Bosaniyorum kurtulduguma seviniyorum kendimi seviyorum....

cnm bir önceki konunu yani eşinden şiddet gördüğün konuyu kendi eşime okudum. İnanırmısın benim kocam ağladı. bu nedir? bu nasıl bir adammış nasıl psikopatlar var dedi. benim kızım olacak ona bir böyle davransa öldürürüm diyor ve ağlıyor. Senin boşanıyor olduğunu okudum iyi olmuş aklı başında kadın ne diye evlenmiş bu adamla dah nişanlıyken dövmüş bıraksaydı keşke dedi. Bu kötü günlerin bittiği için mutlu ol cnm.

Daha once yasadiklarimi anlatmistim bu gun anladim ki alllah beni korumus o serefsizin elinden kurtulmusum niyemi bana gunduz aglayarak don yuvamiza sensiz yasayamiyorum oluyorum diyen adam facede kiz besinde kiz begeniyor ve bosanma davasi suruyor iki yuzlu bu serefsizden kurtuldugum icin alllhm sana sukurler olsun.....

Ben burda konu sahiplerine acımasızca kırarak sert yorum yapanlara asırı derece kızıyorum. Ama size ne denilmeli bilmiyorum. Adam psikopat hayatınızdan çıkıp gittiğine dua ediceğinize hala kız beğeniyo derdine düşmüşsünüz. Kusura bakmayın ama siz böyle olduğunuz için bu adam böyle oldu acaba sizdenmi yüz buluyo diye düşünmemek elde değil :ssz:

Aileniz neden karşı çıkmıştı evliliğinize?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeter ki benden uzak olsun cani caheneme ben sadece iki yuzlulugu sasirdim.insan bu kadar mi oolur ya

Bayanlar erkekleri anlayana kadar is isten nerdeyse gecmis oluyor
esin sana neler yapmis, hemde ögretmensin ...sonradan aglamasi sana yalvarmasi
hasta ruhlu oldugunu gösteriyor.

Bundan sonraki yasantina sessiz sakin devam et .

Back
X