boşanıyorum ve çok kötüyüm.. bana bi yardım.. bi cümle bi yorum bi dua..

pembe_panter20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
89
66
su an dogru sayfada mı yazıyorum onu bile bilmiyorum. boşanma sonrası travma nasıl atlatılır diye bakınırken sayfa cıktı üye oldum ve yazıyorum. bi bucuk yılı aşan temmuzda 2 sene olacak evliliğim perşembe günü saat 3 te anlaşmalı olarak bitiyor. en baştan beri tatsız başlayan ama bi kere o imzayı attım diye ölesiye çabaladıgım sonsuza dek sürecek sandığım evliliğim bitti. benim de hatalarım oldu fevrilik gibi. ama her hatamdan ders almaya calıstım ve özür diledim. yeri geldi küstü yatagını ayırdı konusmadı hep ben gittim yapma etme dedim. ailemden babama taktı cünkü babam pek razı degildi. ben öğretmenim eşimde öğretmen benim sayemde asla cıkamayacagı dogu ücrasından es durumu tayini ile cıktı. her kavgadan sonra evde duran maksimum 15 bin ya eder ya etmez altınları sakladı. evin giderleri bölüsüldü ev arkadası gibi yasanmaya baslandı. yatak odamız asla hayal ettiğim gibi olmadı. ayda 1 yada 2 kere beraber oluyorduk ve asla cocuk istemedi. en son sofrada yemek yerken oyun oynamayı bırakmıyor diye sinirlendim ve tartıştık. arkadaşıma gideceğimi ve biraz kendisini düzeltmesi gerektigini söyledim. cünkü 2 haftadır sadece yalvarıyordum benimle ilgilenmesi evliliği kurtarması için ona ragmen beni dırdırla sucluyor ve kendinde hata görmüyordu. araya arkadaslar girdi günler gecti ve bu arada ben arayacak beni derken arkadaslarımdan altını kuruşu hesapladıgını ailesine yolladıgını duydum. karsılıklı konustuk ve bitsin kararını aldık. cünkü artık canıma kıymayı düşünür hale gelmiş ve bi kac kere girişimde bulunmustum. benim ölmek istememın sebebi sevdiğim adamla mutlu olamamdı. onun bitmesini istemesinin sebebiyse bana deger vermeyişi. dün avukatta anlasmalı olarak metin hazırladık benden istedikleri altın talebinde bulunmamam bosanma süreci ve sonrasında evde onun kalması ve esyaların onun ödediklerinin kendinde kalmasıydı. maaşımdan biriktirerek aldığım altınlarımı vermedi oda 2 kücük altın zaten. meblaglar komik ama tavırlar o kadar can yakıcı ki. lütfen bana bosanan arkadaslar bişeyler sölesin mayıs sonu temmuz bası tayin isteyip gidecegim ama tek basıma yeni bi baslangıc o kadar korkutuyorki beni yalvarırırm beni yalnız bırakmayın.

Korkma canım.. Öyle bi başlayacaksınki hayata.. Sıfırdan... Yapabilirsin bunu.. Yerinde olsam anlaşmalı boşanmaz, bitimi bile bırakmazdım onda.. Hakkında hayırlısı olsun canım. Ama hayatın sonu değil, tam tersi hatta. Böyle düşün. Böyle biriyle ömür harcamaktansa kendi keyfinin kahyası olursun daha iyi. Unutacaksın bunları emin ol.. Ve geçecek.. Allah yardımcın olsun..

ben öle bi haldeyim ki şu anda kaybımın maddi boyutu kıymetsiz. ben kazanır gideni yerine koyarım. Allah görüyo gerçekten değil mi deli gibi dua eden ben dua edemez oldum. hakkımı helal edip etmeme hakkım var değil mi helal etmiyorum. iyi ki cocugum yok işim var ailem sağ. ama öle bi kazık yedim ki sayemde geldigi tayin yerinden ki burayı cok severim pılımı pırtımı toplayıp gitmek ve bilmediğim yerde baslangıc yapacak zorunda olan ben oldum cünkü ben nası yasayacagım ki aynı yerde burası kücücük bi ilçe herkes herkesi tanır karsılascam anılar zorlayacak. tayin dönemi hangi sehirler acılacak onu bile bilmiyorum. neden bu devrin erkekleri erkek gibi degil ve kadınlar bu denli delikanlı olmak zorunda. aileme söylemedim annem ameliyat oldu babama desem gelecek yüz göz olacak. tek başıma omuzlarım çöktü. bunu haketmemiştim ki. yine bitseydi ama bu nası bi insanlık. arkadasımda kalıyorum onun dusunu kullanıyorum düşünsene tuvaletin kendi tuvaletin degil rahat deilsin 1 ay hem bosanmanın travması hem onun bu kadar adileşmesi ve hem de yeni bi yaşama baslamak mecburiyetim boguyo beni

