- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
Düzelecek merak etme , dik dur pes etme ..Ah buna okadar ihtiyqcım varki çok kötü günler geçrdim
Bende ayrılmak istiyorum böyle birine daha fazla katlanamam qma çok zorlanıyorumCanım şuan çok mutlu olman beklenmez zaten elbet zor bir süreç olacak ama sana dayak atan biri hakkında nasıl olumlu düşüncelerin olabiliyor hala? Lütfen kendine olan saygını yitirme
İnşallah geçer çok istiyorumDüzelecek merak etme , dik dur pes etme ..
Bende açıktan lise okuyorum iş başvurusu yaptım bikaç yere inşallah benmde sonum arkadaşınız gibi olurSüreç normal , bak benim bir arkadaşım evlendi evliliği 5. Ayında bitti , eşi ana kuzusuydu bide aynı apartmanda oturuyorlardı, bu arkadaşım boşandı senin gibi çocuğu yoktu daha 24 yaşında falandı sonra karşısına bir adam çıktı 2 yıl sevgili oldular büyük bir aşkla evlendiler şimdi dünyalar tatlısı 1 yaşında oğlu var , ev düzeni herşeyi dört dörtlük maşallah, yani sende bu dönemleri atlatacaksın emin ol, arkadaşımda en başta senin gibiydi ama o pes etmedi hemen işe girdi okula başladı üni okudu hayatını kurtardı, sende başarabilirsin, daha iyisi muhakkak var herşey bu adamdan ibaret değil ki ..
Bir psikologtan destek almanı öneririm bu süreçteBende ayrılmak istiyorum böyle birine daha fazla katlanamam qma çok zorlanıyorum
Olur inşallah, yeterki pes etme daima çalışBende açıktan lise okuyorum iş başvurusu yaptım bikaç yere inşallah benmde sonum arkadaşınız gibi olur
Yeni geldiğimde gitmiştim ama ilaç veriyorlar o yüzden tekrr gitmedim gitmelimiydim bilmiyorumBir psikologtan destek almanı öneririm bu süreçte
Pes etmek istemiyorum çünkü böyle ilgisiz sevgisiz bir evlilik istemiyorum sevmek değil artık sevilmek değer görmek istiyorumOlur inşallah, yeterki pes etme daima çalış
Herşey senin elinde cnm , kader dediğimiz şey tercihlerimizden ve çabamızdan ibaret .. Sana hayatımı anlatsaydım bugünüme şaşardınPes etmek istemiyorum çünkü böyle ilgisiz sevgisiz bir evlilik istemiyorum sevmek değil artık sevilmek değer görmek istiyorum
Herşey benmde elimde farkındayım ama çok yeni daha toparlamayı atlatmayı çok isriyorum ne kadar özlesemde düzenimi evimi pes etmicem ben kendimi kazanıcamHerşey senin elinde cnm , kader dediğimiz şey tercihlerimizden ve çabamızdan ibaret .. Sana hayatımı anlatsaydım bugünüme şaşardınhamdolsun insan çalışır çabalarsa ve doğru adımlar atarsa herşey düzeliyor ..
Bende sizinle aynı fikirdeyim boşanmak istiyorum çünkü birdaha aynı şeyleri yaşıyqcağımı biliyorum daha 26 yaşındayım bir ömür o qdamın eziyetlerine katlanmak istemiyorum ama heralde 10 yıllık evlilk olunca bitirmek zor oluyo
Inşallah cnm , üzme kendini çok, geçecek herşey dua edeceğim senin içinHerşey benmde elimde farkındayım ama çok yeni daha toparlamayı atlatmayı çok isriyorum ne kadar özlesemde düzenimi evimi pes etmicem ben kendimi kazanıcam
Çok şükür olmadı çocuğum evet şuan lise açıktan 3.sınftayım üni okumak istiyorum boşanırsam rahatlıcam bu gitgeller olmıcakÇocuğunda yokmuş daha ne istiyorsun Allahtan. 26 yaş daha çok genç. Boşan gir sınava üni oku. 30unda mezun olur çalışmaya başlarsın. Hayatın değişir.
