(Bosaniyorum )Kocamin tutarsiz davranislari

emanetinsan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2023
104
45
18
Eşimle 2 sene önce evlendik , çalkantılı bir ilişkimiz vardı. Eşim gezmeyi yemeyi içmeyi seven biriyken, ben ev iş yorgunluğu arasında araba almak istiyor birikim yapıyordum. Eşim bu süreç içinde borçları beraber odememizi istedi , bende ona en az kira parası olacak şekilde para gonderiyor , vardiya durumuna göre pazara markete gidiyordum . Eşim zamanla borçlarında etkisiyle benim giyimini değiştirmemi daha sık olmamı istediğini söyledi. Bu süreç içinde sürekli kavgalar tartışmalar oluyor ben anneme gidiyorum barışıyorum tekrar ecime dönüyordum. Yakın zamanda bosanmaya karar verdik evrakları imzalarken başka bir şehirde yaşayan kız kardeşimin yanına gidip kafa dağıtacağımi söyledim, döndüğümde onun isteği üzerine tekrar barıştık ama ben eve henüz dönmeyeceğimi goruntumu değiştirip öyle dönmek istediğimi söyledim. Birkaç gün sonra ben bayramda tatile gideceğim dedi nereye diye sorduğumda sen bana söylemedin bende sana söylemeyeceğim dedi , bende birkaç gün konuşmayı kesip eşi olduğumu bilmeye baktım olduğunu söyledim. Söylemedi ve şuan tatilde . Bosanmayi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
(Uzun olmasın diye ayrıntı vermedim )

Yalnız giyim kuşam sanki dünyanın masrafiymis gibi yazmışsınız.
Bir sürü online site var uygun fiyatlı ikinci el satış yapan yerler var.
Giyim kuşam maddiyattan ziyade zevk ve vizyon meselesidir.
Zevkine güvendiğiniz bı arkadasinizla 2 saat alışverişe ciksaniz yeterdi eve donmemeyi falan anlamadım ben ?
Bana hala ergen gibi davranıyorsunuz gibi geldi her ikinizde.

Her kavgada anne evine gidip ikna edilip eve dönmek evliliğin temellerine dinamit döşemek demek. Evden sadece kesin boşanılacaksa ayrılmalı. Ültimatom vereyim, ders olsun diye gitmişsiniz her seferinde eşiniz de aman iki yalandan özür dilerim geri döner diye bakmış. Ayrılır mısınız bilemem ama açık iletişim kurmanız gerekiyor.

Görüntüyü değiştirip öyle dönmek istemek ne demek? Ailenizin yaninda estetik ameliyat mi olacaksiniz da zaman istiyorsunuz? Tanık koruma programina falan mi alinacaksiniz :) Görüntünuzle evliliginizin ne ilgisi var da baristiginiz halde dönmüyorsunuz evinize? Hukuken de bu yaptiginiz kusurlu bi hareket.

Bu nasıl evlilik sevgili konu sahibi ?
Evlilik değil, evcilik gibi.

Cidden ne yorum yapılır ki,sen kendi kafana göre,o Kendi kafasına göre iki yıl iyi dayanmışsınız bu ev arkadaşlığına.

Detay vermeyince her şey havada kalmış gibi. Yazının şu haliyle boşanmak için ciddi bir neden yok gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…