Ailene söyle ama, sonra duyduklarında daha çok üzülürler. Hiç kolay değil tabiki.. Eşinde ilginç bi durum var, anlayamadım.. Evlenmek için evlenmiş sanki.. Neyse olan olmuş artık, geçmişi bırak önüne bak.. Şimdi zor geliyor sana ama alıştıkça bu duruma aslında hiç de zor değilmiş diyeceksin. Eğer bulunduğun ilçeyi seviyorsan gitmek zorunda bile değilsin. Evden alacağın hiç eşya yok mu? Hepsini ona mı bırakacaksın?

ben öle bi haldeyim ki şu anda kaybımın maddi boyutu kıymetsiz. ben kazanır gideni yerine koyarım. Allah görüyo gerçekten değil mi deli gibi dua eden ben dua edemez oldum. hakkımı helal edip etmeme hakkım var değil mi helal etmiyorum. iyi ki cocugum yok işim var ailem sağ. ama öle bi kazık yedim ki sayemde geldigi tayin yerinden ki burayı cok severim pılımı pırtımı toplayıp gitmek ve bilmediğim yerde baslangıc yapacak zorunda olan ben oldum cünkü ben nası yasayacagım ki aynı yerde burası kücücük bi ilçe herkes herkesi tanır karsılascam anılar zorlayacak. tayin dönemi hangi sehirler acılacak onu bile bilmiyorum. neden bu devrin erkekleri erkek gibi degil ve kadınlar bu denli delikanlı olmak zorunda. aileme söylemedim annem ameliyat oldu babama desem gelecek yüz göz olacak. tek başıma omuzlarım çöktü. bunu haketmemiştim ki. yine bitseydi ama bu nası bi insanlık. arkadasımda kalıyorum onun dusunu kullanıyorum düşünsene tuvaletin kendi tuvaletin degil rahat deilsin 1 ay hem bosanmanın travması hem onun bu kadar adileşmesi ve hem de yeni bi yaşama baslamak mecburiyetim boguyo beni
anladim maddi acidan gururun el vermiyor talep etmeye ama neden evinde onun kalmasina izin veriyorsun canim.gidecek birisi varsa o da erkektir.kendini uzme diyecegim ama biliyorum ki bu imkansiz ama zaman gectikce hafifleyecek ve bitecek. kiymetinin olmadigi kiside 1 dakika bile aklin kalmasin daha nelere layiksinnn

parasını ödediğim ne varsa alcam ki oda ceyizim 2 baza 2 dolap avukatın yanında eşya için öle bi çemkirdiki bende bi anki boşlukla tamam ne diyosan tamam deyip attım imzayı. böle de salağım işte. yapacak bişey yok. ağlayanın malı gülene hayrolmaz diye avutuyorum kendimi. su anda okulumda öğrencilere ders veriyor olmam lazımdı. alanımda basarılı sevilen bi öğretmenim 2 sene üstütste ilce birinciliğim var. gel gör ki evimi yuva yapamadım

hani eskiden büyüklerimiz derdiya kızım dayak var mı içki var mı aldatma var mı falan diye.. yok onlar yok ama olmadı işte. ailesi bi kere bile aramadı. burdan altınları ailesine yollamıs nası bi mantık yaa. ama taa nişanda böleydi beni bi carsıya cıkarmadılar. hep sinegın yagını cıkarmak istediler babam da görüp kızıyordu ai işte haklı cıktı. benim tavsiyem kimse soru işretiyle düzelir diye başlamasın. basta korktugum ne varsa bugun hepsinde haklıymısım diyorum. ben yürüyen bi bankamatikmişim.

Canım benim hiç üzülme bak ne güzel mesleğin elinde.herşeye yeniden başlarsın zor evet ama imkansız değil.iyiki çocuğun yok.daha da zor geçerdi bu dödönem. Hakkında hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun.

