Boşanıyorum ne hak iddia edebilirim?

Siz ne talep ediyorsunuz, tanıklarınız var mı eşinizin işi ve maaşı ne kadar üstüne kayıtlı ne kadar malvarlığı var altınlarının miktarını ve varlığını ispatlayan delillerin var mı. Olayla ilgili delillerin ve tanıkların ne kadar karşı tarafın iddiaları neler onların delilleri var mı bunlara bakmadan yardımcı olmak mümkün değil.
6000 tl maaşı var altınları flash foto CD ile ispatlarım gramı da bankaya koyulan kasadan bilinir diye konuştuk şahitlerim ve eşimden gelen mesaj ile kanıtlarım var 2 düşüğüm için raporlarım var

Ben 17 yıllık evliyim
Bu zamana kadar hep sizin gibi düşünürdüm
Maddi durumum rabbime şükür iyiydi kaynanamı bildiğin hediye altın para ile karşılar öyle yollardım bu sene musluğu kestim mecbur kalarak
Bayramda gittik
4 gece kaldık bize bir yatak ve bir oda vermedi düşünün ki biz eşimle senede 2 defa 15 er gün görüşebiliyoruz
Aynı odada hep beraber yattık eşim bir kanepede ben bir kanepede olacak şekilde
Kısacası bizzat yaşayarak öğrendim
Anneler isterse gerçekten oğlunun yuvasını yıkabilir
Ben sayılı gün diye sabrettim nasılsa evime gideceğim dedim eğer bir hafta daha kalsak biz boşanırdık
Evet annesini bu işe karıştırmayan erkek yok mu ? Var ama İnan’ın çok çok az
Ki ben eşimi de öyle sanardım değilmiş
Ne diyeyim
Çok haklısınız lanet olsun öyle ailelere biz ayrı oda da kaldık ama sabahın 6 sında eşim annesinin yanına gidip yatmak istedi göndermedim sonra uyumuşum tekrar uyandığımda dokuzdu ve eşim annesinin yanına gitmişti. Bir de eşim beni annemin yanına bırakıp bir gece annesi ile beraber yatmak istedi kabul etmedim ana kuzusu isen ananla kalacaktı beni yakmayacaktı sonları hiç ama hiç iyi değil büyük vebal bu bir yuva yıkılırken dağlar daşlar yerinden oynarmış bunlar güle oynaya bozdular eşim tekrar beni isteyecek olduğunda kaynana bozuntusu hastanelik olmuş annesi ölür diye korkmuş ve tekrar vazgeçmiş şerefsizzz

Bunlar ne biçim adamlar yaa? Aklım almıyor. Bizim Türk kadınları olarak erkek çocuklarını yetiştirmek konusunda ciddi ciddi eğitim almamız lazım.
Evliliğe hazır olmayan anasının kucağından çıkamayan adam evlenmesin. Evlendikten sonra da anne sözünden çıkamayana yol verin gitsin. Bu ne anam da anam. Sonra da niye boşanmalar bu kadar arttı?Şimdi ki gençler kanaat etmeyi bilmiyor derler.

Bunlar ne biçim adamlar yaa? Aklım almıyor. Bizim Türk kadınları olarak erkek çocuklarını yetiştirmek konusunda ciddi ciddi eğitim almamız lazım.
Evliliğe hazır olmayan anasının kucağından çıkamayan adam evlenmesin. Evlendikten sonra da anne sözünden çıkamayana yol verin gitsin. Bu ne anam da anam. Sonra da niye boşanmalar bu kadar arttı?Şimdi ki gençler kanaat etmeyi bilmiyor derler.
Onunda kızları var Rabbim aynı şeyleri yaşatsın inşallah

O kaynana yuvayi dağıtıyor oğluna en büyük kötülüğü yapıyor ama işte ogullari analarina o kadar bağımlı ki anneleri ne isterse o oluyor.inşallah hakkında hayırlısı olur ailende arkanda çok şükür

Onunda kızları var Rabbim aynı şeyleri yaşatsın inşallah
Allah korkusu olan anne zaten oğlu iyi olsun eşiyle mutlu olsun diye düşünür ona göre davranır. Hakkında hayırlısı olsun canım. Daha yaşında çok genç çocuğunun olmaması da bi yönden iyi. Kendi ayaklarının üstünde durursun yıpranmana değmez.

Allah korkusu olan anne zaten oğlu iyi olsun eşiyle mutlu olsun diye düşünür ona göre davranır. Hakkında hayırlısı olsun canım. Daha yaşında çok genç çocuğunun olmaması da bi yönden iyi. Kendi ayaklarının üstünde durursun yıpranmana değmez.
Vicdanım çok rahat çünkü hatam suçum günahım yok rabbim yolumu açık etsin Allah korkusu insanlar çıkartsın karşıma

Canım önce davada şu şöyle dedi felan tanık yoksa pek delil olmuyor. İspata dayalı bir dava olacak. Hatta malesef arkandayım diyenlerin bir kısmı iş tanık olmaya gelince arkasına bakmayacak. Düşük olayının onlar yüzünden olduğunu ispat etmen gerek ki zor olacak yoksa lafta kalır.

Kv ye karşı herangi bir hakaret kötü bir söz içeren mesaj veya başka bir kanıt eşinin elindeyse senin için hiç iyi olmaz.

Eşinin Kardeşlerinin aralarında kurduğu watsapp grubunda annenin namusuna laf edildiğini nasıl öğrendin?

Canım önce davada şu şöyle dedi felan tanık yoksa pek delil olmuyor. İspata dayalı bir dava olacak. Hatta malesef arkandayım diyenlerin bir kısmı iş tanık olmaya gelince arkasına bakmayacak. Düşük olayının onlar yüzünden olduğunu ispat etmen gerek ki zor olacak yoksa lafta kalır.

