bosaniyorum cok kotuyum

blackberry01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2013
15
0
86
35
Adana
3 aylik bi evlilik butun hayallerim paramparca oldu buyuk bir boslugun icindeyim napacagimi bilemiyorum nolur yardim edin.. buyuk bi hevesle kurdugum tek basima mucadele kurtarma cabalari hepsi bostu bunlara ragmen icimde ozlem pismanlik buyuk bir keder uyuyamiyorum toparlanamiyorum bir turlu...evlendigimiz gunden itibaren hic bir zaman ellerimi tutmadi ama yine de kendimi bosluga birakilmis hissi yasiyorum.ona degil hayallerime sarilmisim herseyin suclusu ben oldum duzenbaz oldum yalanci oldum saygisiz oldum cirkin oldum en cok icimi acitan ailesiyle bir olup beni degersiz yapabildi ailesinden nefret ediyorum hickimseye hakkimi helal etmiyorum rabbime sigindim bekliyorum bi an once bitsin yaralarimi sarayim

Ne yaşadın bılmemıyırım ama geçmiş olsun. Ancak anlaşmalı boşanma olmazsa 3aylık evlilikle bosanmanız yüzde sıfır. Ikı tarafta boşanmak istiyorsa ancak boşanma olabilir. Normalde 1sene dolması gereklidir evlilik birliğinin temelden sarsılmış olması ve geçimsizlik nedeıyle bosanmalar.sızı uzduyse ve intikam surundurme gıbı amacınız varsa boşanmak istemiyorum dersiniz. 3sene boşanma davası acamaz ve nafakada talep edersiniz.

balayinda birlikte olma konusunda ileri boyutta olmayan korkularim karsisinda gosterdigi ofke bikkinlik bagrp cagrma keyifszligi sinirinden kendni kontrol edemeyp bacagima vurdu cok sarsildm sonra hep kendimi sucladim af dilesede gecmedi inamadin tanidigim kisi o degildi sonrasinda hep tek basima cabaladim cok korkmustum benim yuzumden dedim hep ama kendi cinsel eksikliklerini kapatmak icin benden etkilenmedigini guzel bulmadgini asilsz onurumu kiran kelimeler kullanmaya basladi guzel kendi ayaklarim ustunde duran olgun guclu biri oldugumu soyler arkadaslarim bunlari isten cikip kosarak eve gelip ona yemek yapmak icin hevesimi evimi mis gbi yapip onu karsilamami hice saydi cogu zaman bazen rol yapti bazen gercekti ama yetmedi bag kurmak icin cabaladim cinsel yakinlasmayi kendim sagladim hep o hep kendini zorladi sapkin oldugunu dusunmeye basladim agladi zirladi keyifszdi depresyonda oldugunu yapamadigini soyledi benden kaynaklandgini hissettrdi hep oyun oynama pesindeydi hep ne istedigini bilmedi yonumu kaybettrdi kabaydi arkadaslari tarafindan sevilmeyen biriydi birlikte vakit gecrmek istemezdi elinde tablet telefon surekli bi erkek arkadasiyla cok acayip bi yakinligi vardi bi gun icime bi kiskanclik hissi dustu birbirlerine sarilirlarken gordugumde...sevgi mutluluk duygularini tattrmamak icin elinden geleni yapti. sevmedgini soyledi bi kere sonra defalarca sevdigini soylese de inanmadim cogu kez sans verdim gt dedim en sonunda ailesini de arkasina alarak televizyonunu alarak kacti..bencil igrenc erkekligi muamma bi adamla evlendgm dusuncesi beni bitiriyo..ne yapacagimi bilemiyorum

Evinde oturucaksın o gıttıyse. Kımıldama evinden. Şiddet eğilimi olursa savcılığa sikayet et şiddet görüyorum diye. Bısey yapamaz merak etme. Ve onun dava açmasını bekle. Mahkemede eşimi sevıyorum de. Surunsun bosanamasın.3sene boyunca. Nafaka talebinde bulun çatır çatır alırsın. Sen gıyımıne kusamına yaşamana bak. Ayakta durduğunu ona muhtaç olmadığını göster. Erkekler sızın kolenız olsun sız olmayın hanımlar.

onun soyadini tasimaya tahammulum yok hele 3 senemi asla hicbseyine muhtac degilim uzlasip ondan kurtulmak istiyorum en kisa zamanda gelgtlerim oluyo tabi ki ailemin yanindayim evin elektrgini suyunu kesti ailem arkamda bana allah korkusundan bahsediyo onunla ugrastgimi dusundgmde bunaliyorum bi an once kurtulup onume hayatima bakmak istiyorum ama icim sogur mu bilemiyorum davayi ben actim uzlasma yoluna gtmeye karar verdim bilmiyorum cok kararsizim kurtulabilir miyim

canim senin adina cok uzuldum inanki okurken bi an kendimi senin yerine koydum..3 ay cok kisa bir sure bende 5 aydir evliyim ister istemez sorunlar yasaniyor heleki ilk aylarda..bizde asiri cok kavgalar ettik genellikle ailesi yuzunden..suanda ailenin yanindamisin?arayip soruyormu seni?severek evlendiniz demi? cok soru sordum kusura bakma..belki onunda bi takim sorunlari vardir sana anlatamadigi bu yuzden boyle davraniyordur belki?herseye tektarafli bakmamak lazim.ama kararin kesinse hic uzatma bosver surunmesini felan kendi canini daha fazla yakarsin hic muhattap olma kendi hayatina bak.
ama sana iyi dusun derim 3 ay uzun bir sure degil cunku.

