Kizlar merhaba ben yeniyim konuya nerden baslicami bilemiyorum suan bosaniyorum surec mahkemede ve cekismeliye dondu esimle akrabayiz 3 aydir ayriyuz beni evden gonderdi 3bck yasindaki oglumla ev tuttum isime yakin oglum icin yapamayacagim fedakarlik yokken cocugumu elimden almaya calisiyor kendisi polis cocuguda annesine baktircak ya dayanamam kizlar bir kere evliligimi kurtarmak adina intihar etmistim onu kullaniyo ne yapacam 6 senelik kocami zerre taniyamamisim daha ne kadar cirkeflesebilir. Ayrilik sebebimiz eften puften sebepler onun eve gec gelmeleri benim buna tepki gostermem ondan ilgi sevgi beklemem vsgibi durumlar ve ailesine bir kere bile saygisizligim olmamisken 1 kere bile ne beni ne torunlarini aramadilar bile esim benim butun ailemin karsisinda istemiyorum deyip bizi caresiz birakti hicbir buyugumuz araya girmedi ve bunca karaktersizlesmeye ragmen pisman olsun donsun diyorum bendeki bu celiskiyi anlayamiyorum akil sagligimi yitirmekten korkuyorum cok dusunuyorum buna engel olamiyorum napcam kizlar gecermi bu konuyu yuzeysel ozet gectim yorumlarinizi merakla bekliyorum cnku benim objektif dusuncelere cok ihtiyacim var beni ancak bu durumi yasayan anlar