Bosaniyorum ama atlatamiyorum yardimm!!!

Toprakmim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
9
2
1
36
Kizlar merhaba ben yeniyim konuya nerden baslicami bilemiyorum suan bosaniyorum surec mahkemede ve cekismeliye dondu esimle akrabayiz 3 aydir ayriyuz beni evden gonderdi 3bck yasindaki oglumla ev tuttum isime yakin oglum icin yapamayacagim fedakarlik yokken cocugumu elimden almaya calisiyor kendisi polis cocuguda annesine baktircak ya dayanamam kizlar bir kere evliligimi kurtarmak adina intihar etmistim onu kullaniyo ne yapacam 6 senelik kocami zerre taniyamamisim daha ne kadar cirkeflesebilir. Ayrilik sebebimiz eften puften sebepler onun eve gec gelmeleri benim buna tepki gostermem ondan ilgi sevgi beklemem vsgibi durumlar ve ailesine bir kere bile saygisizligim olmamisken 1 kere bile ne beni ne torunlarini aramadilar bile esim benim butun ailemin karsisinda istemiyorum deyip bizi caresiz birakti hicbir buyugumuz araya girmedi ve bunca karaktersizlesmeye ragmen pisman olsun donsun diyorum bendeki bu celiskiyi anlayamiyorum akil sagligimi yitirmekten korkuyorum cok dusunuyorum buna engel olamiyorum napcam kizlar gecermi bu konuyu yuzeysel ozet gectim yorumlarinizi merakla bekliyorum cnku benim objektif dusuncelere cok ihtiyacim var beni ancak bu durumi yasayan anlar

Merhaba konuyu yanlış yere açmanızdan çok daha önemli birşeyler anlatmışsınız.site yetkilileri zaten gerekli yerlere taşır o sorun değil. cumartesi günü sabahın 5 inde bunları yazmışsınız belli ki problem büyük. Aile danışmanı olarak şu yorumları yapabilirim, öncelikle bir psikologdan destek almalısınız bu süreç içerisinde size yardımcı olacaktır. Aynı zamanda sizin aileniz bu süreç içerisinde nerede o kısmı anlamadım. Siz bunları yaşarken sizin ailenizin desteği çok önemli. Bırakın eşinizin ailesini, onlar kendi çocuğunun yanında olmayı seçecektir zaten. Eşinizle mantıklı ve sakin bir dille konuşmayı denediniz mi? Çocuğun anne yanında büyümesi onun gelişimini, karakterini etkiler. Bu konulardan sanırım beyefendi pek haberdar değil. Size tavsiyem, ayrılırken bile uzman kişilerden yardım almanız. Ayrılırken bile saygınızı kaybetmemeniz. sevgilerle.. T Toprakmim

B bayanpsychologist . Cok tesekkur ederim inanin o kadar kotu durumdayimdayimki esimle 1 sene aile terapistine gitmistik hayata karsi cok kaygili oldugumu ve insanlarin cok fazla yukunu tasima gibi hallerimin oldugunu soylemisti bu yuzden antidepresan kullanmaya basladim suanda devam ediyorum ama suan sartlardan dolayi destek alamiyorum maddi degil zamandan dolayi. Mahkemeyi takip et cocukla ilgilen iae git evle ilgilen vs.. 3 ay once esimle musterek konutu ayirdiktan sonra isime yakin bir ev tuttum bu surede ailem yurt disindaydi 15 gun oldu geldi ve ailemin yanina tasiniyorum.evet esimle cok kez konusmayi denedim beni kiskirtip sinirlenmeme aebep olduktan sonra hemen aes video kaydi yapiyo bubyuzden konusulacak adam degil kaldiramadigim sey geecekten yukarida allah var neden bu kadar haksizlik yapiliyor onada ailesinede nasil davrandigimi cok iyi bildigim icin sondiremiyorum bu yapilanlari lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var

Aile terapisti yanlis tutum sergilemis, aile terapistleri ilaç vermemeli, taraf tutmamalı, var olan problemlere odaklanmalidir. Eşinize yakın ev tutmanız da çok yanlıs,ofke kontrolu saglayabilmeniz icin de yine bir psikologa gorunun derim. kendiniz icin bu firsati yaratin. Esiniz video cektiginde bunu farkediyor olmalisiniz,eger video cekmesine ragmen kendinizi kontrol edemiyorsaniz o zaman derhal yardim almaniz gerekir. Siz eşinizi az cok analiz etmişsiniz zaten, onun bu kışkırtmalarına kanmamayı bilmelisiniz. ortada bir mahkeme sureci var ve kendinize ne kadar hakim olursaniz o kadar iyi olacaktir diye dusunmekteyim. benim tavsiyem, bu surec icerisinde kontrolunuzu saglayin ve cocugunuzu yaniniza almaya calisin. o size iyi gelecektir. Bunların psikolojinizi bozmasina da izin vermeyin, dimdik saglam cikin karsisina. Sağlam tavır, herkesi hizaya getirir. T Toprakmim

