Boşanıyorum galiba...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Youlost16

9 şbt kg 88.8 G 78.6 boy:167 hedef:60 6. Takım
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
14.120
41.504
548
Bomboş bi duvar gibiyim... buraya ne yazacağımı inanın bilmiyorum.. gücüm yok ağlıyorum saatlerce sonra bi geçiyo... sonra gene devam.. cok yanlış bi evlilikti benimki cok.

Bigün boşandığıma pişman olur muyum acaba onu da bilmiyorum... çıktım geldim annemin yanına... cok şükür ki o benimle beraber benim arkamda..

Hayat hep bana imtihandı... bi ay yüzüm gülüyorsa, bi sene de ağlarım genelde... bu sabahta rüyamda âyân oldu...

Rüyam çıktı işte.. yarın nasıl sınıfıma belli etmem bunu bilmiyorum o kadar profesyonel olabilir miyim acaba...

En çokta aklıma iki bebek kaybım geliyo.. diyorum ki Allahım bu durumları yasayacagım için mi sağlıklı bi gebelik nasip etmedi bana...

offff offffff......

sadece biraz teselliye ihtiyacım var kızlar 😔😔😔

Üzülme desek de üzüleceksin çünkü insanız hepimiz, bu çok doğal. İnsan kaybolan yıllarına, verdiği emeklerle elbette üzülür. Ama hayırlısı buysa, sabredip atlatıp daha iyi bir geleceğe uzanmak en doğru seçim olmuş senin için.

Öncelikle hakkınızda hayırlısını diliyorum ..
Hayatta geçmeyen hiçbir acı yok , kapanmayan hiçbir yara yok
Geçecek demeye geldim.
Sizi bu aşamaya getiren nedir ?
Cok baskın olması sürekli üstümde hakimiyet kurmaya çalışması psikolojik şiddet bazende fiziksel bunu asla yazmak istemezdim ama böyle :KK61:

Zebram aşkım senin burda koskoca arkadaslarin var güzel kalpli arkadasim biz hep senin yanındayız ne oldu ne bitti diye sormuyorum sen kararlarinda olgun ve güçlü bir kadınsın bilinçli olduğuna inanıyorum hakkında hayırlısı ne ise onun senin için en hayırlı olduğunu biliyorsun kardeşim bne burdayım biz burdayiz elimizden geleni yaparız yanında olduğunu unutma güzel arkadaşım

Bugüne kadar boşandığı için pişman olan kadın görmedim.
Çünkü özellikle bizim coğrafyanın kadınları, evlilikleri bitmesin diye gün be gün kendini harcıyor değmeyecek adamlara, en sonunda kadın da bitince bitiriyor. Bir kadın daha görmedim ki "ay çok huzurluyum, mutluyum boşanayım ben" diyen.
Üzülmeyin, sizi bu noktaya getirene hayat acımayacak o vakit geldiğinde geri de dönmeyin sakın.

Cok baskın olması sürekli üstümde hakimiyet kurmaya çalışması psikolojik şiddet bazende fiziksel bunu asla yazmak istemezdim ama böyle :KK61:
Boşanma kararınızdan dolayı tebrik ediyorum öyleyse sizi. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet diyorsunuz.. eşim dediğiniz çapsızdan kurtulup sağlıklı düşünmeye , içiniz soğumaya başladığında içinize öyle bir ferahlık gelecek üzerinizden öyle bir yük kalkacak ki .. bu acı böyle kalmayacak emin olun . Öğretmensiniz sanırım . Kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadınsınız . Hakkınızda hayırlısı olsun

Üzülme desek de üzüleceksin çünkü insanız hepimiz, bu çok doğal. İnsan kaybolan yıllarına, verdiği emeklerle elbette üzülür. Ama hayırlısı buysa, sabredip atlatıp daha iyi bir geleceğe uzanmak en doğru seçim olmuş senin için.
Cok üzgünüm gerçekten de... nişanlıyken annem atalım mı kızım nişanı demişti yok anne demiştim cok pişmanım...

Canim arkadaşım bizler manevi olarak dostlariniz her kararinda arkandayiz asla bırakma kendini güçlü ol demek böyle hayırlısı ailen en degerlin yaninda zaten emin ol uzuldugune bile uzulceksin degmez diceksin. Artik insan buraya kadar bitti son noktaya gelince tasiyor elbet kimse sabir taşı degil bir yerde kopukluk oluyor. Bunu gerektirdiyse inşallah rabbim bilir. Hayatinda daha güzel mutluluk kapını açar. Her zaman destek olarak yanindayiz arkadaşım rabbim seni kötü insanlardan korusun dogru karar vermeyi nasip etsin pismanlik ettirmesin mutsuzsan artik mutlu olmayi haket arkadaşım mutsuz insanlardan uzak olmak en iyisi heleki deger bilmeyen.

Yazabıldıgınız sekilde yazın. Konunuzu okuyan bir cok arkadas aynı soruyu soracaktır
Bi üst mesajda söyledim en önemlisi biz birbirimize cok zıttık uymadık uyum sağlayamadık onun istekleri başka benim ki başkaydı basında bile cok yanlış bi evlilikti

Bugüne kadar boşandığı için pişman olan kadın görmedim.
Çünkü özellikle bizim coğrafyanın kadınları, evlilikleri bitmesin diye gün be gün kendini harcıyor değmeyecek adamlara, en sonunda kadın da bitince bitiriyor. Bir kadın daha görmedim ki "ay çok huzurluyum, mutluyum boşanayım ben" diyen.
Üzülmeyin, sizi bu noktaya getirene hayat acımayacak o vakit geldiğinde geri de dönmeyin sakın.
Gerçekten oyle olur mu ki kv aradı diyo kafanı dinle biraz annende... ikinizde biraz yalnız kalın... nasıl dimdik duracağım ya Allahım bana yardım et 😭😭😭😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X