gerçekten zor bir durum. eğer yürümeyeceğine inanıyorsanız yol yakınken bitirin. benim de şuan evliliğim yolunda gitmiyor. 2 yıllık evliyim. bebeğim var 5 aylık. kızımı babasından ayrı büyütmek istemiyorum. ama eşime de tahammülüm kalmadı. çok üzülüyorum. ne yapacağımı bilmiyorum. çıkmazda gibiyim allah yardımcımız olsun.

Canım cok üzüldüm adına..bir sey merak ediyorum...bazı erkekler bazı durumlarını ort pas etmek icin bı nevi Paravan evlilik yaparlar...sence böyle bir durum olabilir mı? Gecmis olsun

Evlilik için kısa bir süre.... ama diyeceğim eşin seni çok sevse değer verse neyse olur ilk zamanlarda derdim.Bence yol yakınken ayrıl ,çoluk çocuk yokken her şey daha kolay oluyor.Zaman en iyi ilaç,sana değer veren biri mutlaka çıkar karşına.Dünyada sadece o yok ya.Bir psikologada git ,destek al, hatta bir işe girip ayaklarının üstünde dur.Boş ver böyle biriyle ömür geçer mi?Kendine iyi bak.Gözyaşların birgün sevinç gözyaşları olarak sana geri dönsün.....

durumunu kabul etmese de oyle paravan ya da degil benim hayatimla oynamis oldugunu dusunuyorum hakkimi helal etmiyorum bir gun inslh kabul eder caresine bakar..kaldi ki durumu bu olmasa bile ..hayallerimi umutlarimi tuketmesine izin vermedim ona gore kolay, "olmadi btti" diyebilmek inslh buyuk bedeller oder ilerde bu dunyada da alir cvbini hayattan..allaha sukur kendi ayaklarimin ustunde durabilen biriyim isim ailem destegim tam.. evlilige bi ibadet gbi baktim ama tek tarafli olmuyor iste karsindaki kalben eksik ve bencilse yapacak hicbseyin yok..

mesene ne canım neden bu halegeldi sen sonucu yazmışsın sorunu da yazsaydın bişeyler söyleyebelirdik:26:

Allah yardımcın olsun kardeşim. üstteki arkadaşın dediği gibi nasıl bu hale geldi ki geçmişiniz nasıldı bu huylarını göstermedi mi sana? mesala gerçekten onu tanıdığını düşünüyo muydun pattadan mı evlendin ki...

Ben de 9.senede nihayet o boşanma davasını açtım.Aynı şeyleri ben de yaşadım inan.Bu tipler ne hikmetse hep karşıyı suçluyor,kendi çamurlarını görmüyorlar.Benden habersiz yurt dışından gelip bir sahil kasabasında ev bile kiralamıştı boşanma öncesinde.Ben yine de yanına gidip evini bile temizledim.Hatta bazı eşyalarını kendi paramla aldım.Belki düzelir dedim.Ama olmadı.Artık umurumda değil.Kalp ameliyatı oldu eskiden o sebeple ya tekrar hastalanırsa diyordum.Kendime değil ona acıyordum.Ama artık anladım o beni hiç sevmemiş tek derdi kendine tek kişilik hayat kurmakmış.Bana yılbaşı günü gelmene gerek yok dedi.Boşuna acımışım.İyi ki o ayrı ev kiraladıktan sonra açtığım davayı geri çekmemişim.Asla değişmeyecek,bencil ve sorumsuz bir adamı yeterince gereksiz yere taşımışım.Bundan sonra sadece kendim için yaşayacağım.Kimse beni mutlu etsin diye umutsuzca beklemeyeceğim.Kendim mutlu olacağım.O hep kırdı,aşağıladı,ihmal etti,yok saydı ama ben şimdi kendimi şımartıyorum.Canım ne isterse alıyorum.Eşim hiç hediye almazdı.Gayet de iyiyim.Kendimi daha değerli hissediyorum.Sen de öyle yap.Başkası beni düşünecek diye bekleme,sen kendini düşün.Emin ol çok daha mutlu olacaksın

