şiddet bir defada olmadı üstelik.o kadar kötü hamilelik geçirdim ki. şimdi de çok kötüyüm zaten. babam rahatsız ona bişey olur diye korkuyorum, küçücük bebeğe yazık onun için üzülüyorum.o kaynana olacak insan morluklarımı gördüğü halde ( o zaman üzülmüştü oğluna kızmıştı) bugün benim oğlum vurmaz yalan söylüyosun diyo. çok mutsuzum.evleneli bir yıl oldu herşey burnumdan geldi çocuk konusunda nekadar acele etmişim.
aynı seyleri bende yasadım.seninkilerinin aynısı şiddet aşalama, herşeye karısma laf sokma bagırma, eve kapatma,
aileme göndermeme..benımde dogumda eşim yanımda yoktu..dogumdan sonra bile 40 ım cıkmadan dayak yedim..
ve hala siddet görüyorum.su an oglum 2 yasında ve ben hala sabrediyorum..bu benım sınavım dıye dusunuyorum.
kendim bile bile lades dedigim için susuyorum..2 gun once siddet gördüm hemde sebeb evde ekmek olmadıgı için.
2 yıldır yanlız yatıyorum oglum dogdugundan beri..eşim yukarıda annesinde kalıyor..cunku işi geregi dinlenmesi gerekmiş.
benımde artık işime geliyo cunku agrasif sinirli biriyle yaşamaktansa oglumla mutlu huzurlu yasıyorum..içimdeki
herşeyin tamamen bitmesini bekliyorum..bu kolay bır karar degil boşanmak..bende senın gibi ilk aydan hamile kaldım..
yinede sukur ediyorum herşey için allahıma..isyan etmiyorum.o yüzden mantıklı karar vermen için bekle derim ben..
kafanda da kalbindede bitirirsen asla pişman olmazsın..keşke ani karar vermeseydim dememek için bekle..
bırak ailesiyle zaman gecirsin..saygıda kusur etme..susmak en iyi cevaptır anlayana ki elbet anlıyacaklardır canım..
sonradan pişman olucagın şeyler yapma ve söyleme..hep sus.ben bu evliligim suresince cok sey ogrendim..
sende ögreniceksin zaman herşeyin ilacı..kaynananada iyi davran bırak büyüklük sende kalsın..
en iyi ceza allahın verdigi cezadır..bekle güülüm güçlü ol..iyiliik yapmaya devam et..inan manevi olarak cok rahatlıyacaksın..