Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ToprakmimYeni ÜyeÜye
Kizlar merhaba ben yeniyim konuya nerden baslicami bilemiyorum suan bosaniyorum surec mahkemede ve cekismeliye dondu esimle akrabayiz 3 aydir ayriyuz beni evden gonderdi 3bck yasindaki oglumla ev tuttum isime yakin oglum icin yapamayacagim fedakarlik yokken cocugumu elimden almaya calisiyor kendisi polis cocuguda annesine baktircak ya dayanamam kizlar bir kere evliligimi kurtarmak adina intihar etmistim onu kullaniyo ne yapacam 6 senelik kocami zerre taniyamamisim daha ne kadar cirkeflesebilir. Ayrilik sebebimiz eften puften sebepler onun eve gec gelmeleri benim buna tepki gostermem ondan ilgi sevgi beklemem vsgibi durumlar ve ailesine bir kere bile saygisizligim olmamisken 1 kere bile ne beni ne torunlarini aramadilar bile esim benim butun ailemin karsisinda istemiyorum deyip bizi caresiz birakti hicbir buyugumuz araya girmedi ve bunca karaktersizlesmeye ragmen pisman olsun donsun diyorum bendeki bu celiskiyi anlayamiyorum akil sagligimi yitirmekten korkuyorum cok dusunuyorum buna engel olamiyorum napcam kizlar gecermi bu konuyu yuzeysel ozet gectim yorumlarinizi merakla bekliyorum cnku benim objektif dusuncelere cok ihtiyacim var beni ancak bu durumi yasayan anlar
ToprakmimYeni ÜyeÜye
Kizlar merhaba ben yeniyim konuya nerden baslicami bilemiyorum suan bosaniyorum surec mahkemede ve cekismeliye dondu esimle akrabayiz 3 aydir ayriyuz beni evden gonderdi 3bck yasindaki oglumla ev tuttum isime yakin oglum icin yapamayacagim fedakarlik yokken cocugumu elimden almaya calisiyor kendisi polis cocuguda annesine baktircak ya dayanamam kizlar bir kere evliligimi kurtarmak adina intihar etmistim onu kullaniyo ne yapacam 6 senelik kocami zerre taniyamamisim daha ne kadar cirkeflesebilir. Ayrilik sebebimiz eften puften sebepler onun eve gec gelmeleri benim buna tepki gostermem ondan ilgi sevgi beklemem vsgibi durumlar ve ailesine bir kere bile saygisizligim olmamisken 1 kere bile ne beni ne torunlarini aramadilar bile esim benim butun ailemin karsisinda istemiyorum deyip bizi caresiz birakti hicbir buyugumuz araya girmedi ve bunca karaktersizlesmeye ragmen pisman olsun donsun diyorum bendeki bu celiskiyi anlayamiyorum akil sagligimi yitirmekten korkuyorum cok dusunuyorum buna engel olamiyorum napcam kizlar gecermi bu konuyu yuzeysel ozet gectim yorumlarinizi merakla bekliyorum cnku benim objektif dusuncelere cok ihtiyacim var beni ancak bu durumi yasayan anlar
Mrb oncelikle cigdem ben.ayni yoldan gectim bosanali bir bucuk sene oluyo esim iflas etti restorani vardi 3,5yasinda bi oglum var yssama sebebim.ama depresyondan cikmak ole kolay degil hic eve kapanma olabildigince sosyalles gez toz seni mutlu eden seyleri yap gecmis e takilma artik onumuzdeki maclara bakcaz insaniz herseye hazirlikli olmaliyiz belki bunda bir hayr var ve biz su an goremiyoruz oyle dusun canim ya ayni duygulari paylasiyorum ama degmezmis karsi taraf o kadar ketum ve taskalp ki ibsan sasirip kaliyo ben bunu mu sevmisim diye ama olsun ders al her tecrubeden kendini biseylerle mesgul et kitap oju resim yap muzik yap vs insan icine karis mutlaka sakin kendi ic sesine kulak verme aslaaaa
