- 31 Mayıs 2018
- 88
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi Asi yildiz
Herkese mrb geçen gün konu açtım bilmeyenler için özet geçeceğim.Esim ilgisiz olduğu için konu açmıştım.Şimdi bu gece olan olayı anlatmak istiyorum.Kafeye gidecektik bana dedi ki sen gelme ben de sebebini sordum benim araba arızalı ,bende dedim ki eğer doğru konuşmazsan bozusuruz, şaka ile karışık bir sekikde tabi.Salonda idik .Birden beni itti sen kimsin sana hesap mı vereceğim .Bende dedim ki senin esinim tabiki bana söyleyecek sin bana değil de gidip yan komşuya söyleyecek halin yok.Yuzumu tükürdü, beni yere attı defalarca kez tükürdu,küfür etti,bana edince sesimi çıkarmdım ama annem babama edince bende hepsini sana iade ediyorum dedim.öyle dedim diye bir daha tükürdü ve bana dediki sen den hersey bekliyorum benim anneme nasıl küfür edersin.Ama üç kez üst üste anneme bacima babama küfür etti 4 ünce bende aynisi sana dedim ne yapım tutamadım kendimi.Onun annesi daha kiyektli toz kondurmuyor sanırım.benim annem de benim için çok kıymetli.Devam etti tabi sen uğursuz sun şu sıfta bak dedi bana ne biçim bir insansın sen kansız sın dedi bana .Ve son olarak ta bana dediki senjn yüzünü görmek istemiyorum bu eve gelince kendimi kötü hissediyorum sen kötü birisin .Bende dedim ki dün seni karsima alıp konuştum neden bana demedin .Oda dediki dün seviyor dum seni .Ama bugün sevmiyorum.Bem soktayim hala .Kalbim ağrıyor canım yaniyo hiç tanıyamamışım.Ben çok sevdim herşeyine katlandım.3 sene oldu 4 şehir degistirdi.Ne verip aldısa kabul ettim.Babam şeker hastası yaşlı evin en büyüğü benim babamın durumu normal iste.Çok üzülecek ben gidince .Eğer babamın evine gitmezsem çok üzülür ler.Bir süre kadin sığınma evine mi.Yoksa bir bayan arkadaşımin yanına mi gitsem.Kendimi toparlamam lazım.Boyle görmelerini istemiyor um.Cok ama çok merak ediyorum neden böyle oldu içimde herşey bitti ama merakımı atamıyorum nasıl oldu da bu duruma geldi.Birde sunuda anlatayım.Bir kadın numaradi vardı müşteri dedi .Bende kadını aradim bundan bı ay once esimi arama dedim oda esimi tanımadığını söyledi.Esim birdha konuşmam sen istemez sen dedi söz verdi bende tamam dedim.Ama aradan bir hafta sonra dokumana baktım konuşmuş.Ben ona demedim ama kontorl ettim soylemis olsa idim dokümanı kapatır di.Devam etti bu konuşma lar.Ama dikkatimi çeken birşey de var günde 2 yada en fazla 5 dk konuşuyo . Böyle yapmasinin bu kadınla ilgisi olabilir mi.Ben o imzayı atarken iyi koti günde attım.Nasılda körmüsüm ben herşeyi ni çektim ama birde bana dediki burasi benim evim.Birde evimiz kira şimdi ben ne yapcam
Ben çok sevmiştim oysaki her gece dua ederdim onun için.Bi grip olsa başında beklerdim sabaha kadar . Hatası olduğunda esi gibi değilde arkadaşı olup nasihat ederdim.Sozunden çıkmadım onun başını one egecek birşey yapamadım.Tek bir şey var kiskanctim.Ne olursa olsun bana sadakatini ver derdim.Bumuydu yani ben anlayamoyorum.Bana önerileriniz nelerdir .Allah okuyan herkesten razı olsun