B bayanpsychologist haklisiniz yaklasik 1 aydir artik hicbirseye tepki vermiyorum evet hep destek diyoruz ama bazende hersey insanin beyninde bitiyor ben kendimi cok iyi taniyorum ne ilac ne baska bisey bana iyi gelmeyecek beni tatmin edecek icime su serpecek tek sey esimin bin pisman olmasi barismak gibi bir niyetim yok egoist biri degilim ama egom tatmin olacak iste ben ondan sonra ayaga kalkacam. Yapi olarak ortada olan butun haksizliklara karsi tepki gosteren biriyim ustelik suanda bana yapiliyor bunlara tepki vermemeyi bir turlu beceremiyorum karsimdaki adam beni cok iyi cozmus cok kolay kiskirtildigimi ve tepki verecegimi bilir bende onu taniyorum ama tepkisiz kalamiyorum iste asil buna cozum bulmam lazim bu arada ilginiz icin cok tesekkur ederim geecekten bir gun bende bu yasananlara gulup gecebilecekmiyim

Bu arada esime degil isime yakin ev tuttum cok uzagiz birde bi surecte cocuguma zaten duskun biriydim su surecte daha fazla baglandim krese gonderirken bile agliyorum 15 gunde bir babaya gonderiyorum. Ne uyku uyuyabiliyorrum ne yemek yiyebiliyorum suanda nasil bir paikolojide oldugumu anlayamiyorum sadece yasamak icin yaaiyorum sanki

yanlış okumuşum çok pardon. Rica ederim yardimci olmaya calisiyorum sadece. keske elimden daha fazlasi gelse. geri donmesi ve pisman olmasi sadece icinizi rahatlatir. onun disinda hicbir katkisi olmayacaktir.buna cok takilmamanizi tavsiye ederim.siz mahkeme surecine odaklanin ve cocugunuzu yaniniza almaya bakın derim.cocugunuz sizin yaninizda buyumeli. madem esinizin bu tarz oyunlar yaparak mahkemeye delil topladigini biliyorsunuz, siz de bu oyunlara gelmeyin. oldugunuz gibi olun, farkli bir kisiyi sunamasınlar mahkemede. emin olun cocugunuz yaninizda oldugu surece bunlar gelip gececek dertler. ewet bosanma sureci cok zor, evet biz kadinlar daha cok etkileniyoruz. uykumuzu, sagligimizi herseyimizi etkiliyor. ama buna izin verip vermemek sizin elinizde. iciniz rahat olsun siz elinizden geleni yapin.gerisini Allaha birakin. T Toprakmim

Kizlar merhaba ben yeniyim konuya nerden baslicami bilemiyorum suan bosaniyorum surec mahkemede ve cekismeliye dondu esimle akrabayiz 3 aydir ayriyuz beni evden gonderdi 3bck yasindaki oglumla ev tuttum isime yakin oglum icin yapamayacagim fedakarlik yokken cocugumu elimden almaya calisiyor kendisi polis cocuguda annesine baktircak ya dayanamam kizlar bir kere evliligimi kurtarmak adina intihar etmistim onu kullaniyo ne yapacam 6 senelik kocami zerre taniyamamisim daha ne kadar cirkeflesebilir. Ayrilik sebebimiz eften puften sebepler onun eve gec gelmeleri benim buna tepki gostermem ondan ilgi sevgi beklemem vsgibi durumlar ve ailesine bir kere bile saygisizligim olmamisken 1 kere bile ne beni ne torunlarini aramadilar bile esim benim butun ailemin karsisinda istemiyorum deyip bizi caresiz birakti hicbir buyugumuz araya girmedi ve bunca karaktersizlesmeye ragmen pisman olsun donsun diyorum bendeki bu celiskiyi anlayamiyorum akil sagligimi yitirmekten korkuyorum cok dusunuyorum buna engel olamiyorum napcam kizlar gecermi bu konuyu yuzeysel ozet gectim yorumlarinizi merakla bekliyorum cnku benim objektif dusuncelere cok ihtiyacim var beni ancak bu durumi yasayan anlar
Arkadaşım ne bu güçsüzlük! Bi silkin kendine gel! İnsanlar en kolay kimi yener biliyo musun? Tepkilerini ölçebildikleri insanı :KK51: yani senin ne tepki vereceğini bildiği için oraya yükleniyor oraya çalışıyor, sen de oyuna gelip kaybediyorsun, hayat bir taktik savaşıdır. Zekanı göstereceksin. Sen ondan daha mı az zekisin mesela, o zaman daha zeki olacaksın! Daha mı az bilgilisin, daha çok bilgili olacaksın ! Tepkini değiştir bi afallasın ne yapacağını şaşırsın. Ne mezunusun mesela, taktiği anlamadıysan ya da sorun olursa burdan ya da özelden yazabilirsin canım :KK76:

Back
X