Boşanıyorum. Sizce bu yaptığım mantıklı mı ?

Aynı konuyu açtınız zaten orda sayfalarca akıl verildi size. Karşılıklı birbirinizi aldattığınız detayını da silmeyin
biz detayı silmiyoruz hanfendi zaten boşanma kararı aldık. bu bizi ilgilendiriyor. kurtulabilir mi boşandıktan sonra bu tarz boşanma yaşayan oldumu etrafınızda mantıklı mı diye soruyorum. siz bu aldatma işine ne kadar takıldınız ben anlamadım zaten aylar öncesiydi biz unuttuk size ne oluyor. adam beni tanıyor ne yapıp ne yapmayacağımı bilir. bi kaç kere flörtleştim diye yerden yere de vurmana da gerek yok. yan yana bile 1 kere 10 dk geldik. derdim o değil amacım evlilik bu şekilde kurtulur mu yoksa daha mı kötü olur.

Boşanacaksanız lgs yi bekleyip doğru düzgün boşanın bence , mal paylaşımı her şey ortak bölünecekse bir ev tutacak parası yok mu?

Böyle ne şiş yansın ne kebap olmaz yani.
ikimizde mağdur olmayalım istiyoruz çocukken evlendik ve çocukluğumuz beraber geçti evler ayrılsada aynı mahallede olacak hep görüşmeye devam edeceğiz. düşman değiliz o beni sever ben onu . anlaşamıyoruz o kadar. bazı insanlar çok iyi olabilir ama ilişki insanı değildir yada uyuşamazlar.

biz detayı silmiyoruz hanfendi zaten boşanma kararı aldık. bu bizi ilgilendiriyor. kurtulabilir mi boşandıktan sonra bu tarz boşanma yaşayan oldumu etrafınızda mantıklı mı diye soruyorum. siz bu aldatma işine ne kadar takıldınız ben anlamadım zaten aylar öncesiydi biz unuttuk size ne oluyor. adam beni tanıyor ne yapıp ne yapmayacağımı bilir. bi kaç kere flörtleştim diye yerden yere de vurmana da gerek yok. yan yana bile 1 kere 10 dk geldik. derdim o değil amacım evlilik bu şekilde kurtulur mu yoksa daha mı kötü olur.
Kendinizi kandırırsınız anca, daha geçen gün hala aklınızdan atamamıştınız evli barklı evli adamı. Ne ara aştınız oldu? 😂 nikah olmasın da istediğini yap amacın bu. Dürüst ol.
Fikir çok saçma, zaten kaç sayfa açıklanmıştı diğer konuda. Boşanacaksan boşan doğru düzgün.

yorum için teşekkür ederim canım. malesef senin gibi katı agrasif insanlar çok var etrafta. aldatmayı konuşmada olsa asla savunmuyorum. yaptığım yanlıştı ama kafa karışıklığı veya o adam yüzünden ayrılmıyorum ki. yıllardır her sene ayrılıyoruz güya. artık bende eşimde çok yorulduk. en son biriyle konuşmaya kadar gitti ve zor da olsa engelledim görüşmüyorum geri adımda atmıyorum. evli 3 çocuklu adamdan ne bana hayır nede kendi karısına hayır gelmez.Oda illa birgün eline yüzüne bulaştırır elbet.
Ay evli adamla mı konuştun bir de 🤦‍♀️ gerçi sen de evlisin niye şaşırıyorsam. boşan kardeşim sen lgsyi bekle çocuk etkilenmesin diye sonra ayrıl kocanı bu yalan dolandan kurtar yazık adama. Ben de evliliğini her şeye rağmen kurtarmaya çalışan Bi kadıncağız zannedip yorum yapıyorum. hiç etik ahlak kurallarınız falan yok mu ya off

