Bosaniyorum... Bana iyi bir kirpik serumu önerir misiniz?

Ne pozitif bir bakis acisi. Tebrik ederim. :KK50:

Allah dedi ki al başına belalari da biraz hayatın, sağlığın kıymetini bil :) Kaza geçirdim sakat kaliyordum nerdeyse . Böylece sagligimin kıymetini bildim. 1 yıl kaza yüzünden okula gidemedim mesleğimin kıymetini bildim. Bu adamla evlendim ve hayatın gerçeklerini öğrendim. İnsanların ne kadar acımasız olabileceğini gördüm. Göre göre, mutsuz ola ola mutlu olmayı öğrendim . Zaten öyle de bitecek böyle de bitecek bu hayat . Neden üzülerek zaman kaybediyim ki. Daha yaşım 30. Çok genç de değilim yaşlı da değilim ama önümde yıllar var. Kendimi gelistiriyorum, sosyallesiyorum vs. Böyle hayat daha çekilebilir geliyor. İnşallah Rabbim karşımıza iyi insanlar çıkarır da birgün ben de mutluluğu ve anneligi tadarim

Kızlar 1 ay falan depresif haller geçirdim sonra bi vaktim ki hiç aklıma bile gelmiyor benim adam. Dedim bari önüme bakiyim geleceğe yatırım yapiyim az.

Önce dis teli taktirdim bu hafta içinde de göz lazer ameliyatı olup şu gozlukleeden kurtulacam inşallah.

Bu arada yakinda okullar açılacak mesleki olarak gelisimime zman ayiriyorum bol bol.

Ee napıyım onun yasini mi tutacam hayatımı bi kenara bırakıp. Aldığım hayat dersi yanıma kar kaldı. Eskiden ne de yüzeysel dusunuyormusum
Sizi tebrik ediyorum mükemmelsiniz! Nerede o eski konulardaki çaresiz özgüveni kırılmış kadın nerede şimdiki kadın. Bravo!

Ben arkadaşların taktir etmesini anlayamadım
Bu üzüntülerin üzerine gitmek değil o üzüntülerden kaçıştır
İnsanlar duygularını gerektiği gibi yerinde yaşamalı üzülmesi gerekiyorsa üzülmeli öfkelenmesi gerekiyorsa öfkelenmeli
Yani hayat boşanıyorum lay lay lom değil

Kuzum ben dibine kadar üzüldüm 1 ay zaten. Herkesin bi hayata yeniden başlama zamanı vardır bem o zamana daha kolay geçiş yaptım. İnan ki acılarımi gizlemiyorum çünkü arada dürten acılarım dışında gerçekten iyiyim ben. Çok şükür Allah sabrini veriyor

Sizi tebrik ediyorum mükemmelsiniz! Nerede o eski konulardaki çaresiz özgüveni kırılmış kadın nerede şimdiki kadın. Bravo!

Çok kötüydü o günler sormayın. Şimdi çok daha iyiyim ve mutluyum. Herkes kendine değer verenle evlenmeli yoksa sen de kendine değer vermiyorsun bi zaman sonra

Kas kirpik serumunu eczaneden alın.
Entresan bir konu olmuş :) ee siz mutluysanız hayırlısı olsun.
Demek ki aşk yokmuş, yoksa insan yıkılır en az bi kaç hafta sürünür yani bilemedim.

Sizi her gördüğümde içim yanıyor. Burada sizi o kadar uyarmalarına rağmen evlendiniz. Günlerce merak ettik sizi.
Serum bilmiyorum.Güzel kapılar açsın size rabbim.

Amin sağolun. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz der annem. Benimkisi de böyle bir hikaye işte.

Kızlar bosaniyorum evet. Ya çok dert değil napalım sağlık olsun. Evet hayatımın içine edildi lakin sağlık olsun bu da geçer. Ayol kızlar bana bi kirpik uzatan serum önerin de kirpiklerim uzasin.

Not: Hayır kafayı yemedim. Sadece üzülmekle zaman geçirmek yerine daha iyi vakit geçirmeye çalışıyorum
LR kirpik serumu çok başarılı
Protein ve aminoasit bombasıdır ancak kullanmayı bıraktığınızda 2 ay içinde eski halinize dönersiniz bu nedenle 1 aydan fazla ara vermeyin.
Yeni hayatınızda mutluluklar

Kas kirpik serumunu eczaneden alın.
Entresan bir konu olmuş :) ee siz mutluysanız hayırlısı olsun.
Demek ki aşk yokmuş, yoksa insan yıkılır en az bi kaç hafta sürünür yani bilemedim.

Aşk olsa baya bi surunurdum. Eşimi sevdiğimi düşünürdüm hep ama Allah içimdeki sevgiyi de aldı sanırım

LR kirpik serumu çok başarılı
Protein ve aminoasit bombasıdır ancak kullanmayı bıraktığınızda 2 ay içinde eski halinize dönersiniz bu nedenle 1 aydan fazla ara vermeyin.
Yeni hayatınızda mutluluklar

Kullandınız mi
Amin inşallah

Kızlar bosaniyorum evet. Ya çok dert değil napalım sağlık olsun. Evet hayatımın içine edildi lakin sağlık olsun bu da geçer. Ayol kızlar bana bi kirpik uzatan serum önerin de kirpiklerim uzasin.

Not: Hayır kafayı yemedim. Sadece üzülmekle zaman geçirmek yerine daha iyi vakit geçirmeye çalışıyorum
Aferin kız valla cansın.. Bence serum yerine doğal yağlar kullan eski rimel fırçanı kullanarak uygula kirpiklerine :)

Aferin kız valla cansın.. Bence serum yerine doğal yağlar kullan eski rimel fırçanı kullanarak uygula kirpiklerine :)

Hint yağını kullandım biraz uzadı ama daha güçlü bir serum arıyorum. Ne de güzel gaz veriyorsunuz kız iyi ki de varsınız :*

Ayyy çok tatlısınız ya :)) kirpik serumu bilmiyorum ama umarım güzel günler sizi bekliyordur demek için geldim:))

Back
X