• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaniyorum. Arkamdan konusulanlar.

Şuan ailem farklı şehirde gidemiyorum. Bende eşimin evindeyim. Mahkemeyi burda değil ailemin memleketinde acicam sürekli eşimin şehrine gelemem. Evet biliyorum tek suçlu eşim aslında sebebi olanlar da ailesi müsade eden de eşim. Amma velakin bizim boşanma sebebimiz eşime temizlik yaptırmam olmus

Onların ne dediklerinin ne önemi var? Cidden? Siz çöpü dışarı attıktan sonra ara sıra tekrar gidip bakıyormusunuz "ah çöp acaba ne yapıyor" diye? Öleyse onları dışarı attığınız çöp gibi düşünün. Ayrica bu insanlar size asla hak vermeyecek. Asla "evet biz geline kötü davrandik" demeyecekler. Sizde açtıkları yaraları asla sarmayacaklar. Bunlarla ne kadar erken yüzleşirseniz o kadar cabuk hayatiniza devam edebilirsiniz. Yaşadıklarıniz kolay değil biliyorum. Kendinize psikolojik destek almayi ihmal etmeyin. Önemli olan bundan sonra onlar değil, sizsiniz.

Eşimin evlilikte bana hiç bir zaman sahiplenmeyio ezdirmesi , işsizliği kahve bagimligi şiddet hepsi vardı. Şuan bitiriyoruz yani yine ailesinin doldurusuyla ben bunu biliyorum. En son sofrada dayak yemem konu sebebi oldu. Karşı taraf kayınpeder kızlarını eve koymuyor gelip gitmiyor bizi istemiyor saygısız kısaca arkamdan herşeyi sallamislar. Eşimde ben çorba vermemiştim sürekli tehtitle eşime temizlik yaptiriyomusum evde huzur vermiyomusum dayanamayıp vuruyomus. Hakaret ediyormusum bunun içinde dayanamayıp vuruyomus. Şuan tüm köylülere çevreye bu şekilde yaymislar. Kadın okadar fedakarlık emek harcıyor şuanda da boşanmanın psikolojisini üzerimden atamadim. Bir de insanların iftiraları beni kotulemeri , rabbim iftira atanları bin beter etsin . Şuan çok sinirlerim bozuk
Laf bitmez. İllaki yapacaklardı. Neden? Çünkü suçlarını başka türlü bastiramazlar. İftirayi çıkaranları, size iftira atanları, dedikodu yapanları Allah a havale edin. Üzülmeyin. Zamanı gelince elinize çayı alın olacakları seyredin

Allah aşkına duru boşan şu adamdan.Neyin inadı bu yok hakkimda konuşmuşlar yok emeklerin ne olacak çok fedakardım kıymet bilmedi.Koyver gitsin.Yürümeyeceğini sende biliyorsun.
Daha bunlar fragman bunun boşanma aşaması, sonrası var konu açmak için. Tabi boşanırsa. Sürekli boşanıyorum diyor. Merak ettim dava açılmış mı

Laf bitmez. İllaki yapacaklardı. Neden? Çünkü suçlarını başka türlü bastiramazlar. İftirayi çıkaranları, size iftira atanları, dedikodu yapanları Allah a havale edin. Üzülmeyin. Zamanı gelince elinize çayı alın olacakları seyredin
Bir üye vardı boşanınca da eski olayları yeni gibi yazan. Sonra ban üstüne ban yiyen. O konu sahibine dönerse iş, buralara daha çoook konu açar

Acını anlayabiliyorum ama artık bu duruma üzülmemelisin. Kendini toparlaman şart. Bunun içinde yapacağın tek bir şey var: sağır rolü oynamak. Duymayacaksın. Ettikleri lafları, iftiraları, saçmalıkları... Bırak arkandan ne derlerse desinler, geçmişi eşeleme canım. Geleceğine odaklan. Sağlıklı bir insan zaten öyle şeyler demez, anlatabiliyor muyum? Onların akıl sağlıklarının yerinde olmadığı çok açık. Bırak derlerse desinler. Başka bi üyede yazmış, onları çöp yerine koy. ♥️

Bir tanıdığım bundan yıllar önce boşanırken, tıpkı senin gibi arkasından edilen bir ton lafı duymuştu.
Ex eşi farklı ildeydi tayini çıkmamıştı, kayınvelidesi yanında kalmıştı bu tanıdığın. Arada kayınpeder de. Kız da çalışıyor.

Düşün kayınvelidesi arkasından yok işlerini ben yaptım yok yemeğini yaptım yok temizliğini vs. Vs. Yani her şey iyi iken bunları sorun etmemişler ama boşanırken her şey yüze vurulur. Çok üzülmüştü bu duruma ama herkes ettiğini buldu o kadar söyleyeyim detaya girmeyim.
Üstelik boşanma sebepleri de aldatma. O şehir dışındaki oğlu gül gibi gelinini eski sevgilisi ile aldattı. Yazık ki ne yazık neleri gördük biz.

Aman hepsi geçer sen o öküzden kurtulmanın sevincini yaşa kızzz

Siz bence evliliğe uygun bı kadın değilsiniz iyi ki boşanıyorsunuz.
Bir daha da evlenmeyin.
Eşiniz için neler dediniz neler e boşanın işte millet ne derse desin.

Ömrümü yokluyorum şöyle bir bakıp da benim hayatımda en kötü tecrübelerim tüm keşkelerim elalem ne der diye olmuş.. Elalem değil siz dayak yediniz siz iftiraya uğradınız ve bir hayatınız var lütfen yaşayın !

Onların ne dediklerinin ne önemi var? Cidden? Siz çöpü dışarı attıktan sonra ara sıra tekrar gidip bakıyormusunuz "ah çöp acaba ne yapıyor" diye? Öleyse onları dışarı attığınız çöp gibi düşünün. Ayrica bu insanlar size asla hak vermeyecek. Asla "evet biz geline kötü davrandik" demeyecekler. Sizde açtıkları yaraları asla sarmayacaklar. Bunlarla ne kadar erken yüzleşirseniz o kadar cabuk hayatiniza devam edebilirsiniz. Yaşadıklarıniz kolay değil biliyorum. Kendinize psikolojik destek almayi ihmal etmeyin. Önemli olan bundan sonra onlar değil, sizsiniz.
Oha şu "çöp" metaforuna bayıldım bunu bosandıktan sonra "eee eski kocandan haber alıyo musun?" diyenlere söylicem, harika laf tweet de atılır:p

boyle aileden kurtuldugun icin sevin.. siddetin hicbir mantikli aciklamasi olamaz. ne yaparsan yap siddet hak edilmez. senin de agzin var ortak tanidiklara sen de anlat.

Size bu kadar kötü şeyler yaşatan birini neden boşamadınız? Ailesinin dolduruşuyla boşanıyoruz diyorsunuz diğer türlüsü daha mı iyiydi anlamadım.

Back
X