Boşanıyorum, mutsuzum, suçsuzum ve çok gencim.

eşşek büyüsü nasıl birşeymiş :37: eşşekten kasıt neymiş :ssz:
büyü vardır günahından hiç bahsetmiyeyim
nas felak surelerini okuyun peygamber efendimize büyü yapılması sonucu bozulması için indirilmiş ayetlerdir
eğer böyle birşey varsa allaha sığının okuyun

Büyü var mıdır? Dinimize göre vardır.
Ama dinimize göre bugün böyle büyü yapacak var mıdır? Yoktur.
Ayrıca hiç bir büyü Allahın kudretinden daha güçlü değildir. Arkadaşlar size söylemiş, okuyun dualarınızı Allaha sığının. O'ndan büyük yoktur.Her şey O'nun iradesiyledir.
Siz ayrılığınızı büyüye bağlayacağınıza, evliliğinizde ki olumsuzluklara, aksaklıklara konsantre olsaydınız daha iyi olurdu.
Sağdan soldan duyduklarınızla, ayrılığınızın tüm suçunu büyüye veya başka birine yüklemeyin. Hatalarınızı gözden geçirin.
Eşeği falan boşverin.
Ben yıllardır, evliliği bozulanların işi büyüye bağlamalarına şaşarım. Çünkü tarafsız bir gözle gördüğüm, aslında karı kocanın kendilerinde veya evlilik hayatlarında sorun vardır. Bunu çözmek yerine tutarlar bütün hatayı büyüye yıkarlar.

Papaz büyüsü, kara büyü,muhabbet büyüsünü duydum ama eşşek büyüsünü ilk defa duyuyorum :1: Yan etkileri ne acaba "eşşek düşmüş karpuz gibi hissetme, eşşek tepmiş gibi olma, eşşek gözlü olma" :)

büyüye inanmıyorum.
ne yapmalıyım peki. eşimle çok severek evlendik.
fakat çok kısa bir süre sonra annesi ne derse onu yapıyor.
ne yapmalıyım.

sonucda annesi tabi onu yillarca buyutmus kendisinin sozunu dinlemesin diye mi?sen karisiysan o da annesi.bi sey sorucam kayinvaliden kotu biri mi?iyi biride olsa kayinvalideler hic bir zaman sevilmez.dogrumu soyledim acep?:1:bosanicam demissin esin annesinin sozunu dinliyor diye mi?

eğer eşi annenin sözünü dinleyen herkes boşansa ne forumda nede memlektte adam kalmaz evli
anası babasıdır dinleyecek elbet
burada sana kimse git bilmem nereye orda nfesi kuvvetli bi hoca var büyüyü ona bozdur demez
daha neler okuycez ya
tövbe yarabbim

Eşiniz ana kuzusu, olsa olsa kuzu büyüsüdür bu. :1: Eşeği karıştırmayın o masum.

Son düzenleme:
eğer eşşeğin sırtına binip 10 kere'' dıgıdık ''20 kez de ''deh deh deh'' derseniz büyü diye birşey kalmaz...ayrıca kuyruğunu kesip suda bekleterek sabah akşam bu suyu içerseniz kocanız gözünü sizden alamaz..

Back
X