Benim ailemden bir erkek böyle bir sıkıntının içinde. Biz normal evlilikleri var zannediyorduk. Erkek artık kafayı yeme noktasına geldi ve ne desem beni dinlemiyor, isteklerimi önemsemiyor, yapma dediklerimi yapıyor, orta yolu bulmaya yanaşmıyor benimle diyerek eşini şikayet etmeye başladı annesine. Ciddi derecede psikolojisi bozulmuş. Şikayet etmek için değil danışmak için anlattı desem doğru olur. Bir de boşanmayı kafaya koyduğu için anlatmış. Pat diye boşanıyoruz dese biz diyeceğiz ki e hani iyiydiniz ne sorununuz var? Yavaş yavaş ailesine boşanma niyeti olduğunu anlatmak için paylaşmaya başlamıştı. Bu konular çok yönlü konular. Annesiyle sorun paylaşan her erkek beş yaşında çocuk zekasında veya pısırık değil. Bazen evlilikler adamı bu noktaya getiriyor. Anlatınca kv konuya dahil oldu, kadın kv yüzünden boşanıyoruz dedi. Ben geline dedim. Sen kocanın fikirlerini dikkate alırsan annesiyle paylaşmak zorunda kalmaz. Adam çözümü annesiyle konuşarak aramak zorunda kalıyor. Bazen de boşanma kararı alırken adam danışmak istiyor. Gelin anladı bir nebze şimdi sustu oturdu.
sizi şuraya etiketleyeyim cevabı buradan vermiş olayım.
Benaslindayoum
bazı kadınlar adamı çileden çıkarıyor. Kv nin üslubu da kendi terbiyesizliği. Anneler dahil olsa bile yapıcı olmalı. Bu arada hiç bir erkek anlaşamıyorsak boşanalım demez direkt. Aile büyükleriyle konuşur danışır. Çözüm var mı yok mu son çare boşanır. İlişkiler kopuk değilse, aileler dahil olmadan boşanan yok türk kültüründe.