Boşanıyorum bana yardım edin çok kötüyüm

patyam88

Mucizemi Bekliyorum...
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
261
2
643
İstanbul
Evet bende artık o kötü duyguyu yaşamaya hazırlanıyorum hiç hayal etmezdim bu kadar büyük aşktan sonra bunları yaşıyacağım uğruna ölmeyi göze aldığım adam bana seni istemiyorum sevmiyorum artık dedi hemde defalarca yüzsüz değilim gurusuz hiç değilim ama hala çok kötüyüm dön dese dönecek haldeyim ben ne yapıcam ne yattığımı biliyorum ne kalktığımı ben bunları hak edicek hiç bişey yapmadım nolur bana yardım edin başından geçen bayanlar bana destek olun nasıl atlattınız bu günleri :43:

Evet bende artık o kötü duyguyu yaşamaya hazırlanıyorum hiç hayal etmezdim bu kadar büyük aşktan sonra bunları yaşıyacağım uğruna ölmeyi göze aldığım adam bana seni istemiyorum sevmiyorum artık dedi hemde defalarca yüzsüz değilim gurusuz hiç değilim ama hala çok kötüyüm dön dese dönecek haldeyim ben ne yapıcam ne yattığımı biliyorum ne kalktığımı ben bunları hak edicek hiç bişey yapmadım nolur bana yardım edin başından geçen bayanlar bana destek olun nasıl atlattınız bu günleri :43:
Neden peki? Durup dururken mi boşanalım dedi.

evlenmek için iki tarafın da onayı gerekiyo ama boşanmak için tek tarafın bitti demesi yetiyo,umarım çabuk toparlanırsın :17:

birden bire değil benimde hatalarım var kabul ediyorum bu aralar 3 günde bir sürekli kavga ediyoduk zaten ama yinede biz birbirimize küsemezdik akşam yatağa yattığımızda yine dayanamaz sarılıp yatardık ben size son konuyu anlatıyım görümcemin cocuğunu hastaneye yatırdılar küveze sürekli emzirmeye gidip geliyor hastanede bizim eve yakın olduğu için görümcem,kocası,kaynanam,anane ve kayınpederim bir haftadır bizde kalıyolar eşimde c.tesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı çıktı gece eve 4,30 da geldi ve sabah ben birisinden öğreniyorum ki meyhaneye gitmişler ve orda yanlarına kadınlar oturmuş onlarla sohbet etmişler sabaha kadar tabi ben bunu duyunca sinirlerime hakim olamadım ve pazar sabahı eşimin yattığı odaya gidip hesap sormaya başladım bizim sesimiz yükselince araya aile dekiler girdi bu sefer dahada büyüdü olay bana çok büyük laflar etti o anda kolumdan onun bana aldığı saat çıktı bende saati aldım fırlattım oda dudağına geldi dudağı patladı ve çekti gitti bunuda şimdi erkeklik olarak gürüyor ve ailemin yanında bana o hareketi yapmıycaktı diyo bütün olay bu

keşke sinirlerine hakim olabilseydin canım öfke kontrolü çok önemli ve hassas bi konu..eşinin seni evde bırakıp meyhaneye gitmesi orda kadınlarla oturması vs vs bunlar hoş değil tabi ama keşke başbaşa kalmayı bekleyebilseydin tabi hoş olmamış senin saati fırlatman eşinin dudağını patlatman haklıyken haksız duruma düşmüşsün işte mesele doğru zamanda doğru şekilde doğru şeyler konuşup yapabilmekte...

