bosaniyorum gorumcemin bana dedigi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:kızgın:
Merhaba

Sinirden patlamak uzereyim, biz bosaniyoruz bugun kiz kardesi aradi ayrilmayalim diye bana dedigi laf iftiraya bile geciyo gonlunde birimi var olabilir gonlun kaymis olavilir ben tabii sessiz durmadim dedim bana bunu ne cüretle dersin diyemezsin dedim bagirdim. Bakti ben sessiz durmuyorum iste ben oyle demek istemedim ozur dilemeler felan hala elim ayagim titriyo bana bunu nasil der
Densize bak evet kaydı sana da bulayım mı deseydin . Pes

Gorusmemek lazim hicbiriyle
Zaten madem kurtuluyorsun, engelle 7 sulalesini

Gorusmemek lazim hicbiriyle
Zaten madem kurtuluyorsun, engelle 7 sulalesini

Amann hiç düşünmesin zaten , çay kaşığı görümcek ulan acaba Kardeşiminde hatası varmıdır ki diye...
Ben olsam , niye sordun kardeşinin her konuda yetersiz olduğunu sende mi anladın ki bana bu soruyu sorabiliyorsun derdim...

Rezil edeceksin ağzını yırtacaksınki ibret olsun.
erkek ailesi olunca cesaret o biçim oluyo galiba

Merhaba

Sinirden patlamak uzereyim, biz bosaniyoruz bugun kiz kardesi aradi ayrilmayalim diye bana dedigi laf iftiraya bile geciyo gonlunde birimi var olabilir gonlun kaymis olavilir ben tabii sessiz durmadim dedim bana bunu ne cüretle dersin diyemezsin dedim bagirdim. Bakti ben sessiz durmuyorum iste ben oyle demek istemedim ozur dilemeler felan hala elim ayagim titriyo bana bunu nasil der
Aman miktir et :)
Ben boşanacakken de eski görümcem , sen zaten eski sevgilinle görüşüyormussun demıstı:)
B..k atıyorlar işte ne yapsınlar
hiç dikkate bile alma

Merhaba

kişi kendinden bilir işi görümce demek ki senin aklında bu var ki bana iftira atmada beis görmüyorsun derdim. ama sen de susmamışsın iyi etmişsin.
enn iyi yanı o sülaleden kurtuluyorsun işte buna şükret.

Merhaba

Boşanma sebebiniz neydi acaba? Belki ordan bi bağlantı kurmuştur kendince..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X