Boşaniyorum esim tarafindan video ile tehdit ediliyorum😞

Evliyken kendisiyle acık bi video cekmistik😞 silmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor😞 dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum

Hiç çekinme kocam istedi yaptım de gösterirse

Evliyken kendisiyle acık bi video cekmistik😞 silmisti ama uygulamayla yillar sonra geri getirmis simdi bosaniyoruz dava sonuclaninca videoyu köydeki insanlara gondericem ailen insan icine cikamiycak diyor utandigimdan kimseyede söyluyemiyorum delilde birakmiyor msjla soylemiyor telde sesli tehdit ediyor😞 dedigi gibide yapar cok iyi biliyorum
Terk etmekte sonuna kadar haklıymışsın niye gönder demiyorsun korkuyorsun anlamadım sonuçta kimse evcilik oynamıyor evliyken ben olsam korkmazdım o kişi anca kendini rezil eder sizi değil

Koydeki adamlara gondericek ailem beni oldurur

Bu insanlar şunu düşünebilir değil mi?
Evliydi ve eşiyle ilişkiye girmekten daha doğal bir şey yok. Bunu çekip paylaşması da onun namussuzluğu ile ilgili bir durum.
Eski karısını paylaşmak, kendini o halde paylaşmak ne kadar hayasız arsız olduğunun göstergesi. Size kim ne diyecek?
Korkacağınız bir şey yok. Bunu bir şekilde kayıt altına alacak şekilde tekrar tehdit etmesini sağlayın. Mahkemede delil olarak kullanın. Ve gerekli yerlere şikayette bulunun.

Boyun eğme biraz sesini çıkar. Ses kaydını alırken telefonda bir güzel konuştur onu. "Video da neler var, beni neden tehdit ediyorsun" vs gibi suçunu itiraf ettirici sorular sor. "böyle bir videonun varlığına inanmıyorum, beni kandırıyorsun" tarzı konuşmalarla mesajlaşmaya çalış. Sonra tüm delillerinle savcılığa başvur, it gibi titreyen o olur bu defa emin ol. Boşanma dilekçende bu olayı da geçir, üstüne birde tazminatı alıp çatır çatı yersin.

Şerefsize bak. Rezil olan ailen değil kendisi olur. Eski karısının görüntülerini gösterene heralde köy yerinde aferin demezler.
Suç duyurusunda bulun. Korkma. Bu şerefsiz adamın seni sindirmesine izin verme. Bu tiyniyetteki bir adam sen dediğini yapsanda yapacağını yapar.

Gönderirse kendi de insana içine çıkamaz. Gönderebileceğini sanmıyorum.

O şerefsiz e de ki.. Seninle çekilmiş video istediği kadar kendisini saklasın bamyanı herkes görsün. Bamya dan tanırlar de. Benim kadınlığımı da herkes görsün.
Ne çekinicem göster.
Kendimle gurur duyuyorum de.
Ezilme su mal adama...!!! Büyük konus böyle..
Öyle sinirlendim ki şu an o adamı görsem paralarım. Namussuz pzvnk

Ses kaydi telefonda konusurken soyledi
Yem atın,bir konudan acinn, tartıştığıniz bir konudan konuşurken ,yani sizin derdinizin başka bir şey oldugunu sanirken ,videodan bahsedin ,biz senle evliydik nasıl yapabilirsin ,insan olan evli oldugu kadının videolarını başkalarına gösterir mi diye mesajlar atın .Köşeye sıkıştığınizi düşünsün ,böyle olduğunu belirten mesajlar yazar yazmaz da gider şikayet edersiniz.Hem boşanma davaniz için iyi olur.

Telefonunuza ses kayit prograrami yukleyin onu konusturun ve savciliga gidin size santaj yapmaktan ceza alir

Telefonuna ses kayıt uygulaması indir. Sesini kaydet ama ona sakın çaktırma. Ve savcılığa onun tehdidi ile ilgili suç duyurusunda bulun. Olur da sizin şikayette sonra söylediği gerçekleşirse ceza yer
Şerefsize bak sen. Nerden buluyorsunuz böyle kansızları

Eğer bunun için sizi öldürecek bir aileye sahipseniz önce onlarla aranıza mesafe koyun. Kadın sığınma evine gidin, sonra da çalışıp hayatınızı yavaş yavaş düzene koyarsınız. Aileniz de normal değil çünkü yaşamayın bu zihniyetteki insanlarla. Videoyu yaymasına izin bile vermeden hemen tehdit ettiği için şikayet edin bu pisliği. Ne bekliyorsunuz hala? Elinizde delil olmasa bile şikayet ettiğiniz için g... tutuşur ş.... herifin. Bu kadar korkak olmayın, sustukça tepenize çıkıyor. Bir de hiçbir kadın evlendiği herifin namusu falan değildir. Önce düşünce yapımızı değiştirmemiz gerekiyor, aksi halde bu herifler üzerimizde hakları varmış gibi davranmaya devam ederler.

Back
X