Nikahlı olmazsam başka adamlarla takılmak daha kolay olur ama aynı evde yaşarken de imkanlarımdan vazgeçmemiş olurum. Negzel dünya.
inşallah öyle güzel bir dünya olur amacımda onunla bununla takılmak değil :) tanımadığınız insanlara hemende kolay kolay yorum yapıyorsunuz. tabi istediğim gibi beni çekip çevirecek arkamda duracak olgun biri olursa direk evlenmeyi düşünürüm ama bunu zamana bırakırım.2. evliliğim olacağı için aileye kolay kolay sokulmaz söylenmez emin olmadan. yani takılmalık yapmam niyet ciddiyse görüşürüm görüşürsemde. bir kızım var ve ona göre haraket ederim.

Diğer konularınıza biraz baktım, başkası için boşanıyorsunuz, sanırım adam evli çocuklu. LGS hazırlanan bir çocuğu olan birinin böyle şeyleri öncelemesi korkunç. Eşinize aynı evde yaşayalım pişman olursak barışırız demenizde tamamen kendinizi garantiye almak. Olurda adam yüz vermese geri dönerim düşüncesinden

Tam olarak içimden geçen düşünce ama adamın yüz vermeme olayına takılıyor konu sahibi. Tam tersi adam yapışmış güya. Hatta burnunu bile yaptırmış konu sahibi için. Karımı sokağa atayım falan demiş. Neyse bişey demeyelim sonra kınamayın perileri geliyor😁

Hic anlamadım ayni evin icinde dururken nasil anlayacaksiniz ayrilmanin iyi gelip gelmedigini? Kagit ustunde bosanmak evin icinde neyi değiştirecek? Ben mi yanlis anladim ki..
istiyoruz ki bir an önce boşanalım beklemeyelim ama lgs olduğu için bekliyoruz. artık ikimizde de resmi bir yük olmayacak.

imam nikahı duracak ama bizim iin değişiklik olacak

inşallah öyle güzel bir dünya olur amacımda onunla bununla takılmak değil :) tanımadığınız insanlara hemende kolay kolay yorum yapıyorsunuz. tabi istediğim gibi beni çekip çevirecek arkamda duracak olgun biri olursa direk evlenmeyi düşünürüm ama bunu zamana bırakırım.2. evliliğim olacağı için aileye kolay kolay sokulmaz söylenmez emin olmadan. yani takılmalık yapmam niyet ciddiyse görüşürüm görüşürsemde. bir kızım var ve ona göre haraket ederim.
İnandık 😂

Tam olarak içimden geçen düşünce ama adamın yüz vermeme olayına takılıyor konu sahibi. Tam tersi adam yapışmış güya. Hatta burnunu bile yaptırmış konu sahibi için. Karımı sokağa atayım falan demiş. Neyse bişey demeyelim sonra kınamayın perileri geliyor😁
haha gerçekten neden inanmak zor geliyor ben onu anlamadım tam da dediğim gibi oldu. benimle yatsa kalksa istediğini alsa dedikleriniz olabilirdi ama benden hiç bişey alamadı ondan bırakamadı alışkanlık oldu. çünkü hala iş için mail atıyoruz bir birimize resmi olarak. bu yüzden engelledim zaten her yerden sadece mail kaldı ordada yavşayamasın diye.

iş için de konuşsa yavrum filan diyordu müsade etmek istemedim. evli adamın benle ne niyeti olacak yatarım kalkarım dedi baktı ben oralı değilim sonra ayrıldık sonra dayanamadı denedi denedi baktı yine olmuyor zaman geçti konuşuyoruz işteye döndü beni görünce de hiç bırakmak istemedi ama şöyle eşimde dursun sende . oldu canım bende 2. kadın olurdum haha :)

ikimizde mağdur olmayalım istiyoruz çocukken evlendik ve çocukluğumuz beraber geçti evler ayrılsada aynı mahallede olacak hep görüşmeye devam edeceğiz. düşman değiliz o beni sever ben onu . anlaşamıyoruz o kadar. bazı insanlar çok iyi olabilir ama ilişki insanı değildir yada uyuşamazlar.
Herşeyi ortak bölmüşsünüz işte daha ne mağduriyeti anlamadım.
Hep görüşmeye niye devam edecekmişim ki açık kapı bırakır gibi.

