Boşanıyorum perişanım

morgana_aa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
175
1
96
Kocaeli
8 aylık evliyim çocuğum yok ailelerimizden ayrı şehirde oturuyoruz eşim ailesiyle aynı şehirde oturmak istiyor ama ben istemiyorum kültürel olarak çok farklıyız sosyal hayatımı onlara göre planlamak her haftasonu köye gitmek istemiyorum eşime ailesiyle aynı şehirde oturmak istemediğimi soyledim o bana ''annemi babamı istemiyorsun''diye sürekli suçluyor ve her küçük tartışmamızda zaten annemleride istemiyorsun deyip başlıyor itip kakmaya bu yüzden geçen gün dövdü beni.1 gün sonra çalışırken kolunu kırdı şuan evde ve ben yediğim dayağa rağmen ona bakıp güleryüz gösteriyorum bana ihtiyacı var tutturdu annemi çağırıcam diye bende ben sana bakıyorum gerek yok dedim dedi boşanalım annemleri istemiyorsun ben annemlerin yanına gidiyorum dedi bende şu 25 gün kolun iyileşene kadar burda kal o zaman boşanma kararı alırız dedim tamam dedi 25 günüm var boşanma kararı aldık ne olur yardım edin perişan oldum yuvamın yıkılmasını istemiyorum

bence sen bu adamı boşa sen anana o anasına
ana kuzusu senin kıymetini bilmeyene bye bye
sanki bekar amada sinirlendim
sakın alttan alma gitisn anasına sende git iş bul ağlanıp sızlanma nasıl olsa geri dönecek erkeklerin hepsi kuş beyinli
alttan alırsan sürekli ezilen sen olacaksın bunu unutma:sinifsinif:

Dayak yemenizi bile gayet sıradan birşey gibi anlatmışsınız..
Anladığım kadarıyla,dayak da yeseniz küfür de yeseniz adamdan vazgeçeciğiniz yok..!
Yalvarın o zaman,ayaklaırna kapanın,döv söv ama beni bırakma deyin..
Belki insafa gelir..?

eşiniz dayak atıyor, sürekli itip kakıyor

siz hala 25 gün daha kal, kolun iyileşsin diyorsunuz boşanma kararı aldığınız adama

bırakın gitsin annesinin evine, belki gelir aklı başına

Bosanalim diyen esin anladigim kadariyla.....:hulya:
Gideni tutmamak lazim, biraksaydin gitseydi Annesine neden kal diyorsunki?

Ayrica esinin ailesi ile ayni sehirde bile yasamaya tahamül edemicek kadar ne oldu cok merak ediyorum.:kahve:

benim maddi durumum iyi çalışıyorum da tereddütüm şundan yana bu bir boşanma sebebimi vicdanım bundan rahatsız

rahatsız olmasın seni kendine köle yapmak istiyor sende sürekli boyun eğeceksin aklı sıra bunu gerçekleştirecek paşamız ,artık nasıl yetişmişse annesi nasıl ezikmi yetişmiş? boshayallersmile

yani eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşamak istememem LÜKS mü olamaz mı bir bayan bunu isteyemezmi

Kocasından dayak yiyip oturan bir kadın..
Böyle bir talebi ciddi bir sorunmuş gibi sunamaz..
eşinizden dayak yemeniz sorun değil,eşinizin ailesiyle aynı ilde yaşamak mı sorun..?
Adam sizi dövüyor oturup adama bakıyorsunuz ya,defol git annene derim ben,cehennemin dibine gitsin..
niye diyemiyorsunuz ..?

eşimin ailesiyle sorunum yok kültürel olarak farklıyız onların sosyal ortamları bana göre değil bazen akrabalarının nasıl konuştuğunu bile anlamıyorum ve bunlarla sürekli yaşıcamı düşünemiyorum çok içiçe yaşıyorlar uzakta bunlar sorun değil ama eşim bütün akrabalarına çok düşkün o yüzden gitmek istemedim

benim maddi durumum iyi çalışıyorum da tereddütüm şundan yana bu bir boşanma sebebimi vicdanım bundan rahatsız

itilip kakılıyorsunuz, dayak yiyorsunuz ve bu boşanma sebebi mi emin olamıyorsunuz öyle mi?

sizin boşanmak için geçerli gördüğünüz bir sebep var mı sahi?

sizin gibileri anlamıyorum gerçekten, Allah da anlamayı nasip etmesin çünkü anlamak için yaşamak lazım herhalde.

ben sizin için bir çıkış yolu görmüyorum ya seni seçecek yada annesini, ailesini

daha küçük çocuk gibi annemi isterim triplerinde o halde neden evlenmiş?

sırf cinsellik içinmi?
alsanaalsanasmile

niye böyle iyi davranıyorum biliyormusunuz yuva kolay kurulmuyor ve boşanırken şunu demek istiyorum''ben herşeyi yaptım vicdanım rahat''

Ay valla ben bişe anlamadım bu evlilikten. Oğlan bi garip, kız bir garipfisfisfis

Kız daha 8 aylık evliyken kocasından dayak yer, hatta dayak yediği kocasına 25 gün daha dur öyle boşanalım der. Oğlan "vay efendim sen benim annemi nasıl istemezsin" diye kızı döver, ne la bubilmiyorumkismile

Kız oğlanın anasıyla aynı şehirde olmaya bile tahammül edemez, de niye???.

Siz hakkaten boşanın gitsin, zira iş yok bu evliliktekafamçokkarıştı

Back
X