Bosanali 1bck sene oldu diyosunuz hala alisamadiniz mi kendimi eve falan kapatmiyorum zaten ailem bu konuda cok yardimci oluyo ama nereye gitsem bu kafa benimle geliyo esimin ve ailesinin yaptigi bu kadar kotuluge ragmen hala yasadigimiz guzel seyleri dusunuyorum ve bir daha sanki asla boyle seyler yasamayacakmisim gibi geliyo cocugun velayeti sizde mi kaldi bu arada nafaka falan oduyormu. Birde su canimi cok acitiyo gercekten ailesinden kimseyi kirmamis biri olarak bir kere bile arayip sormamalari sessiz kalmalari hazmedemiyorum. Bu arada esiniz ne yapti hic bir pismanlik olmadimi yada hayatina baska birini aldimi bunca seye nasil dayandiniz butun sosyallikleri yaparken yasadiklarinizi nasil unutabildiniz
Bosanali 1bck sene oldu diyosunuz hala alisamadiniz mi kendimi eve falan kapatmiyorum zaten ailem bu konuda cok yardimci oluyo ama nereye gitsem bu kafa benimle geliyo esimin ve ailesinin yaptigi bu kadar kotuluge ragmen hala yasadigimiz guzel seyleri dusunuyorum ve bir daha sanki asla boyle seyler yasamayacakmisim gibi geliyo cocugun velayeti sizde mi kaldi bu arada nafaka falan oduyormu. Birde su canimi cok acitiyo gercekten ailesinden kimseyi kirmamis biri olarak bir kere bile arayip sormamalari sessiz kalmalari hazmedemiyorum. Bu arada esiniz ne yapti hic bir pismanlik olmadimi yada hayatina baska birini aldimi bunca seye nasil dayandiniz butun sosyallikleri yaparken yasadiklarinizi nasil unutabildiniz
Onun yogun hic bitmeyen is stresi ilgisizlikleri ne daha fazla dayanamayip oglum la biz onu terk ettik simdi velayet bende tabiki.durumu nu biraz toparlamaya calisiyo az da olsa gonderiyor cok fazla ustune gitmiyim diyorum ama hayat cok acimasiz allahtan ailem var destek oluyorlar.duygularini gostermekten cekinen zayiflik sanan biri.pisman olup olmadigini bilmiyorum belki icinde yasadi herseyi.ama sabrim yetmedi.hakkimizda hayirlisi buymus oglum icin insallah hersey guzel olur bosanma olum gibi travmatik olaylar elbette cabuk unutulmaz ama zamanla yaralar iyilesir ins.allah senin de yardimcin olsun.
SENİN DURUMUNU ANLAYABİLİYORUM BENDE BOŞANALI 15 GUN OLDU AMA 4 AYDIR AYRIYDIK ZATEN OLMAYINCA OLMUYOR NAPALIM ÇOCUGUMUZ İÇİN YAŞAMAK ZORUNDAYIZ BİZ MUTLU VE GÜÇLÜ OLUCAZ Kİ ONLARDA OLSUNLAR ÇOK ZOR BİR DURUM BENDE İLK BAŞLARDA HATTA SUANDA OYLEYIM COCUGUMA KARSI VİDAN AZABI ÇEKİYORDUM HAYATI BÖYLE OLMAMALIYDI DİYE AMA DÜŞÜNDÜKÇE MUTSUZ BİR AİLEDE BÜYÜTMEKTENSE AYRILMAK VE ÇOCUGUMU BÖYLE BÜYÜTTÜGÜMÜ DÜŞÜNMEK RAHATLIK VERİYOR ÇÜNKÜ EŞLER AYRILDIKTAN SONRA ÇOCUKLARININ ÜZERİNE DAHA ÇOK DÜŞÜYORLAR BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN BÖYLESİYMİŞ MÜMKÜN OLDUGUNCA EVDE YANLIZ KALMA ÇOCUGUNLA GEZ ONA YÖNELİK AKTİVİTELER YAP ARKADAŞLARINLA DOLAŞ İNAN ZAMANLA BÜTÜN YARALAR KABUK BAGLIYOR BUDA GEÇTİ DİYORSUN BİR İNSAN NASILSA ÖYLEDİR KİMSE DÜZELMEZ YANİ BENCE HİÇ PİŞMAN OLURMU DİYE BEKLEME OLMAZ OLSA BİLE TEKRAR ESKİYE DÖNÜŞ YAPAR YİNE ÜZÜLEN SEN OLURSUN CANIM UNUTMA ÇOCUGUN VAR VE ONUN İÇİN AYAKTA GÜÇLÜ DURMAK ZORUNDASIN.
merhaba öncelikle Allah yardımcın olsun. SAnırım hala aşıksın bence o yüzden böyle düşünüyorsun ama pişman olup geri döndüğünde miden bulanacak. ohh ne güzel çocuğun yanında evini tutmuşsun düzenin bi kaç aya oturur. zaten çalışıyormuşsun. işteyken işine yoğunlaşırsın evdeyken çocuğuna bi bakmışsın hayatında hiç yeri kalmamış önemsemediğini gördükçe noluyo ya ne yaptım ben diyecek kendi kendine boşver. çok zordur muhakkak. kolay değil insanın yuvasının dağılması ama vardır bundan da bi hayır. Mahkemeler bayanların yanında inşallah nafakanı da velayetinide alırsın.
