boşanıyorum arkadaşlar yardım edin..

jinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
164
2
96
Ankara
merhaba arkadaşlar daha önce açmış olduğum konulardan beni hatırlıyosunuzdur belki. eşim ailesine aşık bi adam bu yüzden çok kavgalarımız oldu hamileydim şiddet gördüm. yaşadığım stresten erken doğum yaptım. öyleki doğumuma bile ailesinin yanında olduğu için yetişemedi.bebeğimin daha kırkı çıkmadı ama ben boşanıyorum. size sormak istediğim şiddet gördüğümde darp raporu almıştım ama karakola gidip şikayetçi olmamıştım o rapor delil olarak kullanılıyor sanırım, doğumda bulunmaması bir delil olabilir mi? moralim o kadar bozuk ki bebeğin yüzüne baktıkça ağlıyorum anne karnında neler yaşadı, doğdu hala stersin içinde..

Darp raporunu sunun.Ama hastanede olmayışının bir delil olacağını zannetmiyorum.

merhaba arkadaşlar daha önce açmış olduğum konulardan beni hatırlıyosunuzdur belki. eşim ailesine aşık bi adam bu yüzden çok kavgalarımız oldu hamileydim şiddet gördüm. yaşadığım stresten erken doğum yaptım. öyleki doğumuma bile ailesinin yanında olduğu için yetişemedi.bebeğimin daha kırkı çıkmadı ama ben boşanıyorum. size sormak istediğim şiddet gördüğümde darp raporu almıştım ama karakola gidip şikayetçi olmamıştım o rapor delil olarak kullanılıyor sanırım, doğumda bulunmaması bir delil olabilir mi? moralim o kadar bozuk ki bebeğin yüzüne baktıkça ağlıyorum anne karnında neler yaşadı, doğdu hala stersin içinde..

doğumda bulunamaması için geçerli bahaneer bulabilir tatlım ama darp raporu işine yarar...
bu kadar üzme kendini üzüntün bebeğine de geçmesin. sen dik dur ki kimse seni üzmeyi başaramasın... dik tut omuzlarını...
senin kararın tabiki ama olurda eşim özür dilerse inşallah barışmazsın... çocuğum için barışırım die de düşünme ilerde çocuğun için kawga gürültü daha yıpratıcı olur... herşey atlatılır ama şiddet çok zor...

allahım sen aklımı koru

YA HERZAMAN DİYORUM LLAH RIZASI İÇİNNN HERKES CEVRESİNE SÖLESİN

ANA KUZULARI ABLA KUZULARII EVLENMEYİM KARDEŞİM EVLENMEYİN......... EVLİLİK SEKSTEN İBARET DEGİLLLL AİLE OLMAKTIR BASMIYOSA KAFANIZ EVLENMEYİN:47::47::47::47::47::47::47:

canım öncelikle geçmiş olsun
benim arkadaşımın eşi de doğuma gelmedi ve boşandılar daha sonra evet buna dair bir belge alabiliyorsun hastaneyle görüşüp anlatırsan sana yardımcı olacaktır mutlaka

hakkında hayırlısı olsun...bundan sonra sadece bebeğini düşün ve mutlu olun işallah..

Son düzenleme:
şiddet bir defada olmadı üstelik.o kadar kötü hamilelik geçirdim ki. şimdi de çok kötüyüm zaten. babam rahatsız ona bişey olur diye korkuyorum, küçücük bebeğe yazık onun için üzülüyorum.o kaynana olacak insan morluklarımı gördüğü halde ( o zaman üzülmüştü oğluna kızmıştı) bugün benim oğlum vurmaz yalan söylüyosun diyo. çok mutsuzum.evleneli bir yıl oldu herşey burnumdan geldi çocuk konusunda nekadar acele etmişim.

şiddet bir defada olmadı üstelik.o kadar kötü hamilelik geçirdim ki. şimdi de çok kötüyüm zaten. babam rahatsız ona bişey olur diye korkuyorum, küçücük bebeğe yazık onun için üzülüyorum.o kaynana olacak insan morluklarımı gördüğü halde ( o zaman üzülmüştü oğluna kızmıştı) bugün benim oğlum vurmaz yalan söylüyosun diyo. çok mutsuzum.evleneli bir yıl oldu herşey burnumdan geldi çocuk konusunda nekadar acele etmişim.

niye hemen daha yılına varmadan çocuğu yetiştireceğim diye acele edersiniz anlamam.1 yıllık evlililerin hep kucağında bebe.ya bir soluk alsaydınız.bu konuya çok kızıyorum kusura bakma arkadaşım.en az 1 yıl beklenmeli çocuk için.en güzeli 2-3 yıl beklemek ya çocuk kaçıyor mu?bir bak adama hele adam adam mı iyi baba olur mu...neyse asabım bozuldu.artık olan olmuş bundan sonra çocuğun için güçlü olacaksın.

hakkında hayırlısı olsun canım şiddetin olduğu evlilik ne kadar sürebilir ki:50:
inşallah bundan sonra çocuğunla çok mutlu olursun

1 yil olmus ne bu acele cocuk icin, neden korunmalar kimsenin aklina gelmiyor , bu kk da okudum kacinsi durum size evde ogutluyorlarmi hemen cocuk yapin ne nasil farketmiz diyip , hep ayni tarz yasamlar ,vallahi cok uzuluyorum o cocuklara agir oldu yorumum ama artik yeter, yazik o cocuklara hic birinize acimam o tertemiz canlara yazik bolunmus siddet dolu bir ailelere deng geldikleri icin, anneler kizlarinizi iyi egitin yaa anlatin korunma yontemlerini, genc kizlar hic ornek almazlarmi gorduklerinden illahi yasamak mi gerekiyor , off off hayata bir sifir baslamak bu olsa gerek ............

