Bak konu sahibi kardeşim, şu an ne yapacağını bilmiyor olabilirsin. Seni paçavra gibi kenara atamaz bu adam kanunlara göre. Ben senin yerinde olsam neler yapardım söyleyeyim: Hemen adliyeye veya polise gider, orada ilgili yerleri bulurdum. Onlara durumumu anlatır ve yardım isterdim. Hastaneye gitmişsiniz zaten sizi dövünce eşiniz. Bunun gerçek nedenini, eşimin şiddetini anlatırdım. Beni terk ettiğini, parasız kaldığımı söyler, tedbir nafakası falan talep ederdim. Ayrıca varsa evimize ve arabamıza falan şerh koydururdum. Bunları acilen yapardım. Eşime uzaklaştırma alırdım. Aldatmayı ispatlayabiliyorsam iş daha kolay olur diye ispatlamaya çalışırdım vb. Oturup dua ederek işi çözemezsiniz. Harekete geçin. Siz bir anda böyle dirayetli ve güçlü olun da bakın bakalım bu süreçte o adam nasıl süt dökmüş kedi oluyor! Ama tabii o zaman yine affedip dönerseniz daha da iflah olmaz. Sizi çocuklarınızın önünde döverek öldürebilir ilerleyen süreçte. Siz ölünce o çocuklara ne olacağını söyleyeyim mi? Çocuklarınız her gün dayak yer, sürünür, sokaklara atılır, dayaktan sakat bırakılır vb. Bunları ister miydiniz? Ayrıca, çocuklarımı babasız büyütmek istemiyorum mantığı da bir tuhaf. Eşiniz ölmeyecek, boşanacaksınız, o çocukların babası olmaya devam edecek. Babasız olmayacak o çocuklar yani. Bir de ben olsam üçüncüyü de asla doğurmazdım. Çünkü iyi bir nafaka bile alsanız çocuklarınıza bakmak için çalışmanız gerekebilir. Yeni doğmuş bebekle çalışmanız olanaksız. Şu an nerede kalıyorsunuz? Eğitimliyim demişsiniz, eğitiminiz nedir?