• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaniyorum. Arkamdan konusulanlar.

Bosanirken bu tio seyler cok olur. Tek yapilacak sey size o laflari kim getiriyorsa onlarla gorusmemek. Size laf getirenler sizden de laf goturuyordur. Ben bosanirken eski es ile ortak herkesi engellemistim.boylece kafam rahatti. Bu tip seyleri takmayin. Bosanmalarda oluyor malesef. Siz kurtulmaya bakin. Kim ne derse desin. Kimseye de kendinizi anlatmaya calismayin. Zaman herseyi aciga cikariyor merak etmeyin. Kendi huzuruna bakin. 5 para etmeyen insanlar icin uzulup kiymete bindirmeyin.

Merhaba ben de boşanmayo düşünüyorum artık yapamıyorum ama ne olacak nasıl olacak diye korkuyorum kendimi güçlü hissetmiyorum arkamdan ne konuşulur ailem neder nasıl karşılanır hiç bilmiyorum istanbukda yaşıyorum kendim çalışıyorum eşimin bana hiç birfaydası yok aynı evin içinde konuşmuyoruz bile o zaman neden aynı evi paylaşalım ki yolumuzu çizelim ben kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum daha öncedende bir kaç keç şiddetle karşılık verdi korkuyorum konuşmaya çünkü konuşularak anlaşılabilcek biri değil hemen sinirlenip öfkeleniyor bana vurmaya kalkıyor lütfen bir akıl verin

Back
X