Aayseselvi
. Canim benim allah hepimizin yardimcisi olsun insallah herkes unutursunn alisirsin gecer diyo ama ben cok sabit fikirliyim hayatinda hicbir seyde kolay kolay köklü degisiklikler yapamiyorum evet suan ailemleyim ve hic kendimi sıginti gibi hissetmiyorum herkes el bebek gul bebek bakiyo binlerce kez sukurler olsun rabbime ama cocugumu dusundukce kahroluyorum ben erken evlendim gunumuz sartlarina gore 23 yasinda suan 28 yasindayim karsima iyi insan cikarmi cocuguma uvey anne veya baba nasil davranir onun nasil bir hayati olcak ilkokula basladiginda kim olcak yaninda diye kendime sormaktan biktim kavgada olsa evimdeydim ve yemin ediyorum bitecek bir sebep yokken bu sekilde bitmesini hazmedemiyorum esimle bundan 1 sene oncede ayni duruma gelmistik 7 ay ailemin yaninda kaldim esim o zamanda tiksiniyorum istemiyorum diyordu bunca seye ragmen kapima geldi ve bende baristim hemen bnm yerimde o kadar yasanan seye ragmen baskasi olsaydi hayatta barismazdi surekli soru soruyorum kendime neden boyle oldu nasil olcak bundan sonra diye gecermi canim lutfen cok dua edelim bizim durumumuzda olan kardslerimize.bu arada sizin ayrilma sebebiniz neydi
titiz gelin
. Canim hep hayirlisi diyorum ve bu hayrida rabbim tez zamanda gostersin de benimde bu evlilikten umudum kalmasin artik.esimi seviyormuyum bilmiyorum ben alismislik diyorum cnku kendini sevdirecek hicbirsy yapmadi bnm icin insallah dedigin gibi olurda midem bulanir benim hazmedemedigim sey bosanmak ve sonuclari anne ve babamda ayri benim bunun acisini yillarca hissettim butun savasim oglumun da ayni seyi yasamasi bnm agladigin gibi onunda aglamasi ya iste butun bunlari dusundukce kahroluyorum 3 sene 5 senede gecse yapi olarak ince dusunen ve duygusal biri oldugum icin hep uzulcem ve kapilarimi hep kapali tutcam kizin kaderi anneye cekermisya bendede oyle oldu.ben 3 avukat tuttum ve cok saglam bir cevap dilekcesi yazmistim esimin bana yazdigi dilekceye gore hepimiz avukatlarim dahil bunun sonucu uzlasma olur ve karsilikli bosanirsiniz diyorlardi ama esimle akraba oldugumuzdan dolayi duyuyorum esimde yazacakmis daha ne yazabilir ne diyebilir merakla bu hafta onu beklicem.ona buna bitti o is kesinlikle olmaz diyo bu kadar bosanmaya merakliyken neden uzatiyo neden uzlasmiyi anlayamiyorum insallah hakda adalette benden yana olur hepinize cok cok tesekkur ederim ilginize alakaniza ve eminim dualariniza rabbim kimseyi evliligle ve evladiyla sinamasin
BENDE 19 YAŞINDA EVLENDİM ŞU AN 26 YASINDAYIM BİZDE ÇOK KEZ BOŞANMA NOKTASINA GELDIK EN SON 6 AY ANNEMDE KALMISTIM SONRA DEDIGIN GIBI EŞİM PİŞMAN OLUP GELMİŞTİ 2 SENE GUZEL GECTI AMA YINE AYNI SORUNLAR ANLASAMADIK KAYINVALIDEM ILE AYNI EVDE YASAMAYI KABUL ETTIM ESIM RAHATLIGA ALISTI ÇOCUKTA OLSA BİR YERDEN SONRA OLMUYOR SABREDEMİYORSUN DEGİŞTİM DİYORLAR DEGİŞMİYORLAR GİDEN 7 SENEME ÜZÜLÜYORUM AMA İYİKİ OĞLUM VAR ONUN İÇİN SABRETTİM AMA ARTIK ÇOK SOGUDUM GELSE BİLE BİTTİ ARTIK ZATEN TAMAMEN BOŞANDIK BENCE HİÇ BEKLEME PİŞMAN OLSUN DİYE BELKİ OLURLAR AMA İŞ İŞTEN GEÇER ZATEN ZAMAN GEÇTİKÇE SEN İSTER İSTEMEZ SOGUYORSUN BİR BAKIYORSUN EVLENDIGIN ADAM DEGİL YABANCI GELİYOR ARTIK GÖZÜNE SIRADAN BİRİYMİŞ GİBİ BENCE ERKEKLER YANLIZ KALDIGINDA ESLERİNİN KIYMETİNİ ANLIYORLAR AMA ESKISI GIBI OLMJYOR ISTE CATLAK VAZOYU NE KADAR SARSANDA ALTI HEP ÇATLAK KALIYOR BOYLE DUSUN BU ARADA NEREDEN