- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.959
- 248
- Konu Sahibi Oglak kizi
Bilakis benim de başımda olduğu için tecrübelerimle yazmıştım cevaplarımı.Yaklaşımınızı hiç beğenmedim sizin. Tüm mesajlarınızda resmen kv suçu yok. Oğlunda senden memnuniyetsiz de o yüzden anlatıyor, bunları yapıyor durumuna getirmişsiniz.
belli ki siz hiç böyle bir durumla karşılaşmamışsınız
Eş kişisi zaten onlara karışmayın biz iyiyiz diyecek kabiliyette olsa, karşıdaki de bu kadar söylemeye devam edemeyecek.
bazı erkekler sanıyor ki, herkesin anasıyla karısı süper anlaşıyor. Bir benimki anlaşmıyor. O yüzden saçma sapan hareketlerle araya giriyor, kendince arayı yapmaya falan kalkışıyor.
kv de diyor AA demek bak oğlum da benim tarafımda. Şiddetini arttırıyor her konuda.
benim de başımda var bir benzeri bu olayın. Ordan çok iyi biliyorum.
bir kişi sürekli sürekli size karşıdakini kötülese, sizin aranız iyiyse bile şüpheyle yaklaşırsınız ve doğru yanlış ayırt etme yetisini kaybediyorsunuz eğer çok dirayetli değilseniz. Bu uydum akıllı kocalar da böyle oluyor.
bu yüzden burda problem yaşayan birine, eee demek kocan da senden memnun değil demek hiçbir olayı çözmediği gibi, çok da kırıcı oluyor haberiniz olsun.
Söylediklerinize itiraz etmiyorum. Ben kızkardeşim dahi olsa konu sahibi çok kötü kocan var tüm suçlu kv boşan demem, diyemem..
Madalyonun iki yüzü olabilir, konu sahibinde de hata olabilir, biz kadınlar bazen kocalarımızın söylediklerini umursamıyoruz onlarda da bardak taşıyor annelerine anlatıyor dedim.
bakın hep olabilir, belki de.. acaba.. ifadeleriyle konuşuyorum kesinlik ifadeleriyle değil. genellemiyorum. Konu sahibi suçlu kocası haklı annesine anlatıyor demedim hiçbir yerde.
ama konu sahibi kalktım kv min üzerine yürüdüm diyor (konunun önünü arkasını bilmiyoruz paylaşmadığı için) ben de “bu da normal bir davranış değil acaba konu sahibinde de mi hata var” diye düşünüyorum. Düşüncemi buraya yazıyorum.
konu sahibi dahil, siz dahil konuştuğum kimseyle ne kavga etmek isterim ne kalp kırmak isterim.
herkes kendi tecrübeleri ışığında buraya fikirlerini yansıtıyor. herkes boşan sen haklısın deyince sorun yok.. bir kişi aradan çıkıp farklı fikir söyleyince üzerine alınanlar rahatsız oluyor.
ilk mesajımda ben dedim ki konu sahibini bu konuda sizin de hatanız varsa kocanızı umursamadıysanız beklentilerini,şikayetlerini boşanırsanız pişman olursunuz. Ama sizde sorunluluk yoksa sadece anne lafına bakıp sizinle geçimsizlik yaşayan eş varsa karşınızda pişman olmazsınız boşanırsanız dedim. Konunun özü bu..
evliliklerde pek çok sorun karşıdakini suçlamalarla başlıyor. Ben kendi evliliğimde de eşimi suçlarsam kendime de bakarım muhakkak. Konı açanlara da bunu tavsiye ederim. buradan herkese de tavsiye ederim mükemmeliz suç hep karşı tarafta modundan çıkalım. Bu söylediğim basit geçimsizlikler için. Ciddi şiddet gibi aldatma gibi sorunlar için değil.