özgüven kalmadı kendimde kusur arıyorum yanımda arkadaslarım olmasa nolurdum bilmem. evliliğim süresince yeri gelip ihmal ettiğim arkadaslarım yanımda. yeni degerleri anlıyorum erkek hersey degilmiş dostluklar önemliymiş. birisini cok sevsen bile sonsuza kadar sahip olacagın düsüncesi sadece aptallıkmış. elimde mesleğim var saglıgım yerinde falan ama ne olsa adım dul oldu. ve içimde bi yerde hala aklımda kalan o güzel anılar deli olcam bunu dile getirdiğim an arkadaşlarım cok kızıyor ama ölmek istiyorum gercekten

parasını ödediğim ne varsa alcam ki oda ceyizim 2 baza 2 dolap avukatın yanında eşya için öle bi çemkirdiki bende bi anki boşlukla tamam ne diyosan tamam deyip attım imzayı. böle de salağım işte. yapacak bişey yok. ağlayanın malı gülene hayrolmaz diye avutuyorum kendimi. su anda okulumda öğrencilere ders veriyor olmam lazımdı. alanımda basarılı sevilen bi öğretmenim 2 sene üstütste ilce birinciliğim var. gel gör ki evimi yuva yapamadım

İmzayı atman önemli değil tatlım, imza hiç birşey ifade etmiyor. Mahkemede dediğin önemli. Avukatına söylersen çekişmeliye çevirir davayı. Ne demek altınları ailesine gördermiş. Seninde payın yokmu onlarda?? Hiç acıma canım, o çemkiriyorsa sende çemkir.. Hem sana bunları yaşatacak, hemde beyimiz hiç bişey olmamış gibi evde tek başına oturacak. İlk başlarda biz kadınlar hayatımdan gitsinde hiç birşeyini istemiyorum deriz ama, zaman geçtikçe en çokta bunlara pişman oluruz.. Sen tekrar bi düşün canım. Değermi rezillik çekmene, gitsin o rezil olsun..

özgüven kalmadı kendimde kusur arıyorum yanımda arkadaslarım olmasa nolurdum bilmem. evliliğim süresince yeri gelip ihmal ettiğim arkadaslarım yanımda. yeni degerleri anlıyorum erkek hersey degilmiş dostluklar önemliymiş. birisini cok sevsen bile sonsuza kadar sahip olacagın düsüncesi sadece aptallıkmış. elimde mesleğim var saglıgım yerinde falan ama ne olsa adım dul oldu. ve içimde bi yerde hala aklımda kalan o güzel anılar deli olcam bunu dile getirdiğim an arkadaşlarım cok kızıyor ama ölmek istiyorum gercekten

Olsun canım dul ol. Mutsuz bi evli olmaktansa dul olmak daha iyidir. Üstelik artık nüfus cüzdanlarında bekar yazıyor. Eee çocuğunda yok.. Herşeye yeniden başlayabilirsin. Çok daha iyilerini de bulabilirsin.. Ölmekde ne demek!!! Ben neler yaşadım ve yaşıyorum bir bilsen.. Benim yerimde olsan hiç yaşamak istemezsin sanırım. Ama hayat devam ediyor. Her karanlık gecenin bir sabahı var. Ve güneş doğacak yakında. Bu senin sınavın sadece.. Bol bol dua et..

bu adam seninle tayin için evlenmiş sanırım yazıklar olsun donuna kadar al işin maddiyatı önemli değil diye düşünme sakın tainini isteme burada bize anlattığın gibi ne olursa olsun herkese anlat rezil et onu evi asıl o terketsin

Pembe panter konunu yanlış yere açmışsın. bir derdim var bölümüne taşıtırsan konunu daha çok yorum fikir alabilirsin. editörlere mesaj atarsan taşırlar. editörler kullanıcı adı yeşil renk olanlar. anasayfada hangi editör online ise yazar.
keşke hiçbir şeyini bırakmasaydın onlarda. şimdi kurtulayım bitsin diye düşünüyorsun ama zaman geçince sinir olursun.
altınlar senin hakkın onları almalısın. onların da canı yansın ki başkasına yapmasınlar aynı şeyi.
çalışma yerini insanları seviyorsan hiçte terketme yerini. gidecekse o gitsin.

Doğru adam değil de o yüzden yuva olmadı canım. Böyle düşünüp üzme kendini. Doğru insanı bulduğunda oyle güzel yuva yaparsın ki bide anne olursun oh ne güzel.Rabbim en iyisini çıkarsın karşına

Beni ciddiye alıp yazanlardan Allah razı olsun. Ağlama krizlerim bitmiyor. Tayin için puanım istediğim yerlere yetmiyor. Memleketime yetiyor ve galiba kuş baba evine doğru uçacak. arkadaşlarımdan duyuyorum o çok iyi maç derdinde top derdinde sen ağlamanla kal diyorlar ama inanın tutamıyorum kendimi. Acizligim utandiriyor beni.. acaba 3 ay sonra bu forumda iyiki boşandım deyip sıkıntısı olanlara derman olmaya çalışabilecek miyim? belirsizlik yoruyor beni arkadasevinde kalmak eşyalarımı evimden alıp koyacak yerimin olmaması. Bu ay sonu tayin tercihi olacak ve 1 ay için o eşyaları tasitacak toplayacak gücüm yok.

