bosanıyorum galiba

3mine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
117
12
38
35
Samsun
merhba kzlar ,
bu defa cok mutsuzum , buqun esm izinliydi sabah hc bi sebep yokken esm bi surat kapi çarpmalar bagrmalar felan , hc sesimi cikarmadm oqlen oldu mezarliqa qidiyoruz kalk dedi kp ziyarete kalktm gyndm ve gttik yine hc konusmuyo arkadas gibi yuruyoruz yine sustm , mezarliktayken bigun birimiz bu topraga grdkten sonra mi kiymetimizi bilcez deyipde elini tuttm baristi , aksam oldu kvv ile esim halasnda ben eve gecip yarim saate geliyorum dedim ozel bi işm vardi ve evleri hemen karsmzda tamam dedi gayet guzel , 10dk gecti bu eve geldi millet seni bekliyor sen hala gelicen nasıl bi insansn vs. sokakta bagra bagira gt ti moralm 0 tabi , gtmedim . snra kw ile geldiler beni karsina cekti esim buraya gel dedi ne çagriyosa artik kv de yaninda , niye gelmedin boyle yaparak herkesn gozunde sevqini guwenini bitiriyosun , gecen enistem geldi neden ayaga kalkıp beklemedin dedi hosgeldn fln ddm halbuki guleryuzle .. ben sna ne dersem yapmak zorundasn gel dediqimde hemen gelceksn fln ddı kaynanamda yanimda kıs kıs gülüyo keyf oluyo kadın , esm cok sinirliydi hc boyle gormemistim , hc bu kadar asagilanmamistm dyp aglayarak ciktim yanlarindan sinir krzi gecirdim annemi aradim beni alin burdan diye yarin sabahtan annem geliyo ,esm suan cok pisman ama nafile dayanamiyorm artik. disardan bi goz olarak siz soyleyn ben mi hata ettm :(

bizim erkeklerdeki ben erkeğim ben kralım havaları yüzünden ne sorunlar çıkıyor neymiş eniştesi gelecek diye ayakta bekleyecekmişsin elin adamı için niye bekleyeceksin ki buyur edersin hoşgeldin dersin biter.. yol yakından ayrılman en iyisi canım böylesi hanzolarla hayat geçmez zaten böyle ben erkeğim diye böbürlenenler çocukken taciz falan yaşamış oluyor ondan kendilerini erkek gibi göstermeye çalışıyorlar. bir yerde okumuştum.

bir de evlenen kızlar sakın ailenizden uzağa gitmeyin bakın bu örnekte olduğu gibi erkek gitmiyor ailesinden uzağa siz niye gidiyorsunuz?
ailesi uzakta olan kadına erkek değer vermiyor ben böyle gördüm.

tabi ki hata ettiginizi dusunmuyorum ve esiniz normal degil...

bir insan durduk yere sert ve öfkeli davranır mı?
ayrıca eniste olayını madem onemsiyordu neden o aksam soyleyip kavga etmedi de bir sure sonra karsısına alıp konusuyor...
demek ki ona da aynısı yapılmıs. kv guluyordu demissiniz. "senin bu karın.... " diye baslayan yuzlerce kelime kurmus olmalı ki esiniz doldurusa gelip ters davranıyor. o yasam ortamından uzaklasırsanız cozebilirsiniz gibi...
eger doldurus degil esinizin kendi dusunceleriyse hic yanyana bile durulmaz, kusura bakmayın ama hasta.

sen bunlara hic bir zaman yaranamassin canim, ne demek gel diyince gelceksin git diyince gitceksin, sen taviz verdikce daha da kötü oluyor, bence ayri eve cikin, diger konundan biliyorum bu kv ile ömür gecmez, esinde seni tekrar kazanmak istiyorsa kabul etsin, seni insan yerine koymuyorlarki bundan sonrada koyarlarmi oda mechul, esinde sana bir adim atsin artik, sen tek tarafli bir evlilik yasiyorsun ama nereye kadar

haklısınız , cocuklugu hep dayakla gecmss buyudu ne olmasini bekleyeblrdm ki zaten , heryerm agriyo gozlerm basim midem dayak yems gbiyim , sbahi bekliyorum annemin gelmesni sinir moral bozuklugu %100 uyku 0

sen bunlara hic bir zaman yaranamassin canim, ne demek gel diyince gelceksin git diyince gitceksin, sen taviz verdikce daha da kötü oluyor, bence ayri eve cikin, diger konundan biliyorum bu kv ile ömür gecmez, esinde seni tekrar kazanmak istiyorsa kabul etsin, seni insan yerine koymuyorlarki bundan sonrada koyarlarmi oda mechul, esinde sana bir adim atsin artik, sen tek tarafli bir evlilik yasiyorsun ama nereye kadar

o tartismadan snra kulube de olsa ayri olalim hem aile yuzunden kavga ediyoruz evliliqimizin kurtulmasi icin bi adim at ddim yapamam ddi , peki dedim bu gece son , benim elimden geleni yaptim dediqiniz gbi yaranamadim.

