- 3 Temmuz 2015
- 3
- 0
- 25
- Konu Sahibi dertbendederya
merhaba ablalarimm simdi uye oldum ve sizinle benim icin hayatimi degistirecek bir konuyu paylasmak istiyorum... 16 yasindayim 1 sene once kacarak evlendim cunku ailemin cok iyi olmasina ragmenn bakkala bile tek basima gondermeyen babamdan kurtulmakti amacim sozde.. kactim ailem beni gerii almak istedii gitmedim 1 ay icinde hamile kaldim ve 3 aylik bir cocugum var 15imde hamileydim yani.. esim 24 yasinda ve suanda mahkeme izni ile ailem devlet nikahi kiyilmasi icin ugrasiyor okuyordum bundan 1 sene once lise 1i bitirdim ve okul tatil olduktan 1 gun sonra kactim derslerim mukemmeldi sinifi 1.likle bitirdim. ee evden kacincaa bu sene gidemdedim tabi okula cocugum oldu.. saglik okuyordum. acil tip teknisyeni olacaktim sozde. neyse bu hikayemdi ve ben mutlu degilim pismanim evlendigim icin cocugum oldugu icin mutluyum onu cok seviyorum o beni tamamladi ama esimle surekli bir kavga halindeyiz ve ben biktim 16 yasinda ev isiydi kocaydii yemekti cok zor gelmeye basladi... suanda sadece dini nikahimiz var ve ailem benim mutsuz olmadigimi bilmiyor. mutluymus gibi yapiyorum.. ailem beni cok sever. neyse cocugumun gelecegi icin ve benim icin ailem esimle devlet nikahi kiyabilmem icin mahkemeye basvurdu mahkemeden izin cikti ve suanda belediyeye basvurmak uzereler ama daha basvuru olmadi belediyeye ablalarim ben bosanmak istiyorum devlet nikahi kiymak istemiyorum ve bu sene acik ogretimden okuluma devam etmek istiyorum. esim izin vermez okula gitmeme asla.korkuyorum eger aileme bosanmak istiyorum dersem mutlusun derler belki izin vermezler belkide sahip cikarlar ne yapar ne derler bi fikrim yokk ama kactigimda annem nerdeyse 2 ay surekli agladi annemi aglattigim icin cok beddua ediyorum kendi kendime ama oldu bi kere gerii donusu yok ve ablalarim sizee sorum su ki eger bosanmak istersem hadi ailem sahip cikti ya sahip cikmazsa ve bende bosanmak istedigimi soyledikten sonra esim asla beni geri kabul etmez yaaa ortada kalirsam korkuyorum sizce ne yapmaliyimm bosanmak istedigimi soylemeli miyim.. ve buyuk ihtimalle elalem ne der evlendin cocugun oldu mutlusun diyecek ailem.. cunku onlara asla belli etmedim mutsuzlugumu... fikirlerinizi bekliyorum... lutfen kirici yorum yapmayin zaten yasadiklarmdan dolayi buyuk pismanlik cekiyorum....