Beni ciddiye alıp yazanlardan Allah razı olsun. Ağlama krizlerim bitmiyor. Tayin için puanım istediğim yerlere yetmiyor. Memleketime yetiyor ve galiba kuş baba evine doğru uçacak. arkadaşlarımdan duyuyorum o çok iyi maç derdinde top derdinde sen ağlamanla kal diyorlar ama inanın tutamıyorum kendimi. Acizligim utandiriyor beni.. acaba 3 ay sonra bu forumda iyiki boşandım deyip sıkıntısı olanlara derman olmaya çalışabilecek miyim? belirsizlik yoruyor beni arkadasevinde kalmak eşyalarımı evimden alıp koyacak yerimin olmaması. Bu ay sonu tayin tercihi olacak ve 1 ay için o eşyaları tasitacak toplayacak gücüm yok.

Çok yeni olduğu için ağlaman normal. Kimse böyle bi son yaşamak istemez evliliğinde.. Ağla rahatla canım.. Ve emin ol bikaç ay sonra iyiki boşandım deyip bizim gibi yorum yazacaksın yeni boşananlara :KK66: Belirsizlik evet yorar. O yüzden biran önce ne yapacağına karar vermelisin. Gitmek mi istiyorsun oradan yoksa kalmak mı.. Baba evinde rahat edebileceksen git tabi ailenin yanına. Ama ben edemiyorum inan. Bi kere çıktınmı ordan bi daha zor gelir. Maddi imkan çok önemli tabi burda. Daha öncede yazdım o ilçeden gitmek zorunda değilsin. O rahatsız olsun senden, o gitsin. Duyguların hep böyle olmayacak, şu an yeni olduğu için hassassın. Bi zaman sonra yaran kabuk bağlamaya başladığında diyebilirsin, beş para etmez biri için düzenimi bozdum, tayin istedim diye. Nerede nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım.. Ama görüyorsun işte bizleri geçiyor nihayetinde.. Üzme artık kendini.. Hayat devam ediyor.. :KK36:

canım benim Allah senin yardımcın olsun.. tesadüfen gördüm yazını okudum ve gerçekten çok üzüldüm.. Bana kalırsa bundan sonra sadece kendinle ilgilenmen kendine zaman ayırman, yakınlarda destek alabileceğin bir dr varsa mutlaka görüş.. Sen istemedikten sonra hiç kimse senin canını acıtamaz, lütfen kimsenin canını acıtmasına izin verme. Sen kendine baktıkça her şey hallolur. Sabır ve Allah'a dua et inan bir gözünü kapattın, açtın bak her şey hemen değişecek..

canım benim Allah senin yardımcın olsun.. tesadüfen gördüm yazını okudum ve gerçekten çok üzüldüm.. Bana kalırsa bundan sonra sadece kendinle ilgilenmen kendine zaman ayırman, yakınlarda destek alabileceğin bir dr varsa mutlaka görüş.. Sen istemedikten sonra hiç kimse senin canını acıtamaz, lütfen kimsenin canını acıtmasına izin verme. Sen kendine baktıkça her şey hallolur. Sabır ve Allah'a dua et inan bir gözünü kapattın, açtın bak her şey hemen değişecek..
Canim... O kadar olay oldu ki. anlaşma metninde evde o kalacak dedim diye beni eve dahi almadı. Esyalarimi arkadaşlarım kutUladi yalan yanlış hangi kutuda ne var bilmiyorum. Memleketime döndüm depo tutuldu eşyalar oraya bırakıldı. Bu süreçte esyalarimi almak isterken eve Polis cagirdi hırsız var diye☺ şahsi eşyalarımdan alabildigimi aldım kalan kaldı. Arkadaslarimdan duyuyorum hala arkamdan konuşuyormuş erkek arkadaslarimiza dahi hemde. Mesela o da benim lazer paramı ödemişmiş. Anlatilirmi kızlar söylenir mi bunlar. Bosanmayi geçtim travmatik bi iz bıraktı sağolsun. Ama zerre ozlemiyorum alamıyorum artık. O beni kaybetti ben beni kazandım. Bana yazan herkesten allah razı olsun. Allah herkesin gönlünün muradı ni versin ve iyiler hep kazansin

canim konu acali olmus biraz bende devlet memuruyum eger es durumuyla geldiyse gitmek zorunda kalan o olur cunku her yil calistigi kuruma es durumu mazeretinin devam ettigine dair belge vermek zorunda. eger bunu kanitlayamazsada geldigi yere geri doner Allah yardimcin olsun insallah hak ettigini bulursun bundan sonra Allah buyuk cektiginin karsiligini elbet alirsin

X