ewet biliyor ama gidemezsin göndermem diyor ama oda biliyorki ben giderken o iste olucak.

şuanda diğer konularınızıda baktımda. kaynananızda çok fena gibi. sanırım eşinizide o dolduruo. yani kvden ayrı olsanız herşey düzelebilir aslında. daha öncede siz arkadaşanızda kalmak istediğinizde bağırmış. karınıda alıp eve getirmessen adam değilsin demiş. bunlarda ağır laf. belkide ondan böyle davranıyor. yani size böyle bapırıp çağırıyo ya annesi hep erkeklik damarına mı basıyo napıyosa artık dolduruyor heralde. çocuk falan yok demi bu arada.

zaten ne oluyosa kv yuzndn oluyo , ben kawga hç etmedm esmle 4sene boyunca , evlenp kv isin icine girince ters duz olduk , esimi cok seviyorum ama olmuyo artik , 5aylik ewlym cocuqum yk canım.

dahada çok yeniymiş ya. şuan hala kv evinde kalıyosunuz galiba. e eşin bi panik falan olmadı mı yarın annen gelcek diye. hemen nasıl yattı uyudu. bide sen evlenirken kaçarak falan mı evlendin. yani kv nin evinde kalcağını biliyor muydun?

merhba kzlar ,
bu defa cok mutsuzum , buqun esm izinliydi sabah hc bi sebep yokken esm bi surat kapi çarpmalar bagrmalar felan , hc sesimi cikarmadm oqlen oldu mezarliqa qidiyoruz kalk dedi kp ziyarete kalktm gyndm ve gttik yine hc konusmuyo arkadas gibi yuruyoruz yine sustm , mezarliktayken bigun birimiz bu topraga grdkten sonra mi kiymetimizi bilcez deyipde elini tuttm baristi , aksam oldu kvv ile esim halasnda ben eve gecip yarim saate geliyorum dedim ozel bi işm vardi ve evleri hemen karsmzda tamam dedi gayet guzel , 10dk gecti bu eve geldi millet seni bekliyor sen hala gelicen nasıl bi insansn vs. sokakta bagra bagira gt ti moralm 0 tabi , gtmedim . snra kw ile geldiler beni karsina cekti esim buraya gel dedi ne çagriyosa artik kv de yaninda , niye gelmedin boyle yaparak herkesn gozunde sevqini guwenini bitiriyosun , gecen enistem geldi neden ayaga kalkıp beklemedin dedi hosgeldn fln ddm halbuki guleryuzle .. ben sna ne dersem yapmak zorundasn gel dediqimde hemen gelceksn fln ddı kaynanamda yanimda kıs kıs gülüyo keyf oluyo kadın , esm cok sinirliydi hc boyle gormemistim , hc bu kadar asagilanmamistm dyp aglayarak ciktim yanlarindan sinir krzi gecirdim annemi aradim beni alin burdan diye yarin sabahtan annem geliyo ,esm suan cok pisman ama nafile dayanamiyorm artik. disardan bi goz olarak siz soyleyn ben mi hata ettm :(

bence harika ve cesur bişey yapmışsın bırak pişman olsun çok konularını bilmiyorum ama varlığımın kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim diye biz söz var ve hakkatten öyle.
Ne öyle ayaga kalkmadın diye eniştesı için karşına alıp hesap sormalar tamam kocadır görevlerimizi yerine getiririyoruz da bu abuk sabuk tavırlar niye onun dıdısının dıdısına saygı duymadık diye bu hale mi gelcekler bence öncelik eşte olması hele kayınvalidenin gülmesi falan gözümün önünde hesap soran koca arkadan kıs kıs gülen kaynana gelince tuhaf yaa.Hiç hakları yok hemde hiiçç.Bizi annelerimiz bu adamlar için mi doğurdu bende kız bebeği bekliyorum bu konularda daha hassas ve sinirli oldum ondan heralde.

