç olmadan iş bulup çalışır ayağa kalkarsınız:KK200:

24 yaşında bir genç kızsın ve ne kadar küçük düşünceli hayalin var. Ayda 1000 tl nafaka ve onunla idare edilebilecek bir köy yaşamı.
Tabi senin düşüncen ama anladığım kadarıyla zaten çok mutlu değilsin köyde olmaktan. Üniv sınavlarına gir, iyi bir okula kayıt yaptir, hem çalış hem oku. Bunu yapan binlerce kız var.
1000 tl ye el acmak nedir ya? Saka gibi. Zaten çocuğun bile olsa 4700 alan bir adam sana 1000 tl nafaka bağlamaz o ayrı bir konu da.
Bir yerde sekreterlik bile yapsan 2020 tl alıyorsun. Koyden nasıl çalışayım diyorsun. Minibüs yok mu ? Istanbul da Insanlar avrupa yakasından anadolu yakasına işe gidiyorlar ve sabah akşam iş trafiği saatinde bazen köyden sehir merkezine gitmekten daha zor. Ben Beyazittan bakırköye akşam is cikisi trafiginde 2 saat 40 dk da geldiğimi biliyorum. Birak bahaneleri.

iş yoksa bir daha evlen o zaman..
evde yan gel yat, kocanın nafaka parasını yemek kolay tabii
😂çok hak veriyorum size tercüme ettiniz vallahi 😃
24 yasinda genc bir kadin cocugu yoksa , esinden aldatma ve siddet benzeri sebeplerle bosanmiyorsa nafaka almamali
Siz bosanmak istiyorsunuz bir de ustune adam size bakacak omur boyu , neden???
O bosanma davasindab sonra adam icin siz kocaman bir "hic" olacaksiniz , hicbir baginiz , akrabaliginiz , hicvir oneminiz olmayacak , neden adam size nafaka versin?
Babanıza rahmet vallahi ne güzel yazdınız 😃💕

😂çok hak veriyorum size tercüme ettiniz vallahi 😃
Babanıza rahmet vallahi ne güzel yazdınız 😃💕
Ve bence kocası tazminat da almalı, bu zihniyette olan birisi bir ton istekte bulunup, mağaza mağaza gezdirip, padişah kızı gibi düğün yaptırıp adamı kim bilir ne kadar masrafa sokmuştur. Tabiri caizse yolmuştur...

Maalesef yaptım o kötülüğü gözlerime 😕
Yani biz ne desek bos. Konu sahibinin mantigi baska calisiyor. Vajinam genisler diye esiyle beraber olmamis, adami yanina yanastirmamis, adami begenmemis. Madem oyle adamin ne gunahi vardi evlenmeseydin degil mi? Kafasina silah mi dayadilar evlenirken. Adama uzuldum ya. 2 sene sonra da olmuyor bosansam kac tl nafaka alirim diyor. Onun da ihtiyaclari varmis. Babasinin dogru durust isi yokmus...Bosanmayi gecim kaynagi gibi gorenler var... yazik ya...Bu gozler bunu da gordu ya...

Konu sahibinin konuları sahte diye yazmaya girdim ama yorumunuza gözüm takıldı, lütfen bu kadar iyi olmayın ve savunmadan önce eski konularına da bir göz atın bence...🙄
Hayır okumadım genelde eski konulara bakmıyorum yazılan konuya göre yorum yapıyorum. Dediginiz gibi bir durum varsa savunacak tarafida yok o zaman tabii ki.

Yani biz ne desek bos. Konu sahibinin mantigi baska calisiyor. Vajinam genisler diye esiyle beraber olmamis, adami yanina yanastirmamis, adami begenmemis. Madem oyle adamin ne gunahi vardi evlenmeseydin degil mi? Kafasina silah mi dayadilar evlenirken. Adama uzuldum ya. 2 sene sonra da olmuyor bosansam kac tl nafaka alirim diyor. Onun da ihtiyaclari varmis. Babasinin dogru durust isi yokmus...Bosanmayi gecim kaynagi gibi gorenler var... yazik ya...Bu gozler bunu da gordu ya...
Allahın adaleti çok farklı işliyor ben buna çok inanırım günahsız birinden tırtıkladığın para er ya da geç ilaç paran kefen paran olur asla ama asla boğazından yağ bal olarak geçmez. Bugün geçerse de yarın geçmez. Ha ondan geçse de o parayı sorgusuz sualsiz yedirdiklerinden çıkar...

Back
X