• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyormuşuz...

Yorumlar çok fazla olduğu için konunun tamamını okuyamasam da anladığım kadarıyla kader arkadaşlarınızdan biriyim. Bende şuan boşanma aşamasındayım davalar açılalı 2,5 ay oldu daha duruşma tarihimiz bile belli değil.kafam allak bullak bi yanım anlaşmalıya çevir bitsin gitsin diyor öbür yanım sürünsün mahkeme kapılarında diyor. Bitürlü kabullenemiyorum yaşadıklarımı. Geçiyor mu zamanla bu hüsran. Bizi böyle yerle bir edenler bigün pişman oluyorlar mı?

uzun ilişkiden sonra ewliliklerin mutlu olduğuna inanmıyorum benimde ewliliğim aynı mutsuz sonla bitti protokol hazırlayan bi adam bunu coook önceden düşünmüştür öle kolay değil bu işler senin yerinde olsam gerçekten ayrılmaya karar werirdim we yasal haklarımı sonuna kadar kullanırdım biz kadınlar bu kadar kolay pes etmemeliyiz (boşanmaya karar werdiğimde bende hıc bişi istemiorm hemen boşanmak istiorm demiştim Allahtan awukatım haklarıma sahip cıktı) seni bu kadar uzen yıpratan bi insan başı ağrımadan kurtulmamalı bence maden sıkıldı madem hiç ewlenmeseydi şimdi tekrar bekar olabilmek için sürünsün bakalım (aslında senı doldurmak istemezdim ama cok sinir bozucu durumlar sakın pes edip boyun eğme olur mu inan korktuğun ki korkuosan gibi değil boşanmak )

Yorumlar çok fazla olduğu için konunun tamamını okuyamasam da anladığım kadarıyla kader arkadaşlarınızdan biriyim. Bende şuan boşanma aşamasındayım davalar açılalı 2,5 ay oldu daha duruşma tarihimiz bile belli değil.kafam allak bullak bi yanım anlaşmalıya çevir bitsin gitsin diyor öbür yanım sürünsün mahkeme kapılarında diyor. Bitürlü kabullenemiyorum yaşadıklarımı. Geçiyor mu zamanla bu hüsran. Bizi böyle yerle bir edenler bigün pişman oluyorlar mı?

Allaha sigin kardesim, zaman herseyin ilaci derler ya, oyle iste

Dava uzadikca sen de sorunlar yasayacaksin, bunlari iyi hesap et

sağol iyi dileğin için.
zaten mal mülk derdine düşmüş, avukatı uyardı galıba, elınde ne varsa yarısının benım oldugunu yenı fark etmıs bellı.. ben hıcbırseyını ıstemıyorum ama al bı vakfa bagısla ama ondan al yarısını dıyor arkadaslarım...

hayir niye almiyorsun
sen okadar zamanini vaktini sabrini askini sevgini hayatini kalbini evini sofrani yatagini ona ayrimissin simdi o bu kadar basit sebebten gidecek ve sende aman efendilik bende kalsin diyeceksin oylemi
cazgirlik yap demiyorum. hayir kesinlikle olmaz kanuni hakkin her neyse HEPSINI soke soke alacaksin ve catir catir SEN harcayacaksin

cok sevdigim bir soz vardir mutavazilik hz Ebubekire olursa mutevazilik yoksa Ebu cehile karsi mutevazilik yaparsan o ahmaklik olur

aradaki cizgiyi iyi cekmen lazim seninkide maalsef bu durumda ebu cehile karsi mutevaizlik meselesi olur
catir catir herseyi alacaksin hele baska bir kadin varsa kesin alacaksin
sende onla beraber kazanmadinmi? niye birakasinki

Back
X