Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanma zor bir ssüreç. Kendini napsan avutamaz ve hep olumsuzluklara istersin.hayırlısı böle imiş. Güzel ayrımın bari anlaşarak ve hukuki isleri eşit paylasimla
Bnde boşanma arifesindeyim boşluktayım bnde. Nereye gitsem ne yapsam dinmiyor acıM. bir daha asla mutlu olacağımı sanmıyorum. Hep aklımda niye bunlar bnm başıma geldi diyorum. Nasıl geçecek bunlar bilmiyorum
valla nereye baksam, hangi konuyu açsam nerdeyse hepsi bosanma aldatma ile ilgili seyler oluyor ya. 2 ay sonra evlenecem bende, yeminle korkmaya basladim artik bu evlilikten..
Bnde boşanma arifesindeyim boşluktayım bnde. Nereye gitsem ne yapsam dinmiyor acıM. bir daha asla mutlu olacağımı sanmıyorum. Hep aklımda niye bunlar bnm başıma geldi diyorum. Nasıl geçecek bunlar bilmiyorum
Allah kolaylık versin cnm severek ayrılıyorsan atlatman çok uzun sürecek ne yazık ki uzun bir süre tüm hayatının merkezi bu olacak.. dost acı söyler öyle kolay bir süreç değil yani.. ama aranızda ki tüm bağlar kopmuşsa onu düşündüğünüzde içiniz acımıyorsa güzel günlerinizden çok kötü günleriniz geliyorsa aklınıza atlatmanız biraz daha kolay olacaktır.. öyle yada böyle sil baştan bir hayata başlıyorsunuz güçlü olmalısınız yeniden ayağa kalkmak zor olsada unutmayın ki öldürmeyen her acı güçlendiriyor..