• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum avukat arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz

Sebnem1453

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
596
631
103
31
Boşanıyorum 3 saat önce aldatıldığımı öğrendim ikinci bi tel buldum yazışmaları kendi telimde çektim bu midesiz pisliği nasıl boşamam gerekiyor berbat haldeyim çalışmıyorum ikiz 3 yaşında çocuklarım var yarın ailemle konuşucam 9 senelik evlilik şuan çok kötüyüm sağlıklı düşünemiyorum ailem farklı şehirde neyi nasıl yapıcam bilmiyorum ağlamaktan anca bu kadar yazabildim

Allah yardımcın olsun..Avukat degılım bu sekılde bosanan arkadasım maddi olarak alacagını aldı.Kanıtları oldugu ıcın anlasmak ıstedıler ve talep ettıgı parayıda verdıler..(ortak eve gırmıslerdı kızında bırıkmısı vardı o evde falan fılan) kanıt olunca hızlı sonuclanıyor dıye bılıyorum...😔Zararın neresınden dönersenız kardır bu sekılde dusunun...Şunu da ekleyeyım;

Onunda aılesı uzaktaydı.Aradı cagırdı aılesını esyalarını topladılar ona aıt olan herseyı..O calıstıgı ıcın orda baska bır ev tuttu ve oraya yerlestı.Sonrasında da çok hızlı bır sekılde bosanma oldu..Ikı tarafın avukatı halledıyor zaten sız sadece maddı bırıkmıs vs.bır talep var mı falan onları avukatınızla gorusursunuz..

Telefondaki tüm delilleri yedekleyin.
Mesajların fotoğraflarını çekin, ekran görüntüsü alın, videosunu çekin, mailinize atın, birçok yerde hem ss hem de kamera ile çekilmiş olarak dursun.

Yarın ilk iş bir boşanma avukatına gidip bilgi alın, bu sürede eşinize hiçbir şey söylemeyin, normal davranın.
Avukat ne diyorsa siz onu yapın, belki isteyeceği şeyler farklı olabilir.

ikinci telefonu yani aldı gitti sim kart yoktu sadece wifi üzerinden instagramda yiyomuş haltları

Boşanıyorum 3 saat önce aldatıldığımı öğrendim ikinci bi tel buldum yazışmaları kendi telimde çektim bu midesiz pisliği nasıl boşamam gerekiyor berbat haldeyim çalışmıyorum ikiz 3 yaşında çocuklarım var yarın ailemle konuşucam 9 senelik evlilik şuan çok kötüyüm sağlıklı düşünemiyorum ailem farklı şehirde neyi nasıl yapıcam bilmiyorum ağlamaktan anca bu kadar yazabildim
Geçmiş olsun… umarım en yakın zamanda toparlanırsınız 😔

ancak size tavsiyem en yakın zamanda yaşadığınız şehirde bir avukat tutun. Buradan bölük pörçük alacağınız bilgiler kafanızı daha da karıştırabilir 😊

Mesajları at kemdıne ekran goruntusu alıp .Ayrıca evden sen çıkma o defolup gıtsın .Ortalıgı ayaga kalfırıp sonra kocişkom kocişkom deme .Iyıce olc tart .Aılene hemen anlatma.Once bı kendı ıcınde sındır

Allah sabır versin bende aldatıldım tabi evli değil sevgiliyken. Onun bile acısı çok ağırken sizi düşünemiyorum. Ne desem iyi gelmez. Çocuklarınız için metanetli olun. Delilleri toplayın ve boşanma davası açın. Sonuna kadar maddi olarak da hakkınızı alın.

kendi telimle çektim resimleri o teli aldı korkusundan çıktı gitti
Millet sana bu yüzden yedekle demişti aferin sana senin teli mi aldı? O 2.teli mi? Bak gelir kavga çıkar kendi telefonu da alır elinden kırar almadiysa yedekle hemen. Tavsiyelere uymayacaksaniz tavsiye istemeyin kardesim !

Millet sana bu yüzden yedekle demişti aferin sana senin teli mi aldı? O 2.teli mi? Bak gelir kavga çıkar kendi telefonu da alır elinden kırar almadiysa yedekle hemen. Tavsiyelere uymayacaksaniz tavsiye istemeyin kardesim !
Sert olmamış mı bu yorum ? Kadın zaten şok olmuştur.

İlk önce çektiğiniz konuşmaların yazıcıdan çıktısını alın.. Evden çıkmayın şuan ama şiddet vs varsa o zaman durum farklı tabi.. İlk defa mı yakaladınız eşinizi ? Daha önceden de böyle bir durumu olduysa ve ispatlayabiliyorsanız sizin için daha iyi olur. Bu süreçte mesajlaşmayın eşinizle karşı tarafın eline koz verecek şekilde bir görüşmeniz olmasın ( hakaret, küfür vs ) ... Ses kaydı almaması için de arama yapacaksanız whattsapp üzerinden arama yapın.

Elinizdeki belgelerle bir avukata gidin.. Avukat kendisiyle muhattap olsun anlaşmalıya yanaşır beilki. Ona göre talepleriniz neyse avukat iletir eşinize. Kusurlu taraf eşiniz olduğu için sizin taleplerinizi karşılamak durumunda.... Düğün takıları vs istiyorsanız ( sizde değilse tabi ) bunların resimlerini de götürün avukata giderken.

Kendi telefonumda resimler kız kardeşime yolladım nolur nolmaz diye. Ona söylediğim tek şey boşanıyoruz bitti yarın gidip anlaşmalı boşanma protokolü hazırlatıcam imzala uzatma dedim oda o kadar ucuz yalanlar söylüyorki hala ben seni aldatmadım diye.Boşanamazsın benden vs gibi zırvalar saçmaladı Altın biriktirip ev aldık düğün takılarım vs üstünede kredi çektik. Ev kredisi bitince bide araba alacaktık hamal gibi. 4 bin bi nakit para var bugün avukata gidicem

kendi telimle çektim resimleri o teli aldı korkusundan çıktı gitti
Kendi telefonunuzdakinleri yedekleyin. Mailinize, drivea veya güvendiiğiniz birine ama elinizde birden fazla yedek olsun. Eğer telefonunuzdakileri yoketmeyi düşünürse yedekleri kullanırsınız.

Kendi telefonumda resimler kız kardeşime yolladım nolur nolmaz diye. Ona söylediğim tek şey boşanıyoruz bitti yarın gidip anlaşmalı boşanma protokolü hazırlatıcam imzala uzatma dedim oda o kadar ucuz yalanlar söylüyorki hala ben seni aldatmadım diye.Boşanamazsın benden vs gibi zırvalar saçmaladı Altın biriktirip ev aldık düğün takılarım vs üstünede kredi çektik. Ev kredisi bitince bide araba alacaktık hamal gibi. 4 bin bi nakit para var bugün avukata gidicem
Düğünde takı kayıtlarınızı video, fotoğraf v.s varsa saklayın. Onları aldığınızdan haberi olmasın. Mahkeme sürecinde lazım olacaklar

Ortak mal var mı ? Hemen onlara şerh koydurun. Yani avukata gidin. Aldatan adam her haltı yer bence.

Back
X