- 26 Ağustos 2017
- 3.503
- 10.057
- 208
- Konu Sahibi emanetinsan
Ee sık olabildin mi peki? Orası önemli..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kısmı anlamadım. Ne demek borçların etkisiyle giyiminizi değiştirmenizi, daha şık olmanızı istemek? Borçla ne alakası var şık olmanızın?Eşim zamanla borçlarında etkisiyle benim giyimini değiştirmemi daha sık olmamı istediğini söyledi. Bu
en mantıklı yorumumu yapmaya çalışıyorumBorçların etkisiyle sık giyinmemi istedi ne demek?
Valla ben çok fesatım sanırım, aklıma çok başka şeyler geliyoren mantıklı yorumumu yapmaya çalışıyorum
kadın markette ucuz bulcam pazardan alcam diye dolaşırken, araba için para biriktirken vs. üstüne başına dikkat etmedi belki, onu mu kast etti ki?
yalnız yaş 24 -etrafımdaki parası kısıtlı kızlar 2 şort 2 crop 2 de oversize gömlekle yıl geçiriyor
doğum filan da yapmamış, yani evlenene kadar çıplak dolaşmadıysa epi topu 2 senede bütün kıyafetleri eskimiş, modası geçmiş, evde giyiyorsa dizi çıkmış vs de olamaz ki anlamadım.
yooo dostum yooo, daha neler, düşünme öyle şeyler bayram günü.Valla ben çok fesatım sanırım, aklıma çok başka şeyler geliyor![]()
Anladığım kadarıyla kadın deli gibi biriktirme derdinde, bunun dışında üstüne başına bişey almıyor. Kira kadar para gönderip gerisiyle altın alıyorum demiş.en mantıklı yorumumu yapmaya çalışıyorum
kadın markette ucuz bulcam pazardan alcam diye dolaşırken, araba için para biriktirken vs. üstüne başına dikkat etmedi belki, onu mu kast etti ki?
yalnız yaş 24 -etrafımdaki parası kısıtlı kızlar 2 şort 2 crop 2 de oversize gömlekle yıl geçiriyor
doğum filan da yapmamış, yani evlenene kadar çıplak dolaşmadıysa epi topu 2 senede bütün kıyafetleri eskimiş, modası geçmiş, evde giyiyorsa dizi çıkmış vs de olamaz ki anlamadım.
sanırım heyecan arıyorsunuz ilişkiye, ilişkiniz heyecanı bitti gibi geldi bana. karşılıklı oturup konuşmadınız mı?Eşimle 2 sene önce evlendik , çalkantılı bir ilişkimiz vardı. Eşim gezmeyi yemeyi içmeyi seven biriyken, ben ev iş yorgunluğu arasında araba almak istiyor birikim yapıyordum. Eşim bu süreç içinde borçları beraber odememizi istedi , bende ona en az kira parası olacak şekilde para gonderiyor , vardiya durumuna göre pazara markete gidiyordum . Eşim zamanla borçlarında etkisiyle benim giyimini değiştirmemi daha sık olmamı istediğini söyledi. Bu süreç içinde sürekli kavgalar tartışmalar oluyor ben anneme gidiyorum barışıyorum tekrar ecime dönüyordum. Yakın zamanda bosanmaya karar verdik evrakları imzalarken başka bir şehirde yaşayan kız kardeşimin yanına gidip kafa dağıtacağımi söyledim, döndüğümde onun isteği üzerine tekrar barıştık ama ben eve henüz dönmeyeceğimi goruntumu değiştirip öyle dönmek istediğimi söyledim. Birkaç gün sonra ben bayramda tatile gideceğim dedi nereye diye sorduğumda sen bana söylemedin bende sana söylemeyeceğim dedi , bende birkaç gün konuşmayı kesip eşi olduğumu bilmeye baktım olduğunu söyledim. Söylemedi ve şuan tatilde . Bosanmayi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
(Uzun olmasın diye ayrıntı vermedim )
adam yemeyi içmeyi gezmeyi seviyormuş, o yüzden dediğiniz minvalde birşeyler gibi duruyorAnladığım kadarıyla kadın deli gibi biriktirme derdinde, bunun dışında üstüne başına bişey almıyor. Kira kadar para gönderip gerisiyle altın alıyorum demiş.
Adam da kaliteli giyinmeye çalışan, kendine bakan falan bir tip. Karısına mezara mı götürcen kadın diyor![]()
Detay vermeyince her şey havada kalmış gibi. Yazının şu haliyle boşanmak için ciddi bir neden yok gibi görünüyor.
