- Konu Sahibi blackberry01
-
onun soyadini tasimaya tahammulum yok hele 3 senemi asla hicbseyine muhtac degilim uzlasip ondan kurtulmak istiyorum en kisa zamanda gelgtlerim oluyo tabi ki ailemin yanindayim evin elektrgini suyunu kesti ailem arkamda bana allah korkusundan bahsediyo onunla ugrastgimi dusundgmde bunaliyorum bi an once kurtulup onume hayatima bakmak istiyorum ama icim sogur mu bilemiyorum davayi ben actim uzlasma yoluna gtmeye karar verdim bilmiyorum cok kararsizim kurtulabilir miyim
3 aylik bi evlilik butun hayallerim paramparca oldu buyuk bir boslugun icindeyim napacagimi bilemiyorum nolur yardim edin.. buyuk bi hevesle kurdugum tek basima mucadele kurtarma cabalari hepsi bostu bunlara ragmen icimde ozlem pismanlik buyuk bir keder uyuyamiyorum toparlanamiyorum bir turlu...evlendigimiz gunden itibaren hic bir zaman ellerimi tutmadi ama yine de kendimi bosluga birakilmis hissi yasiyorum.ona degil hayallerime sarilmisim herseyin suclusu ben oldum duzenbaz oldum yalanci oldum saygisiz oldum cirkin oldum en cok icimi acitan ailesiyle bir olup beni degersiz yapabildi ailesinden nefret ediyorum hickimseye hakkimi helal etmiyorum rabbime sigindim bekliyorum bi an once bitsin yaralarimi sarayim
Canım cok üzüldüm adına..bir sey merak ediyorum...bazı erkekler bazı durumlarını ort pas etmek icin bı nevi Paravan evlilik yaparlar...sence böyle bir durum olabilir mı? Gecmis olsun
3 aylik bi evlilik butun hayallerim paramparca oldu buyuk bir boslugun icindeyim napacagimi bilemiyorum nolur yardim edin.. buyuk bi hevesle kurdugum tek basima mucadele kurtarma cabalari hepsi bostu bunlara ragmen icimde ozlem pismanlik buyuk bir keder uyuyamiyorum toparlanamiyorum bir turlu...evlendigimiz gunden itibaren hic bir zaman ellerimi tutmadi ama yine de kendimi bosluga birakilmis hissi yasiyorum.ona degil hayallerime sarilmisim herseyin suclusu ben oldum duzenbaz oldum yalanci oldum saygisiz oldum cirkin oldum en cok icimi acitan ailesiyle bir olup beni degersiz yapabildi ailesinden nefret ediyorum hickimseye hakkimi helal etmiyorum rabbime sigindim bekliyorum bi an once bitsin yaralarimi sarayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?