• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Sonrası Hayat

Merhaba;
Öncelikle yeni hayatınızı kutluyorum, tadını çıkarın. Ben boşandığımda 30 yaşındaydım. Bir arkadaşım bana dedi ki : bu yaştan sonra çocuk yapman çok zor, bence barış çocuk yap öyle ayrıl" Bir an dehşete düştüm, bu nasıl kafa yapısı diye. Tabi ki ben asla onun gibi düşünmüyordum. Öyle bir adamdan çocuk yapacağıma hiç anne olmam daha iyi kafasındaydım. O arkadaş ta eşiyle anlaşamadığı halde 6. kez tüp bebek denemesiyle hamile kaldı ve şu an bekar anne ve aşırı zorlanıyor.

Aradan 3 yıl geçti. 33 yaşında harika bir adamla tanıştım. 1 yıl içinde evlendik ve evlenir evlenmez çocuk yaptım. Kızım şu an 5 yaşında ve harika bir babaya sahip.

Olumsuz düşünceleri kafanızdan atın. Örnekte anlattığım gibi etrafınızda negatif insanlar varsa onlara kulak tıkayın. Tüm enerjinizi evrene bırakın ve göreceksiniz ki kaderiniz kendi kendini mükemmel örüyor.

Eminim yıllar sonra bu yazdığınıza bakıp gülümseyeceksiniz..
Size mümkünse bir soru daha sormak istiyorum ,

Sosyal çevrenizden biri ile mi tanıştınız yoksa , birisi vasıtası ile mi ?

Bu arada hikayeniz beni günlerdir duygulandırdı .. :)

Size mümkünse bir soru daha sormak istiyorum ,

Sosyal çevrenizden biri ile mi tanıştınız yoksa , birisi vasıtası ile mi ?

Bu arada hikayeniz beni günlerdir duygulandırdı .. :)
İngilizce kursundan arkadaşımın arkadaşıydı. Ortamda tanıştık. Tabi sevgili olun diye tanıştırmadı ama bizim aramızda bir çekim oldu :)

Back
X