Arkadaşlar iyi geceler sürekli burda okuyorum kendimi motive etmek için birde benim konuma fikir verin lütfen... Temmuz ayında severek 7 aylık sevgililigin ardından evlendim 2.5 ay nişanlı kaldım ve eşim istanbulda ben Ankara'da yaşıyorum nişanlılık süresi boyunca 1 kere gelmedi telefon etme sıklığı 2 günde 1 ile sınırlıydı 2 tane kedisi vardı ben evde kedileri sevmediğimi çoğu kez gerek şakaya getirerek gerek ciddi belirttim fakat aldığım tepki hep olumsuz oldu.hayvan sevebilir herkes lafım yok fakat yeni gelin evi olacak her eşya yeni 2 tane kedi onları tüy içinde bırakacak yirtacak vs ki ben hayatımda evcil hayvan beslemiş insan değilim alışmam zor olacaktı.. daha biz evlenmeden düğünden 5 gün önce dişi kedi öldü eşim gömmus ama çok morali bozuk sanki düğünü olacak adam o değil neyse düğünumuzu yaptık salondan ayrıldık evimize gidecegiz artık ben gelinlik o damatlikla böyle boş tarla ağaçlık bı alana gittik arabadan in dedi anlamadım ilk fotoğraf cekinip geri gelicez dedi bı baktım telefonun ışıklarını yaktık kedi mezari arıyoruz gece 1de tabiki çok sinirlendim ve haliyle tepki gösterdim eve geldiğimizde küs girdik bana baya tavır yaptı normal evlilik gecemiz olmadi ertesi sabah uyandım eşim yanımda yok evin içinde aramaya kalktım baktım diğer erkek kediye sarılmış yatıyor anlayış göstermeye çalıştım ama fazla abartı geldi bunlar bana ilgi görmeyi bekledikçe benden dahada uzaklaştı sanki senelerdir evliyiz gibi davraniyordu. Beni ailemin yanina maddi sıkıntim var diye göndermeyip kediye 900 tlye yurtdışından iğne getirtiyordu.surekli ailesi ve kedisi oncelikti bunların çoğunu göz ardı ede ede 4 ay evli kalabildik en sonunda bir baska kadina ınstagram'dan mesaj attığını gördüm sonrasi kavga kıyamet bütün bunlara rağmen şu an beni istemeyen yalancı gösteren güvenmiyorum diyen kendisi oldu ayın sonunda boşanma davam var anlaşmalı bosanacagiz. Hergün rüyamda evimde goruyorum kendimi eşimi görüyorum bazen sesi kulağımda yankılanıyor herşeye rağmen çok sevmişim keşke böyle olmasaydı diyorum ama oluruda yok artık
nasıl atlatılır bilmiyorum