Kv ye karşı herangi bir hakaret kötü bir söz içeren mesaj veya başka bir kanıt eşinin elindeyse senin için hiç iyi olmaz.

Eşinin Kardeşlerinin aralarında kurduğu watsapp grubunda annenin namusuna laf edildiğini nasıl öğrendin?
Tanıklar güçlü o konuda sıkıntı yok annesine karşı hakaret mesajlarım yok aksine daha sevgi dolu mesajlar var. Mesajları oğlunun elindeyken gördüm ve kabullendiler

Ben 17 yıllık evliyim
Bu zamana kadar hep sizin gibi düşünürdüm
Maddi durumum rabbime şükür iyiydi kaynanamı bildiğin hediye altın para ile karşılar öyle yollardım bu sene musluğu kestim mecbur kalarak
Bayramda gittik
4 gece kaldık bize bir yatak ve bir oda vermedi düşünün ki biz eşimle senede 2 defa 15 er gün görüşebiliyoruz
Aynı odada hep beraber yattık eşim bir kanepede ben bir kanepede olacak şekilde
Kısacası bizzat yaşayarak öğrendim
Anneler isterse gerçekten oğlunun yuvasını yıkabilir
Ben sayılı gün diye sabrettim nasılsa evime gideceğim dedim eğer bir hafta daha kalsak biz boşanırdık
Evet annesini bu işe karıştırmayan erkek yok mu ? Var ama İnan’ın çok çok az
Ki ben eşimi de öyle sanardım değilmiş
Ne diyeyim

Çok üzücü böyle insanlara denk gelmeniz ama yine hata eşinizde. Anne istediği kadar kötü olabilir erkeğin istediği ölçğde karışabilir ancak. Kendiniz de söylemişsiniz annesini karıştıran diye. Karışan anne yoktur karıştıran eş vardır. Şuan sayıları daha fazla olabilir ama yeni nesil anneler bilinçli yetişrirse oğullarını ilerde nu sorunlar kalmayacak inşallah. Umarım siz de çözersiniz.

Çok haklısınız lanet olsun öyle ailelere biz ayrı oda da kaldık ama sabahın 6 sında eşim annesinin yanına gidip yatmak istedi göndermedim sonra uyumuşum tekrar uyandığımda dokuzdu ve eşim annesinin yanına gitmişti. Bir de eşim beni annemin yanına bırakıp bir gece annesi ile beraber yatmak istedi kabul etmedim ana kuzusu isen ananla kalacaktı beni yakmayacaktı sonları hiç ama hiç iyi değil büyük vebal bu bir yuva yıkılırken dağlar daşlar yerinden oynarmış bunlar güle oynaya bozdular eşim tekrar beni isteyecek olduğunda kaynana bozuntusu hastanelik olmuş annesi ölür diye korkmuş ve tekrar vazgeçmiş şerefsizzz

Nasıl yani ya ciddi ciddi annesiyle mi uyudu? E burda da suç kocanda manyağın tekiymiş zaten

Avukatım var aile avukatımız ve güvenilir. Dilekçem hazır ama karşı tarafı bekledik önce yuvam yıkılsın istemedim sonra eşim ve annesi beni istemedi aslında eşim istedi ama annesi onu kapımda hanım etmem demiş ve hastalığını kullanmış eşimde tamam anne boşanacağım demiş. Karşı tarafla anlaşmalı olsun uzamasın istedi büyüklerim ama onlar yanaşmadı bir iğne bile vermem demiş ama o evde benim de emeğim çok bizde artık çekişmeli açacağız yaşayan varsa fikir almak istedim
Ayni dert bende de var esim bosanma davasini acmadi henüz.. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.

Nasıl yani ya ciddi ciddi annesiyle mi uyudu? E burda da suç kocanda manyağın tekiymiş zaten
Bir gece yatacaktı izin vermedim yaptığının saçma olduğunu dile getirdim ama bir gün sabah erkenden kalkmış annesinin yanına gitmek için daha erken olduğunu doğru bulmadığımı söyledim göndermedim müzik dinleyeyim o zaman dedi dinle dedim bende o arada uyuya kalmışım kalktığımda annesinin yanına gitmişti kapıyı da kapatmıştı artık ne konuştular ne ettiler bilmiyorum

Kimseyle gorusmedim hiç ne hali varsa görsün. Ben dedim ona bosanma davasi acmiyorum acarsan sen ac dedim. Görüşmüyor uz da . ise girdim çalışıyorum. Lay lay lom.. Akisina biraktim :)

Birak eşyayı hiç bir şey alma kendini de haram et o adama yüzünü gösterme çok pişman olacak o salak belli ki gazla bir şeyler yapıyor ama elbet aklı başına gelecek ama ondan sana değil kimseye olmaz olgunlasmamis

Birak eşyayı hiç bir şey alma kendini de haram et o adama yüzünü gösterme çok pişman olacak o salak belli ki gazla bir şeyler yapıyor ama elbet aklı başına gelecek ama ondan sana değil kimseye olmaz olgunlasmamis
Annesini mutlu edebilmek için beni harcadı zaten kıyafetlerimi bile vermiyor zora çekiyor herşeyi bu zamana kadar bütün herşeyi annesi yüzünden yaptı ama adam olsaydı da yapmasaydı uymasaydı

Artık böyle vakalarda kadınlar sağ kaldığı için şükrediyorum.
İyi ki çocuğunuz olmadı ve kan dökülmeden kurtuluyorsunuz bu manyaklardan.
Kurban kesin, sadaka verin.

Allah tez zamanda kurtarsın, size hayırlı kapılar açsın.

Back
X