• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum avukat arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz

Esinizi tabi ki tanimiyoruz. Maalesef insanlarin böyle durumlarda ne yapabilecegini bilmedigimiz icin cep telefonunuza kadinlari korumak adina yapilan o uygulamayi (adini unuttum, tusu basiyorsun, konumun felan polise bildiriliyor) indirin. Gerekirse ailenizden güvendiginiz biri de gelsin..yasadiklariniza üzüldüm.
Ek not: Uygulamanin adi Kades. Simdi baktim

Çok üzüldüm, gerçekten
Ama her şey insanlar için, siz çocuklarınız için güçlü olun. Bana kalırsa hiç tartışmaya da girmeyin, haklarınızı sonuna kadar alın. Muhattap olup ona kendini anlatma fırsatı vermeniz şu aşamada yersiz olur ve kavgaya dönüşme olasılığı da yüksek bence. Neticede evlatlarınız var hayatınız boyunca karşı karşıya gelmek durumunda olacağınız birisi.
Son olarak da yorum yazan arkadaşlara bir iki şey söyleyeceğim, bu tip durumlarda lütfen hassas davranın ve yüksek empatiyle hareket edin, bir kaç yorumda neredeyse azarlamışsınız ya bu kadar da olmaz
Ayrıca telefonu aldı gitti dediği adamın sahip olduğu o ikinci telefon. Onu kastediyor, kendi telefonunu almasına izin verecek bir bayan değil zaten, dikkatli okuyup sonra yorum yazın.

Güzel haberlerinizi alabilmek dileğiyle
sevgiler

Destek olan herkesten allah razı olsun. Öyle zor bi süreçki bu yaşadığım şuan tek derdim anlaşmalı boşanmaya ikna etmek bu evi almak çocukların velayetini almak ve nafaka bağlatmak. Çünkü çocuklarım yeni 3 yaşına girdiler okula başlayana kadar çalışamam bu bi gerçek ailem grlicrk haftaya yanıma. Belki anlaşmalı boşanmaya ikna ederler kavga gürültü olmadan bitsin gitsin istiyorum çünkü sonrasıda çok daha zorlu olucak tek umursadığım çocuklarım onlar zarar görmeden beş parasız ortada kalmadan bu işten kurtulurum inşallah. Korkuyorum çünkü beni neyin beklediğini bilmiyorum. Belki tvdeki kadın cinayetlerinden biri olurum bilmiyorum.. tek korkum çocuklarımın annesiz kalması bana sabır metanet dileyin bol bol dua edin lütfen

Bütün eşyalarını topladım kapının önüne koydum avukat dediki sen sakın çıkma evden delilimizde var anlaşmalı boşanmaya ikna olmazsa dava açarız öyle devam ederiz

Back
X