Altı yaşında,erkek,çok duygusalFikrim yok ama kaç yaşında olduğunu yazmamışsınız.
Küçükmüş de. Destek alın bence pedagoga filan sorun.Altı yaşında,erkek,çok duygusal
Bende saklamıyorum,anlatırsam herşeyi (bilmediklerini)annemi üzdün diye suçlar ve babasından uzaklaşır diye korkuyorum.esim hiçbir güzelliği hak etmiyor ama oğlum eksik kalmasın diye çabalıyorumBenim kuzenm çocuğundan hçbirşeyi saklamazdı.. vursa evet baban vurdu derdi ama babası olarak ona düşman olmasına da izin vermeden herşeyi anlatrdı.. Bu yüzden boşanrken çocuk annesne destek ble olmuştu ama babası oldugu içinde ona hçbir zaman düşman olmadı .. Babası olarak onu suçlamadan sizin neden olamayacağınızı anlatn ona..
Boşanmayı isteyen benim, kararlıyım da ama kendimi garip hissediyorum,oğluma hissetirmemeye çalışıyorum, babasını soruyor,cevap veremiyorum. babası boşamak istemiyor karmakarışık bir haldeyimÇocuklar çok akıllı ve herşeyin çok farkında oluyorlar. Nasıl açıklamalısınız kısmında, bir çocuk psikoloğundan bu konuda yardım alabilirsiniz. Siz mutlu, huzurlu olursanız, bunun etkisiyle Çocuğunuzda çok çabuk alışacak ve o da huzurlu olacaktır.
Teşekkür ederim işte tamda bundan bahsediyorum,kendisini yada babasını suçlayacak buda kişisel gelişimini etkileyecek, babası boşanmak istemedigi için çocuğa zarar verebilir, ılımlı davranacak işbirliği yapacak biri değil, pedagog ona ne hissettirir bilemiyorum?Anne baba olarak uzerinize dusunleri yapar ve cocugunuz ile kaliteli vakit gecirirseniz aksine ayri fakat mutlu oldugunuzu gorunce cok cok daha guzel seyler olabilir. 6 yas gayet anlayabilir ama ic dunyasinda bosanma sebebi kendisinin oldugunu dusunurmus, biraz tehlikeli bir yas oldugunu duymustum. Baba ile birlikte gayet sakin ve basit cumleler kurarak cocugunuzla konusursaniz anlayacaktir. Bu durumun onunla alakali olmadigini fln soyleyebilirsiniz. Tabi pedagog esliginde soylemenizde mumkun. Allah yardimciniz olsun bu arada
Pedagog egitimini almis sonucta bir sekilde bu is cozulur ama once esiniz ile uzlasmayi denemenizi tavsiye ederim. O neden istemiyor ki kendisini istemeyen bir esi bahanesi ne olabilir?Teşekkür ederim işte tamda bundan bahsediyorum,kendisini yada babasını suçlayacak buda kişisel gelişimini etkileyecek, babası boşanmak istemedigi için çocuğa zarar verebilir, ılımlı davranacak işbirliği yapacak biri değil, pedagog ona ne hissettirir bilemiyorum?
Neden istesinki onu her anlamda taşıyan anlayış gösteren biri var,rahatsizliklarimi ne kadar anlatsam anlamazdan geldi geliyorsa.cocuk içinde aynını yapıyor,duvar gibiPedagog egitimini almis sonucta bir sekilde bu is cozulur ama once esiniz ile uzlasmayi denemenizi tavsiye ederim. O neden istemiyor ki kendisini istemeyen bir esi bahanesi ne olabilir?
Youtube üzerinde bu konuyla alakalı birçok pedagog bilgi veriyor orada araştırma yapmanız daha sağlıklı uzmandan öğrenmiş olursunuz.Çocuğum bende kalacak,ama babasından ayrılacak, olumsuz etkilenmesintecrübesi olan lar yardımlarınızı bekliyorum
TşklerYoutube üzerinde bu konuyla alakalı birçok pedagog bilgi veriyor orada araştırma yapmanız daha sağlıklı uzmandan öğrenmiş olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?