bence harika ve cesur bişey yapmışsın bırak pişman olsun çok konularını bilmiyorum ama varlığımın kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim diye biz söz var ve hakkatten öyle.
Ne öyle ayaga kalkmadın diye eniştesı için karşına alıp hesap sormalar tamam kocadır görevlerimizi yerine getiririyoruz da bu abuk sabuk tavırlar niye onun dıdısının dıdısına saygı duymadık diye bu hale mi gelcekler bence öncelik eşte olması hele kayınvalidenin gülmesi falan gözümün önünde hesap soran koca arkadan kıs kıs gülen kaynana gelince tuhaf yaa.Hiç hakları yok hemde hiiçç.Bizi annelerimiz bu adamlar için mi doğurdu bende kız bebeği bekliyorum bu konularda daha hassas ve sinirli oldum ondan heralde.

yok yok hamile olduğunuzdan değil bende de aynı etki oldu. bi an gözümünde canlandı o gülen kk valide.kocasının yaptığıda çok ayıp ama o kv mahvetmiş bence o adamı. inşallah düzelirde ayrı evre çıkarlar.kv ile ayrı şehirlerde bile zor oluyo yeri geliyoda. aynı evde dayanamaz insan hele bide kocan yanında olmazsa. sizde bebeğinizi sağlıklı bi şekilde alırsınız inşallah kucağınıza :49:

yok yok hamile olduğunuzdan değil bende de aynı etki oldu. bi an gözümünde canlandı o gülen kk valide.kocasının yaptığıda çok ayıp ama o kv mahvetmiş bence o adamı. inşallah düzelirde ayrı evre çıkarlar.kv ile ayrı şehirlerde bile zor oluyo yeri geliyoda. aynı evde dayanamaz insan hele bide kocan yanında olmazsa. sizde bebeğinizi sağlıklı bi şekilde alırsınız inşallah kucağınıza :49:

teşekkür ederim canım Allah razı olsun..hıh iyi demekki bende sorun yok.Umarım konu sahibinin hakkında hayırlısı olur 5 aylık daha evlilikte sorun hakkatten stres yaa insanın elinde değil takıyosun .

Sakin uzulme. Esin dengesiz biri. Ben de boyle biri ile evli idim. Surekli akil oyunlari... bir sure sonra insanin psikolojisi bozuluyor. Ani anini tutmayan bir insana nasil davranacagini da bilemezsin. Bu evlilik seni yipratir. Herseyde bir hayir vardir. Sakin canini SIKMA. Cocugunun olmamasi buyuk sans. Ben 11 yil ugrastim duzelmiyor. Isin garip tarafi sana bu kadar zulum yapan boyle erkekler disardaki insanlarca mukemmel gibi taniniyor. Sen de acaba bende mi bir gariplik var hata bende mi kendini yiyip bitirirsin. Ben en sonunda aldatildigimi ogrendim.
Daha fazla yipratma kendini bence. Bosanmak dunyanin sonu degil. Senin kiymetini bilmeyen insanlar icin omrunun geri kalani bari harcama. Allah yardimcin olsun.

Ovv daha çok yeniymiş evliliğin.
Eski konularına baktım geneli hep "kaynana" içerikli.
Bence 4 yıllık sevgililik sürecinde bu adamın böyle abuk sabuk davranışlarının, tepkilerinin olduğunu anlamadıysan ki o an anlamasan bile şuan "aa evet şöyle yapıp sinyal verirmiş de ben anlamamışım" demiyosan %90 kaynananın dolduruşuna geliyo.

Sanırım kaynanan "gelin aldık" kafasında olan kadınlardan. Gel dedin mi gelecek, sus dedin mi susacak...

Bırak annen gelsin, sahipsiz sanmasınlar seni ayrı eve çıkmadan da alttan alma derim ben.

ya sanki ben bu konuyu daha önce okumuştum:44: galiba forumda aynı dertten muzdarip çook insan var.

Ne desem yapmak zorundasin ne demektir kardesim? Kole mi almis kendine? Haddini bilsin

gerçektende erkeklre asla ailelerinden ayrılmıyor.oysa biz aman sevıyorum aman aşığım aman yuvam hemen kurulsun dıye belkıde hayatımızın en buyuk fedakarlığını yapıyoruz.ama sonuç annesının peşinde koşan bir koca.anne babayı merkeze oturtup onlara göre gunluk planını yapan ona göre ailesiyle plan yapn koca.bilmiyorum nolacak böyle

Back
X