Boşanıyorum ama bir garip hissediyorum

gulruba123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
59
36
3
38
3 hafta önce bahsetmiştim,hamileyken bile terk edip giden çocuklarına babalık yapmayan bi adam.gelip yalvaran kendisi ve şimdi boşanmak isteyen de kendisi. Bugün öğleden sonra boşanmış olucam.icim hem rahat ve bi garip.beni ve çocuklarımı haketmeyen bi adamdan ayrilicam ama yinede bi tuhafım.lutfen dua edin bana ayakta dimdik durabiliyim.🙏ve en kısa zamanda iyiki ayrılmışım diyebileyim.kendim için üzülmüyorum çocuklarımın boynu büyük kalıcak.ilgilenmesede eve geliyormu geliyor psikolojisiyle ayakta tuttum bu evliliği 🥺dua edin lütfen 🥺🙏🙏

Hiç canını sıkma kararlı ve güçlü dur. Ağlayıp bağırcaksanda ondan ayrıldıktan sonra yap o görmeden sonra gel evine sıval bir banyo yap topla saçını yeni hayatına başla onundasal ipini gitsin sürünsün dursunlar bunlar geberirken bile kuyruğu dik gidenlerden. Rabbim mazlumun yardımcısıdır

Üzerinden yük kalkacak. Allah yardımcın olacaktır. Bir garip hissetmen normal ama hepsi geçecek. Nefes alacaksın.

3 hafta önce bahsetmiştim,hamileyken bile terk edip giden çocuklarına babalık yapmayan bi adam.gelip yalvaran kendisi ve şimdi boşanmak isteyen de kendisi. Bugün öğleden sonra boşanmış olucam.icim hem rahat ve bi garip.beni ve çocuklarımı haketmeyen bi adamdan ayrilicam ama yinede bi tuhafım.lutfen dua edin bana ayakta dimdik durabiliyim.🙏ve en kısa zamanda iyiki ayrılmışım diyebileyim.kendim için üzülmüyorum çocuklarımın boynu büyük kalıcak.ilgilenmesede eve geliyormu geliyor psikolojisiyle ayakta tuttum bu evliliği 🥺dua edin lütfen 🥺🙏🙏
Böyle hissetmeniz çok normal, sonuçta bambaşka hayallerle başladığınız bir dönemi sonlandırıyorsunuz.
Ama şunu hep aklınızda tutun;
çocuklarınız ve kendiniz için en doğrusunu yapıyorsunuz, hayır boyunları bükük kalmayacak. Mutsuz bir ev yerine mutlu bir anneyle büyüyecekler.
Şansınız bol olsun ♥️

Boşanmış bir anne olarak 3. senemde sana gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; yok çocuklarımın boynu bükük kaldı, yok efendim çocuğumun anne-babayla büyüme hakkını elinden aldım gibi uzayıp giden cümleler inan bana sadece anne kaygısı. Çocuklar tahmin ettiğimizden daha güçlü ve akıllı. Sen bir kadınsın, sen bir annesin! Rabbim her zaman merhametiyle muamele eylesin, ellerinden tutsun hiç bırakmasın.. Evet zor bir süreç kabuk değiştiriyosun elbette biraz sancılı olacak ama bitip gidecek. Nasıl ki gün hep gece değilse, seninde hayatına güneş yeniden doğacak.

Boşanmış bir anne olarak 3. senemde sana gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; yok çocuklarımın boynu bükük kaldı, yok efendim çocuğumun anne-babayla büyüme hakkını elinden aldım gibi uzayıp giden cümleler inan bana sadece anne kaygısı. Çocuklar tahmin ettiğimizden daha güçlü ve akıllı. Sen bir kadınsın, sen bir annesin! Rabbim her zaman merhametiyle muamele eylesin, ellerinden tutsun hiç bırakmasın.. Evet zor bir süreç kabuk değiştiriyosun elbette biraz sancılı olacak ama bitip gidecek. Nasıl ki gün hep gece değilse, seninde hayatına güneş yeniden doğacak.
Onun çok rahat ve umursamaz tavrı moralimi bozuyor 🥺Allah'a havale ediyorum.bin pişman olsun içim soğusun istiyorum.onun şimdiki tavrını bende ona yapmak istiyorum.cocuklarim için çok üzülüyorum

İnanın herkes alışıyor. Çocuklar daha kolay adapte oluyor.
Allah yardımcınız olsun 🤲🏻 Gelecek hayatınız geçmişinizden kat be kat güzel olsun 🤲🏻

Bosanmasan daha cok yipranirsin.yol ver oda istemis zaten.onune bak.uzulme.gideni zorla tutacak halimiz yok kadinlar olarak.bende bosandim.alisirsin.

Bende dün boşandim emin ol hiçbir şey olmuyor tam aksine hafifliyorsun çocuklarda alişacak gelir alır görür zaten eğer o kadarını çocuklarından mahrum etmeyecekse edecekse de canı cehenneme

Kendi duzeniniz kendi eviniz varsa cocuklara baska biseye gerek yok su donemde buna inanıyorum ben .siz guclu olun parasal olarak gerisi geliyor herturlu.

Çocukların zaten babası yokmuş ki şam babası boyunları niye bükülüyor anlamadım tam 🤔

Back
X