Son düzenleme:

Geçmiş artık yapılacak bir şey yok canım. Her şeyin hayırlısı,belki daha da kötü olacaktı her şey boşanman çok sağlıklı olacak. Sen bir tek bebeğini düşün artık. Kendini de üzüp yıpratıp durma her şey olacağına varır. Boşanan tek insan sen değilsin ve olmayacaksın.Allah yardımcın olsun

ALLahın en sevmediği heLal boşanmakmış..

Bundan sonra inş mutlu olursun..

Artık niye korunmadın madem kocan böyleydi hemen niye çocuk yaptın gibi laflara gerek yok..Olan olmuş..

Tabi yeni doğmuş bebekle senin için daha zor olacak ama ALLah yardımcın olsun..

ercin ve elektrayaya katılıyorum..bu olay üzerinden bu konuyu sonradan okuyan bayanlar için de konuşuyoruz burda amaç o masum bebekler annesiz babasız büyümesiz..ilk sene de asla çocuk yapmayın adamı bir tanıyın huyuna suyuna bir bakın niye acele ediyosunuz ki..hem de biraz evliliğinizin tadını çıkarın çünkü çocuk olunca ilk planda illaki o olucak zaten..ben çok seviyorum,onu tanıyorum demeyin olan çocuğunuza oluyor sonra..

peki jinar hiç birleşme umudunuz yok mu kocan pişman değil mi bu noktaya geldiğinize?eğer pişmansa boşanmaktan vazgeç 1defalık çocuğun için ona sans ver birlikte evlilik terapistine gidin gitmez deme ikna etmeye çalış..annesiyle de otur bi yerde başbaşa konuş onu da ikna etmeye çalış hernekdr morluklarını görüp yine de sana yalan söylüyorsun oğlum öyle yapmaz dese de..sen alçalmazsın emin ol,boyun eğmiş olmazsın emin ol..çocuğun için yapıcaksın bunu bir kere dene bişey kaybetmezsin ama kazanırsan çocuğuna iyi bir gelecek verirsin..barıştın baktın sonra yine aynı şeylerimi yapıyor o zmn düşün boşanmayı..çocuk var birleşin diye körü körüne gidenlerden değilim ben ama
şu noktada tekrar birleşmenizden yanayım..fedakarlık edeceksin ama umduğun gibi giderse sonunda kazanan senin canın evladın ve dolayısıyla sen olacaksın..inş Allah gönlüne göre verir canım...

Son düzenleme:
ALLahın en sevmediği heLal boşanmakmış..

Bundan sonra inş mutlu olursun..

Artık niye korunmadın madem kocan böyleydi hemen niye çocuk yaptın gibi laflara gerek yok..Olan olmuş..

Tabi yeni doğmuş bebekle senin için daha zor olacak ama ALLah yardımcın olsun..

dogru gerek yok kimsede demez ondan uyarmaz , boyle olaylar ne ilk nede son olur , mahkum edin böyle hayata bir sifir baslayan o masum canlariii.......

aynı seyleri bende yasadım.seninkilerinin aynısı şiddet aşalama, herşeye karısma laf sokma bagırma, eve kapatma,
aileme göndermeme..benımde dogumda eşim yanımda yoktu..dogumdan sonra bile 40 ım cıkmadan dayak yedim..
ve hala siddet görüyorum.su an oglum 2 yasında ve ben hala sabrediyorum..bu benım sınavım dıye dusunuyorum.
kendim bile bile lades dedigim için susuyorum..2 gun once siddet gördüm hemde sebeb evde ekmek olmadıgı için.
2 yıldır yanlız yatıyorum oglum dogdugundan beri..eşim yukarıda annesinde kalıyor..cunku işi geregi dinlenmesi gerekmiş.
benımde artık işime geliyo cunku agrasif sinirli biriyle yaşamaktansa oglumla mutlu huzurlu yasıyorum..içimdeki
herşeyin tamamen bitmesini bekliyorum..bu kolay bır karar degil boşanmak..bende senın gibi ilk aydan hamile kaldım..
yinede sukur ediyorum herşey için allahıma..isyan etmiyorum.o yüzden mantıklı karar vermen için bekle derim ben..
kafanda da kalbindede bitirirsen asla pişman olmazsın..keşke ani karar vermeseydim dememek için bekle..
bırak ailesiyle zaman gecirsin..saygıda kusur etme..susmak en iyi cevaptır anlayana ki elbet anlıyacaklardır canım..
sonradan pişman olucagın şeyler yapma ve söyleme..hep sus.ben bu evliligim suresince cok sey ogrendim..
sende ögreniceksin zaman herşeyin ilacı..kaynananada iyi davran bırak büyüklük sende kalsın..
en iyi ceza allahın verdigi cezadır..bekle güülüm güçlü ol..iyiliik yapmaya devam et..inan manevi olarak cok rahatlıyacaksın..

boşanmak mesele değilde çocuk keşke olmasaydı ama yapıcak bişey yok. hastaneye gelmemsi delil olur onun aleyhine olan her şeyi delil sunabilirsn bunun bi mazereti olamaz ilk çocuk insan bi heyacan yapar bu tarz insanlar baba olduğunun evlendiğinin farkında değiller hala analarının eteklerinin altında yaşıoruz sandıkları için evlilik bebek onlara ağır gelir kolayı seçerler bende boşanma aşamasaındayım. bende çok düşündüm acaba çocuk eve bağlarmı eviyle ilgilenirmi bırakırmı artık anasını düşünmeyi diye ama olmayınca olmuyo şans meselesi evlilik malesef senin gibi bende şanssız kesimdeyiz

darp raporu yeterli, doğumda olmaması resmi delil olmayabilir ama hakimin kararında etkili olabilir...

Back
X