birden bire değil benimde hatalarım var kabul ediyorum bu aralar 3 günde bir sürekli kavga ediyoduk zaten ama yinede biz birbirimize küsemezdik akşam yatağa yattığımızda yine dayanamaz sarılıp yatardık ben size son konuyu anlatıyım görümcemin cocuğunu hastaneye yatırdılar küveze sürekli emzirmeye gidip geliyor hastanede bizim eve yakın olduğu için görümcem,kocası,kaynanam,anane ve kayınpederim bir haftadır bizde kalıyolar eşimde c.tesi akşamı arkadaşlarıyla dışarı çıktı gece eve 4,30 da geldi ve sabah ben birisinden öğreniyorum ki meyhaneye gitmişler ve orda yanlarına kadınlar oturmuş onlarla sohbet etmişler sabaha kadar tabi ben bunu duyunca sinirlerime hakim olamadım ve pazar sabahı eşimin yattığı odaya gidip hesap sormaya başladım bizim sesimiz yükselince araya aile dekiler girdi bu sefer dahada büyüdü olay bana çok büyük laflar etti o anda kolumdan onun bana aldığı saat çıktı bende saati aldım fırlattım oda dudağına geldi dudağı patladı ve çekti gitti bunuda şimdi erkeklik olarak gürüyor ve ailemin yanında bana o hareketi yapmıycaktı diyo bütün olay bu

hem suçlu hem güçlü bence
çok iyi yapmışsın dudağını patlatmakla

evli bi adamın meyhanede kadınlarla ne işi var
üstelik sana da bi sürü hakaret etmiş terbiyesiz
sen evde ailesine bak adam meyhanelerde gezsin suçunu kabul edip özür dileyeceğine bi de üstüne bi ton hakaretler etsin evi terketsin oh valla

ama sen niye güçlü durmuyosun ki boşver gitsin
seni istemiyosa sen onu hiç isteme üstelik sen haklısın bence bu konuda
sanki gelse yalvarıp özür dileyecek gibisin yani ben öyle hissettim
boşansanız tek başına geçinebilecek durumda mısın

haaaa ben onun anasına danasına dıdısına hizmetçilik edecem o evden kaçıp sabahlara kadar meyhanelerde takılacak canı cehennemde çıksın :kkk:

haklı olduğumu biliyorum sonuna kadar aileside arkamda zaten,bende yanlış yaptğımı biliyorum keşke o anda yapmasaydım ama dayanamadım,evet gelse özür diliycek durumdayım ama yapmıycam sürekli aklıma bana söylediklerini getiriyorum çok sevdiğim için böyle oluyor ve hayatta kin tutamam eş değil bir başkası bie olsa bana yapılanları hemen unuturum hemen affederim hemen kendi hatalarımıda göz önüde bulundururum,bu durumu nasıl atlatıcam bilmiyoum allahım yardımcım olsun inşallah,evet kendimi geçindirebilecek durumdayım babam yok vefat etti annem ve kardeşim var ve herzaman bana kapıları sonuna kadar açık şu anda da ordayım zaten kendi param kendimde kazanıyorum

haklıyken haksız duruma düşmüşsün
hayır ben olsam kafasını bile patlatırdım ama en azından yalnız olsaydınız keşke
bırak istediği kadar gurur yapsın konuyu değiştirmesine üste çıkmasına izin verme
ne demek meyhaneye gitmek
bunu bu şekilde ucuz atlatamaz atlatmamalı bence
yuvanı dağıt demiyorum ama sakın suçlu gibi davranma bence:26:

haklı olduğumu biliyorum sonuna kadar aileside arkamda zaten,bende yanlış yaptğımı biliyorum keşke o anda yapmasaydım ama dayanamadım,evet gelse özür diliycek durumdayım ama yapmıycam sürekli aklıma bana söylediklerini getiriyorum çok sevdiğim için böyle oluyor ve hayatta kin tutamam eş değil bir başkası bie olsa bana yapılanları hemen unuturum hemen affederim hemen kendi hatalarımıda göz önüde bulundururum,bu durumu nasıl atlatıcam bilmiyoum allahım yardımcım olsun inşallah,evet kendimi geçindirebilecek durumdayım babam yok vefat etti annem ve kardeşim var ve herzaman bana kapıları sonuna kadar açık şu anda da ordayım zaten kendi param kendimde kazanıyorum

Sen de bir haftalığına kendi ailenı getir eve o hizmet hürmet etsin.
gecelere ak...o oğrensinki kadınlı erkekli eğlenilmiş.
eeeeee o odaya senın gibi sadece hesap sormayamı girecekti sanıyorsun ?

bence güven gözyaşı gibidir gözden aktımı geri dönüşü olmaz.

sakın taviz verme...bırak o ozur dilesin..

asla kişiliğinden onurundan taviz verme bence çok ama çok suclu...

