birden bire değil benimde hatalarım var kabul ediyorum bu aralar 3 günde bir sürekli kavga ediyoduk zaten ama yinede biz birbirimize küsemezdik akşam yatağa yattığımızda yine dayanamaz sarılıp yatardık ben size son konuyu anlatıyım görümcemin cocuğunu hastaneye yatırdılar küveze sürekli emzirmeye gidip geliyor hastanede bizim eve yakın olduğu için görümcem,kocası,kaynanam,anane ve kayınpederim bir haftadır bizde kalıyolar eşimde c.tesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı çıktı gece eve 4,30 da geldi ve sabah ben birisinden öğreniyorum ki meyhaneye gitmişler ve orda yanlarına kadınlar oturmuş onlarla sohbet etmişler sabaha kadar tabi ben bunu duyunca sinirlerime hakim olamadım ve pazar sabahı eşimin yattığı odaya gidip hesap sormaya başladım bizim sesimiz yükselince araya aile dekiler girdi bu sefer dahada büyüdü olay bana çok büyük laflar etti o anda kolumdan onun bana aldığı saat çıktı bende saati aldım fırlattım oda dudağına geldi dudağı patladı ve çekti gitti bunuda şimdi erkeklik olarak gürüyor ve ailemin yanında bana o hareketi yapmıycaktı diyo bütün olay bu