• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaniyorum. Arkamdan konusulanlar.

Duru000

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
687
434
23
32
Eşimin evlilikte bana hiç bir zaman sahiplenmeyio ezdirmesi , işsizliği kahve bagimligi şiddet hepsi vardı. Şuan bitiriyoruz yani yine ailesinin doldurusuyla ben bunu biliyorum. En son sofrada dayak yemem konu sebebi oldu. Karşı taraf kayınpeder kızlarını eve koymuyor gelip gitmiyor bizi istemiyor saygısız kısaca arkamdan herşeyi sallamislar. Eşimde ben çorba vermemiştim sürekli tehtitle eşime temizlik yaptiriyomusum evde huzur vermiyomusum dayanamayıp vuruyomus. Hakaret ediyormusum bunun içinde dayanamayıp vuruyomus. Şuan tüm köylülere çevreye bu şekilde yaymislar. Kadın okadar fedakarlık emek harcıyor şuanda da boşanmanın psikolojisini üzerimden atamadim. Bir de insanların iftiraları beni kotulemeri , rabbim iftira atanları bin beter etsin . Şuan çok sinirlerim bozuk

Allah oyle buyukki oyle buyuk. Yemeden icmeden kesilme. Hayatina devam et dualarini et. Konusacaklar tabiki. Ben dort dortluk kadinim bu kadarda eminim. Cok guzel yemekler yaparim evim her daim temiz. Guzelligime bakimima temizligime her daim ozen gosteririm esimi evden utusuz cikartmam.esime is yaptirmam. Misafirimi guzel agirlarim. Kayin validem yinede arkamdan edepsiz dedi. Simdi napiyorum evime bile almiyorum 😄 herkes konusur anlayacagin.sukurki takmamayi ogrendim.dunyaya bir kere geliyosun bosver ya kayinpederin icinde sende millete altina isiyo yasliliktan normaldir kafa gidik iftira atmasi de gec.kisasa kisas

Annem boşanalı 30 yıl oldu.Hala arkamdan şunu dediler,bunu dediler der durur.Yemin ediyorum 30 yıllık muhabbet."Ben 4×4 lük kadınım ,şunu yaptım bunu yaptım ama arkamdan bunu dediler "vs vs.Ha bu arada en son annem kanser oldu.(şimdi iyi maşallah).Direkt bu yüzd3n oldu demiyorum ama kafasına takıp durmasının da etkisi olmuştur muhakkak.

Elalemin ağzı torba değil ki büzesin die boşuna dememişler.Hele cahillerin içine düştüysen her türlü iftira,dedikodu döner.Kendi başına aşamıyorsan lütfen yardım al, terapi al.Boşanıosan her şeyi tamamen arkanda bırakmalısın ,umursama.Allah büyük.

Sen gel 3bucuk yıl boyunca eş ailesinden gorumceden kocadan çek. Kovanda adam olmayıp yuvasına sahip çıkmasın. Yinede giden sen olma. Eşin gelinin sundavranisi yüzünden biz bıktık istemiyiruz aslında bizim oğlumuz vurmazda karısı bu raddeye getirdi olsun. Ne diyim bosanmam dan çok bu üzdü insanda biraz olsun Allah korkusu olur.

Eşimin evlilikte bana hiç bir zaman sahiplenmeyio ezdirmesi , işsizliği kahve bagimligi şiddet hepsi vardı. Şuan bitiriyoruz yani yine ailesinin doldurusuyla ben bunu biliyorum. En son sofrada dayak yemem konu sebebi oldu. Karşı taraf kayınpeder kızlarını eve koymuyor gelip gitmiyor bizi istemiyor saygısız kısaca arkamdan herşeyi sallamislar. Eşimde ben çorba vermemiştim sürekli tehtitle eşime temizlik yaptiriyomusum evde huzur vermiyomusum dayanamayıp vuruyomus. Hakaret ediyormusum bunun içinde dayanamayıp vuruyomus. Şuan tüm köylülere çevreye bu şekilde yaymislar. Kadın okadar fedakarlık emek harcıyor şuanda da boşanmanın psikolojisini üzerimden atamadim. Bir de insanların iftiraları beni kotulemeri , rabbim iftira atanları bin beter etsin . Şuan çok sinirlerim bozuk
Vallaha ben bi boşanma konusu olunca hiç kadına ıyı dedıklerını duymadım.Hiç oğlumuzda suç dedıklerını de duymadım.Boşver günahını alıolar işte .

Köyde birkaç laf taşıyan illaki olur sizde söyleyin yasadiklarinizi hemen kulaklarına gider,arkandan konuşsunlar boşver it ürür kervan yürür demişler,sen kendini mahkemede kanıtlamaya hakkını almaya bak Allah kolaylık versin

Vallahi birisi boşanan kişinin arkasından bu lafları söylese söyleyenlerden uzak dururum.