Sakinimdir,ama kocam meyhanelere gidip,kadınlarla içki tokuştursa nasıl davranırım bilemem.Senin tepkinin boyutunu da görmüş oldu.Hee o meyhanlerde kadınlarla eğlenince senin gururun incinmiyor da,onun ailesinin yanında mı gururu inciniyor.Tabiki hemen boşanmayı aklına getirme.Ama bundan önce de sürekli kavga ediyorsanız,otur bir kafanı boşalt.Kendini suçlu psikolojisine sokma.Bugün böyle mazlum davranırsan,yarın aldatır.
Biraz zaman ver kendine.Önemli olan onun seni çağırıp gitmen barışman değil,önemli olan barışırsanız aynı şeyler devam mı edecek.Önce onun senden özür dilemesi,hatasını affettirmesi lazım.Senin hareketin,aldatılma psikolojisiyle verilmiş bir tepki.

Bu tip konularda kınamamaya çok gayret ediyorum. Ama meyhanede kadınlarla fingirdeyen bir adamdan nasıl özür dilemeyi düşünebiliyorsun bana anlatır mısın? Hemen unutup affetmek nedir? Saçmasapan kadınlardan yarın öbürgün sana hastalık da bulaştırır Allah korusun. Yani çok da geniş olmamak lazım.

yeğeni hastanede kız kardeşi evlat derdinde perişan bu adamda meyhanede vay beeee kafasına da bişey fırlatsaydın bence :47:

yeğeni hastanede kız kardeşi evlat derdinde perişan bu adamda meyhanede vay beeee kafasına da bişey fırlatsaydın bence :47:

orası zaten ayrı bi acayip
adamın ailesi evde hastanelerle uğraşıyolar
kendisi sabaha karşı geliyo eve meyhanelerde geziyo bi de üste çıkmaya çalışıyo
böyle bi durumda nası eğlenmeye gidebiliyo hiç anlamadım

ya hepiniz söylediklerinizde okadar haklısınız ki ama şu konuya açıklık getirmek istiyorum ben ondan zaten ölsem özür dilemem sadece şu anda sizinle gerçek duygularımı paylaşıyorum ona ve ailesine karşı gayet güçlü durmaya çalışıyorum kesinlikle ona bu duygularımı belli etmem,dediğim gibi bana yapılanları çok çabuk unutuyorum o yüzden karşıma geçip yalvardığında hemen affetmek istemiyorum zaten öyle bi niyetide yok herkese boşanıcam artık yüzünü görmek istemiyorum diyomuş ben bu kadar rezilliği hak edicek hiç bişey yapmadım ama çok çaresizimşu anda hiçbir yere sığmıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor bu duygular nezmana hafifler bilmiyorum ama saatler saniyeler bile ilerlemiyor

sen hatalı filan değilsin sakın özür dilemeyi aklından bile geçirme
kendini küçük düşürürsün özür dilersen kocan da direk üste çıkar
ailesinin yanında olması bence daha iyi rezil olmuş işte ne güzel

ayrıca düşün bakalım onun yaptığını sen yapsan sana karşı tavrı nasıl olurdu
hiç sanmıyorum kibar olacağını

Özrü kabahatinden büyük :19:
Geri adım atma
Yediği naneler yetmezmiş gibi hem suçlu hem güçlü
Sen onu seviyosun istiyosun da bir de o mu istemiyo, pess

sen şimdi nerdesin, eşin ailesini de aldı babasının evine mi döndü?
bide o aile hesap sormadı mı biz ne ile uğraşıyoruz sen nerde sürtüyosun demedi mi

Back
X