30 yasimizi çok düşünmeyin çünkü karşılıklı çocuk düşünmüyoruz sorunlu ailelerden geldiğimiz için 2 tarafta aile desteği almadan yaptık aslında 1+1 evdeyiz gelindiğini eşime yük olmamak için kendim aldım , evlenmeden öncede gezdik beraber 6. yılımız nikah yaptık karşı taraftan bilezik falanda istemedim sadece annesi bir bilezik taktı nikahtan sonra eşime kendi ellerimle verdimadam yemeyi içmeyi gezmeyi seviyormuş, o yüzden dediğiniz minvalde birşeyler gibi duruyor
ama şimdi hem kadına borca destek ol diyor, hem kadın iş-ev yoruluyor araba alıp biraz rahatlamak istiyor hem de adam yiyelim içelim gezelim sen de giyin süslen diyor(sa eğer, fikir yürütüyoruz) nasıl olacak bu iş? konu sahibinin tutarsız demesi bu herhalde?
arkadaş bu değirmenin suyu nereden gelcek biri bana onu desin...
erken evlenmişler anladığım kadarıyla borç yapmadan evlenip, evleninceye kadar kafalarına göre gezselermiş hiç böyle dertleri olmazmış. evlilik zor gelmiş bence eş kişisine.
yani kaldı ki 24 yaşında zaten ne giyse yakışır, + hem eve alışveriş yapıp hem gezecek enerjisi de olur insanın.
asıl bu insanlar 30, 40 olacak çoluk çocuk olacak ne yapacaklar o zaman çok merak ediyorum hakketen...
Ev arkadaşı gibisiniz herkes kullandığı kadarını ödüyorEşimle 2 sene önce evlendik , çalkantılı bir ilişkimiz vardı. Eşim gezmeyi yemeyi içmeyi seven biriyken, ben ev iş yorgunluğu arasında araba almak istiyor birikim yapıyordum. Eşim bu süreç içinde borçları beraber odememizi istedi , bende ona en az kira parası olacak şekilde para gonderiyor , vardiya durumuna göre pazara markete gidiyordum . Eşim zamanla borçlarında etkisiyle benim giyimini değiştirmemi daha sık olmamı istediğini söyledi. Bu süreç içinde sürekli kavgalar tartışmalar oluyor ben anneme gidiyorum barışıyorum tekrar ecime dönüyordum. Yakın zamanda bosanmaya karar verdik evrakları imzalarken başka bir şehirde yaşayan kız kardeşimin yanına gidip kafa dağıtacağımi söyledim, döndüğümde onun isteği üzerine tekrar barıştık ama ben eve henüz dönmeyeceğimi goruntumu değiştirip öyle dönmek istediğimi söyledim. Birkaç gün sonra ben bayramda tatile gideceğim dedi nereye diye sorduğumda sen bana söylemedin bende sana söylemeyeceğim dedi , bende birkaç gün konuşmayı kesip eşi olduğumu bilmeye baktım olduğunu söyledim. Söylemedi ve şuan tatilde . Bosanmayi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Benim de geldi ama ses etmedimValla ben çok fesatım sanırım, aklıma çok başka şeyler geliyor![]()
Ergen misiniz bu ne böyle...Eşimle 2 sene önce evlendik , çalkantılı bir ilişkimiz vardı. Eşim gezmeyi yemeyi içmeyi seven biriyken, ben ev iş yorgunluğu arasında araba almak istiyor birikim yapıyordum. Eşim bu süreç içinde borçları beraber odememizi istedi , bende ona en az kira parası olacak şekilde para gonderiyor , vardiya durumuna göre pazara markete gidiyordum . Eşim zamanla borçlarında etkisiyle benim giyimini değiştirmemi daha sık olmamı istediğini söyledi. Bu süreç içinde sürekli kavgalar tartışmalar oluyor ben anneme gidiyorum barışıyorum tekrar ecime dönüyordum. Yakın zamanda bosanmaya karar verdik evrakları imzalarken başka bir şehirde yaşayan kız kardeşimin yanına gidip kafa dağıtacağımi söyledim, döndüğümde onun isteği üzerine tekrar barıştık ama ben eve henüz dönmeyeceğimi goruntumu değiştirip öyle dönmek istediğimi söyledim. Birkaç gün sonra ben bayramda tatile gideceğim dedi nereye diye sorduğumda sen bana söylemedin bende sana söylemeyeceğim dedi , bende birkaç gün konuşmayı kesip eşi olduğumu bilmeye baktım olduğunu söyledim. Söylemedi ve şuan tatilde . Bosanmayi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Ayy ne geldi ya ben hiç anlamadım akdksksmValla ben çok fesatım sanırım, aklıma çok başka şeyler geliyor![]()