Canım cok üzüldüm adına..bir sey merak ediyorum...bazı erkekler bazı durumlarını ort pas etmek icin bı nevi Paravan evlilik yaparlar...sence böyle bir durum olabilir mı? Gecmis olsun

okurken çok üzüldüm bence bundan sonra sadece kendi mutluluğunu düşün önüne bak derim.geçmişle yaşamak mutluluk getirmez..

kisa zamanda evlilik karari aldik fakat bana karsi ilgisiyle sefkatiyle ailesinin yaklasimini ilgisini kullanarak kendine cekti belki goremedim belki gormek istemedim asik oldum dedim sevdum dedim o da sahiplendi aileme bana sicak samimi icten davranislariyla yeterszliklerini kapatti bencilligini goremedim herseye buyuk bir ozen gosterdim sirf ailesinin maddi durumu yok yaninda olamiyorlar herseyi kendsi yapiyor dyerek herseyi ustlenmeye kalktm evlendim onunla icime sinmeyen bir cok seye ragmen maddi seyler dedim gectim manen bana verebilecek cok seyi olur dedim saglam adimlarla dedim annebabalarimizda bu yollardan gecmistr dyerek evlendgmiz 2.gun balayinda yasattgi korku dolu anlar korktum urktum bu adam bana neden sefkatle anlayisla yaklasmadi dedim ondan evet strese grdim onun yuzunden gecer dedim erkeklik dedim o an icin kapattm bu surecte kendimi o ise zorladim ondan korka korka yapamiyosun senden etkilenmiyorum galiba seni sevmiyorum diyerek gozumun icine baka baka canimi yaka yaka yapti defalarca gt dedim gdemedi telkinlerde bulundum ama neden ?evliligin sorumlulugunu tasiyamadi dedim surekli caba gosterdim calisan bir bayanim kosarak eve gttim herzaman onu tertemiz bir ev scacik yemeklerle karsilamak icin bu cabam devam etti ama yoruldum karsimdaki duvar gbi geliyodu zaman zaman seni seviyorum dese de inanmadim anladm ki cabam bosuna beklemedim artik duzelmesini aglayip yalvarmasini da aileme babama herzaman karsisinda dimdik durdugum babamin karsisinda ezildim karssina cikmamak icin cok cabaladim ama gelecegim ne olursa olsun dedim gucumu toplayp soyledim mutsuzlugumun zaten farkindaydlar arkamdaydilar yapiciydilar ama yetmedi degmedi altinlari aldi oldum haksiz oldum ev isi yapmayan pasakli oldum yalanci oldum senaryo yaziyo oldum..oyle ya da boyle btti iste.. tesekkurederim desteginiz icin.. sorguluyorum kendimi hatalarim var mi acaba dyerek allahim varsa da affetsin

canımm sanki kendi yaşadıklarımı okur gibi oldum. bende aynı şeyleri yaşadım ve 15 günde gösterdi yüzünü inanamadım çabaladım tam 7 ay ama mutsuzdum. elimde her imkan vardı ama ben eve esir oldum beni resmen eve esir yaptı hemde aile apartmanımızda annemler alt katta otururken nerdeyse bir ay yüzlerini göremedim. baktım olmayacak bitti dedim ama hep bi pişmanlık vardı içimde ve bi gün mesaj attı ve barıştık ama o kadar sahteydi ki bir ay aynı evde ama birbirimizden uzak yaşadık. muhabbet yok, sevgi yok, cinsellik yok. hiç birsey yok. yaptıklarımı beğenmedi hep bi bahanesi vardı eve aramamla zorla geliyordu. en sonunda gelme dedim. koşullarımı söyledim ve o naptı geldi eşyalarını alıp gitti. arkama bakmadım bende o günden itibaren numaramı herşeyimi değiştirdim bana ulaşamadı. boşanma davam açıldı bu arada bu ay iki tarafta anlaşmalı olarak boşanıcaz bi aksilik olmazsa. başlarda bende çok üzüldüm geceleri aklıma geldikçe ağladım ama gerçek yüzünü görünce inan ki zerre pişmanlıpım yok. seninde dediğin gibi kızlık soyadıma dönmeyi iple çekiyorum. sana da tavsiyem bakma ardına. sana hayrı olmayan adamın parası içinde davanı uzatma. uzlaş bitsin gitsin yeni sayfalar aç.

bundan sonra ki hayatimiz inslh bize guzel seyler getirir.. inan canim mutluluk olmasa da olur huzur var artik hic onemli degil kisiliksiz adamla surdurulecek evlilik hayati zehir etmekten baska bsey olamaz evladini sevemez insan zaman gelir bu adamdan oyle bi nefret edersin ki yol yakinken donduk allaha sukurler olsun..

Canim sakinles biraz neler yasadigini anlatsan belki birazcik yardimci olabiliriz bosanicaginiz kesinmi canim? Ilk aylarda cok sorun yasaniliyo bende ilk 3 aylarda cok sorunlar yasadim yavas yavas duzeliyoruz sorun neydi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…