Demek ki dayağı normal görüyorlar, kızla tanıştırsam yarın onun da başını yakarlar derim.
Hayır kendi kendilerine çelişmelerini ise hiç saymıyorum, tutarlı bir yalan söyleyecekler onu bile beceremiyorlar. 🤦‍♀️

İşin en acı tarafı bu lanet evliliğin yine karşı tarafın dolduruşa ile bitmesi. Sizin hür iradenizle değil. Hala o insanların arkanızdan ne dediklerindesiniz. "evet biz cok pis bir aileyiz. Geline b* gibi davrandik" diyeceklerini beklemiyorsunuz heralde
Tam da bunu yazacaktım sizin yorumu gördüm. Adamın hiçbir kocalık vasfı yok ama hanımefendi "ailesinin doldurusuyla bitiyor biliyorum" diyor. Cok yazık.. Bu zihniyetle daha coook sürer bosanmayı atlatması

Amaaan herkes konuşacak merak etme , benim babam annemi aldatmıştı , halam duyduğu zaman yapmaz benim gardaşım demişti , hatta level atlayıp yaptıysa da alnından öperim demişti. 16 sene önceydi bu olay tabi annem boşandı babamdan. Babamın o zamanlarda annemi aldattığı kadın babamın eşi oldu , aynı kadın halamı evden kovdu geçen aylarda. Halam da bana telefon açıp annen çok haklıymış bununla uğraşılmaz dedi. Ben evlat olarak ne kadar içerlediysem demek ki o sözlere , sağ eli göğüse vurarak öpüp havaya kaldırırlar ya aynı o hareketi yaptım ben de hemen annemi arayarak tabi ki.

Hak veriyorum insan kaldıramıyor ."Aslında öyle değildi beni dövdüğü için hakaret ettim" demeyi istiyorsun belki de.

Hep konuşacaklar zor biliyorum ama kapat kulaklarını , sana laf taşıyan da olursa yüzlerine karşı görüşmek istemiyorum bu süreçte kimseyle de ve geç.

Yeni gelen hayatının tadını yaşa.

Amaaan herkes konuşacak merak etme , benim babam annemi aldatmıştı , halam duyduğu zaman yapmaz benim gardaşım demişti , hatta level atlayıp yaptıysa da alnından öperim demişti. 16 sene önceydi bu olay tabi annem boşandı babamdan. Babamın o zamanlarda annemi aldattığı kadın babamın eşi oldu , aynı kadın halamı evden kovdu geçen aylarda. Halam da bana telefon açıp annen çok haklıymış bununla uğraşılmaz dedi. Ben evlat olarak ne kadar içerlediysem demek ki o sözlere , sağ eli göğüse vurarak öpüp havaya kaldırırlar ya aynı o hareketi yaptım ben de hemen annemi arayarak tabi ki.

Hak veriyorum insan kaldıramıyor ."Aslında öyle değildi beni dövdüğü için hakaret ettim" demeyi istiyorsun belki de.

Hep konuşacaklar zor biliyorum ama kapat kulaklarını , sana laf taşıyan da olursa yüzlerine karşı görüşmek istemiyorum bu süreçte kimseyle de ve geç.

Yeni gelen hayatının tadını yaşa.

Tam da bunu yazacaktım sizin yorumu gördüm. Adamın hiçbir kocalık vasfı yok ama hanımefendi "ailesinin doldurusuyla bitiyor biliyorum" diyor. Cok yazık.. Bu zihniyetle daha coook sürer bosanmayı atlatması

Konu sahibi eşinin ona sırf ailesi yüzünden şiddet uyguladığını inanmak istiyor çünkü. Ailesi olmasa biz mutlu olurduk kafasında. Halbuki asıl şiddeti uygulayan eşinin kendisi. Ailesinin bir uzantısı sadece. Eşini olduğu gibi görmeye başladığı anda kurtulabilir ancak

Konu sahibi eşinin ona sırf ailesi yüzünden şiddet uyguladığını inanmak istiyor çünkü. Ailesi olmasa biz mutlu olurduk kafasında. Halbuki asıl şiddeti uygulayan eşinin kendisi. Ailesinin bir uzantısı sadece. Eşini olduğu gibi görmeye başladığı anda kurtulabilir ancak
Şuan ailem farklı şehirde gidemiyorum. Bende eşimin evindeyim. Mahkemeyi burda değil ailemin memleketinde acicam sürekli eşimin şehrine gelemem. Evet biliyorum tek suçlu eşim aslında sebebi olanlar da ailesi müsade eden de eşim. Amma velakin bizim boşanma sebebimiz eşime temizlik yaptırmam olmus

Yahu neyse ne niye kafaya takiyorsunuz?

ne konusan insanlari goreceksiniz bir daha ne de duyacaksiniz. Yakida ailenizin yanina gidicekmissiniz ne konusurlarsa konussunlar bosverin. Kadinlar olarak biz bu yalanlari yemiyoruz zaten. Biri de gelin soyle gelin boyle dese senin oglun da pasif, erkek bozuntusu, aldatti, siddet uyguladi neyse artik falso cikar yuzune soylerim. Kendi yenmegeme soylemistim kadin sok olmustu :olamaz:

Neyse ne isterse oglumuzu öldürmekle tehdit etti desinler. Sizin icinizdeki bu kendini kanıtlama haklılıgınu ispatlama hırsı hiç iyi değil, kabullenemiyosunuz bi türlü. Siz biliyorsunuz di mi neden bittiğini, aile vs alakası yok. Kocanız korkunc biriydi, siz de bu korkuncluga katlanarak onun pisliğini besliyodunuz ve artık tahammül edemediniz. Bitti bu kadar. Kim ne diyosa desin, boyle gecmise saplanıp bosanmanın manası yok

Back
X