- 7 Ağustos 2019
- 555
- 2.268
- 113
Okuyun, is bulun, calisin. Nafaka dan ayakta durulma olmaz.Ne yapmalıyım sence?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuyun, is bulun, calisin. Nafaka dan ayakta durulma olmaz.Ne yapmalıyım sence?
24 yaşında reşit kadınsın. Köye dönmek zorunda değilsin. Kal orada çalış.Denedik olmuyor. Hem benim işim yok ailemle yaşamak zorunda kalacağım boşanırsam. Kocam memur ve düzenli bir geliri var ve ben onun bana nafakayı vermesi gerektiğini düşünüyorum. Amacım ayakta durmak. 24 yaşındayım ve bir işim yok köyde yaşıyorum. Ne yapmalıyım sence?
Nafaka kadının doğal hakkı. Almamalı miyim?
3 ün 1 ini alirsiniz evet.4.500'ün 3'te 1'i. 1.500 tl yapar ben az bile istiyormuşum.
Oyle diyorsunuzda Birde adami dinlemek lazim tabi.Konu sahibinin neler yaşadığını nasıl bir cevrede yaşadığını bilemeyiz. Eşinin artık kendisini sevmediğini söylemiş demekki artık ilgilenmiyor kendisi ile. Bazıları evliliği kurtarmaya çabalamadan nafaka pesine düşmüşsün demiş ama ne biliyorsunuz bu çabaya girmediğini. Ne kadar nafaka alır bilemem ama bir kadın kolay kolay yuvasını yikmaz demekki yürütemeyecek durumda ki boşanmak istiyor ve kanunun kendine tanıdığı hakkı kullanmak kadar da doğal bişey yok. Illa aldatmak yada dayak boşanma sebebi olmaz ki sevgisizlik, ilgisizlik de bir nedendir bu psikolojik şiddettir bana göre. Herkes ayni şartlara sahip değil ve evlenen bir çok kadın 1 günlük bile evli kalsa çok şeyini kaybetmiş oluyor halk arasında dul gözü ile bakılıyor çalışmak,toplum arasına karışmak çoğu yerde böyle kadınlar için çok zor oluyor .
Aşağı yukarı 1000 tl alabilir miyim mesela ?
Evleneyim bosanirim nafaka alırım kafasıyla evlenmissiniz sanırım. Ben birşey alacağınızı düşünmüyorum. Sunduğumuz şeyler incir çekirdeğini doldurmaz nitelikteAşağı yukarı 1000 tl alabilir miyim mesela ?
valla önceki konularına bakarsanız sebep eşi değil ta kendisi.vajinasının darlığı bozulurmuş ve kocası hiç çekici değilmiş ondan adamı tersleyip ,kovup , adama dokunmuyormuş hiç .bu tarz özellikleri var 2 yıllık evli konu sahibininkonu sahibi ya gerçek değil ya da başka niyetleri var.
Ben hakim olsam sizi boşamamKocam ilgisiz bana karşı. Psikolojik veya fiziksel şiddet yok. Kavgalarımız çok fazla. Küslükler çok fazla. Yalan falan söylemez. Para verir borcumuz olduğu için fazla vermez ama verir.
Beni eskisi gibi sevmiyor. Yani olmuyor onun la.
hırsınıza kocaman bi alkışAnlaşmalı boşanırsam çatır çatır alırım hakkımı. Nafaka kadının yasal hakkı. Hakîm onu kadının elinden alamaz ve gerekirse başka mahkemeye tekrar tekrar dava açarım .
iş yoksa bir daha evlen o zaman..Erkeklere hak veriyorsun da iş yok nerde çalışâyim ben ?
Köy yerinde.
Nafaka peşinde değilim. Ama ben boşanmak istiyorum bu nedenle nafaka talebim olacak amacım ihtiyaçlarımı karşılamak yoksa adamı sömürmek değil. Olmadı geçinemedik mutlu değiliz. Yapamıyoruz yani.
isin yoksa bul çalis arkadasim suan koydesin diye hep o koydemi kalacaksin?Denedik olmuyor. Hem benim işim yok ailemle yaşamak zorunda kalacağım boşanırsam. Kocam memur ve düzenli bir geliri var ve ben onun bana nafakayı vermesi gerektiğini düşünüyorum. Amacım ayakta durmak. 24 yaşındayım ve bir işim yok köyde yaşıyorum. Ne yapmalıyım sence?
Nafaka kadının doğal hakkı. Almamalı miyim?