bosaniyorum gorumcemin bana dedigi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
39
Merhaba

Sinirden patlamak uzereyim, biz bosaniyoruz bugun kiz kardesi aradi ayrilmayalim diye bana dedigi laf iftiraya bile geciyo gonlunde birimi var olabilir gonlun kaymis olavilir ben tabii sessiz durmadim dedim bana bunu ne cüretle dersin diyemezsin dedim bagirdim. Bakti ben sessiz durmuyorum iste ben oyle demek istemedim ozur dilemeler felan hala elim ayagim titriyo bana bunu nasil der

Ay klasik görümce tozu dumana katıcak aklınca. İyi yapmışın ağzının payını verip. Bi de salla gitsin be arkadaşım.. senin için artık hiç bi anlam ifade etmemeleri lazım.. yaptığı densizlik bu kadar etkilemesin seni.. terbiyesiz idiot.. olsa da söylencek şahıs kendisi sanki mercimek kadar beyniyle ne işlere kalkışıyo :63:

Merhaba

Sinirden patlamak uzereyim, biz bosaniyoruz bugun kiz kardesi aradi ayrilmayalim diye bana dedigi laf iftiraya bile geciyo gonlunde birimi var olabilir gonlun kaymis olavilir ben tabii sessiz durmadim dedim bana bunu ne cüretle dersin diyemezsin dedim bagirdim. Bakti ben sessiz durmuyorum iste ben oyle demek istemedim ozur dilemeler felan hala elim ayagim titriyo bana bunu nasil der
Olsa da ona mı söyleyecekmişsin sanki... Edepsiz.

Büyütülecek bir şey değil bence. Yoksa yok dersiniz olur biter.
Ahlaksız bir teklifte bulunmamış ki, densizlik yapmış . Titremenize , uzulmenize değmez.

Gorumce patavatsizlik etmis,
Ama o kadar da buyutulecek bisey yok, ben olsam, sana ne der kapatirdim, dusunsun dursun.

Kişi kendinden bilirmiş işi diye bı laf var ... Nasıl bukadar kolay iftira atabilir bir insan ya pes...

Merhaba

İyi de bağırıp çağıracağına bak beni dövüyor veya bak şöyle şöyle hareketler var diye anlatsaydınız sonra baktınız devam ediyor çat kapa suratına. Sinirlenince ne değişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X