Çocuğuyla görüşsün yeter ,ne işim var aynı mahallede dip dibe yaşayacaksam boşanmanın manası ne?

Birbirini seven insanlar birbirilerini aldatmazlar.

istiyoruz ki bir an önce boşanalım beklemeyelim ama lgs olduğu için bekliyoruz. artık ikimizde de resmi bir yük olmayacak.

imam nikahı duracak ama bizim iin değişiklik olacak
gene anlamadim mantikli gelmiyor. lgs bitince bosanin bunu neden yapmiyorsunuz?

Ay evli adamla mı konuştun bir de 🤦‍♀️ gerçi sen de evlisin niye şaşırıyorsam. boşan kardeşim sen lgsyi bekle çocuk etkilenmesin diye sonra ayrıl kocanı bu yalan dolandan kurtar yazık adama. Ben de evliliğini her şeye rağmen kurtarmaya çalışan Bi kadıncağız zannedip yorum yapıyorum. hiç etik ahlak kurallarınız falan yok mu ya off
kadıncağız değilim tabiki :) ayrıca yaptığım erkeklerin yaptığına oranla çok masumca bile .

onun bana yaptığına saysın ki bişey de yaptım sayılmaz. herkes kendi önündekine baksın. kimin ne yaşayacağı belli olmaz. ben doğru olmadığı için konuşmayı kestim eşimede söyledim bunu. kimseye verecek hesabım yok Allah tan başka .

iyi de resmi olarak boşansanız bile aynı evde ve dışarıya karşı evli gibi yaşamaya devam edince ne anlayacaksınız ki?
boşanmış gibi yaşayacaksınız ki özlüyor musunuz pişman mı oluyorsunuz daha iyi mi daha kötü mü artıklarını ve eksilerini görebilesiniz. Bence Emin değilseniz boşanmadan önce bir süre ayrı kalın kararınızı öyle verin.
kadinin flortlestigi baska biri var is yerinden. Resmi olarak bosaninca onunla istedigini yapabilecek. Onun pesinde olduguna yemin edebilirim ama kanitlayamam

haha gerçekten neden inanmak zor geliyor ben onu anlamadım tam da dediğim gibi oldu. benimle yatsa kalksa istediğini alsa dedikleriniz olabilirdi ama benden hiç bişey alamadı ondan bırakamadı alışkanlık oldu. çünkü hala iş için mail atıyoruz bir birimize resmi olarak. bu yüzden engelledim zaten her yerden sadece mail kaldı ordada yavşayamasın diye.

iş için de konuşsa yavrum filan diyordu müsade etmek istemedim. evli adamın benle ne niyeti olacak yatarım kalkarım dedi baktı ben oralı değilim sonra ayrıldık sonra dayanamadı denedi denedi baktı yine olmuyor zaman geçti konuşuyoruz işteye döndü beni görünce de hiç bırakmak istemedi ama şöyle eşimde dursun sende . oldu canım bende 2. kadın olurdum haha :)

Adam, mesajlarda ıssız adamı oynadığı için bile dengem kaydı diyen bir kadın için bu lafları inandırıcı değil.

Herşeyi ortak bölmüşsünüz işte daha ne mağduriyeti anlamadım.
Hep görüşmeye niye devam edecekmişim ki açık kapı bırakır gibi.

Çocuğuyla görüşsün yeter ,ne işim var aynı mahallede dip dibe yaşayacaksam boşanmanın manası ne?

Birbirini seven insanlar birbirilerini aldatmazlar.
sevmiyorum zaten eşimede söyledim sen eş olarak görmüyorum diye. sevgi filan kalmadı bende

Back
X