Valla şiddete ve hakarete uğrayıp hala seviyorum ve özlüyorum nasıl diyebiliyorsunuz? Böyle sevgiye de yani.Merhaba bayanlar ben yeni katıldım buraya sizden fikir almak istiyorum ben 10yıllık evliyim eşim le boşanma aşamasındayız yani 5aydır babamlardayım konu şu eşimden şiddet görüyordum hakaret küfür ilgiszlik vardı ve daha fazla dayanamadım ayrılmak için babamlara geldim ilk zamnlar eşime çok kızgındım ama zamnla kızgnlığm az da olsa geçti 2at sonra özlemeğe başladım ama kendime hep moral veriyordum o adamla yapamqssın ömrünü onnlqmı harcıyacaksın diye şimdi daha iyyim ama eşim beni aradı ilk önce düzgün konştu sonra beni suçladı gitmesen bu duruma gelmezdik beni rezil ettin falan dedi eşimn ailesi beni arıyor kendin bin arabaya gel bende gidemem babam bana sahip çıktı onu yüzüstü bırakmam dedim özlesemde ayrılmak istemesemde bitmeli olmıycak bir ömür bu adamın kahrını çekemem zamanla geçicek biliyorum ne olur bu durumda olanlar yada eşinden ayrılanlar yazabilrmi şimdiden çok teşekkürler
Bence sevgi değil 10 yılın vermş olduğu alışkanlık bağlılık sanırım yoksa sevgi de yok saygıda çoktan bitmiştiValla şiddete ve hakarete uğrayıp hala seviyorum ve özlüyorum nasıl diyebiliyorsunuz? Böyle sevgiye de yani.
Valla canım benim kendini sakın ezdirme. Bir kere yapan hep yapar. Çok gördüm ve çok duydum. Aldatan erkek bir defayla kalmaz. Şiddet uygulayan, küfür eden adam bir defayla kalma. Gerisi mutlaka gelir. Boşuna dememişler insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur diye. Şimdi eşin gitmeseydin böyle olmayacaktı fln. Suçu sana atıp vicdan yaptırıyor sana. Geri dönsen bir ay veriyorum ev fazla. Bir aydan sonra yine devam eder. Güçlü dur. Bak baban sana sahip çıkmış.Bence sevgi değil 10 yılın vermş olduğu alışkanlık bağlılık sanırım yoksa sevgi de yok saygıda çoktan bitmişti
Çok şükür ailem arkamda çok destek oluyorlar allah razı olsun onlardan evet eşimiok iyi tanıyorum devam edicek gidersem çünkü hep beni suçluyor seni dövdüysem bile dilin çok uzun olduğu için diyor yani hâlâ kendine toz kondurmuyorValla canım benim kendini sakın ezdirme. Bir kere yapan hep yapar. Çok gördüm ve çok duydum. Aldatan erkek bir defayla kalmaz. Şiddet uygulayan, küfür eden adam bir defayla kalma. Gerisi mutlaka gelir. Boşuna dememişler insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur diye. Şimdi eşin gitmeseydin böyle olmayacaktı fln. Suçu sana atıp vicdan yaptırıyor sana. Geri dönsen bir ay veriyorum ev fazla. Bir aydan sonra yine devam eder. Güçlü dur. Bak baban sana sahip çıkmış.
Ay tövbe Allah ıslah etsin çok sinirlendimÇok şükür ailem arkamda çok destek oluyorlar allah razı olsun onlardan evet eşimiok iyi tanıyorum devam edicek gidersem çünkü hep beni suçluyor seni dövdüysem bile dilin çok uzun olduğu için diyor yani hâlâ kendine toz kondurmuyor
Dilimde bana hakaret ettiği için uzuyor çünkü kendimi savunuyorum o diyorki seni dövsemde ayrılamassın şiddet hakaret küfür ayrılma sebebi değilmişAy tövbe Allah ıslah etsin çok sinirlendim
Yahu bu erkekler ne sanıyorlar kendilerini. Tövbe haşa.peygamber falan mı? Şiddet nedir yaaa. İnsan çocuğunu bırak bir hayvanı dövme hakkını bile kendinde bulamazken kadını dövmek nedir? Bende boşanıyorum 5 yıllık evlilik bitiyor, şiddet yoktu zaten olamazdı asla şiddet olsa bana kalkan elini kırardim yeminle. Sakın sakın geri dönmeyin. Emin olun coook daha mutlu olacaksınız ben daha boşanma asamasinda olmama rağmen şimdiden huzuru bulmaya başladım. Geçmişi düşününce ve buralardaki yazılanları okuyunca bende de psikolojik şiddet hat safhadaymis ama ben iş, ev, okul derken birçok şeyi görmemişim bile. Şuan daha iyi anlıyorum. Alışkanlıklarsa zamanla geçiyor. Ölüme alışıyorsun elin karaktersizi gitse ne olur. Şuan şunu farkettim biz kadınlar evlilik içinde birçok şeyden fedakarlık yapıp adeta kendimiz olmaktan çıkıyoruz boşanan kadınlarin geneli aynı fikirde kendimiz oluyoruz bosaninca. Aaaa bende insanmisim benimde canım varmış, benimde mutlu olmaya hakkım varmış diyorsun.Dilimde bana hakaret ettiği için uzuyor çünkü kendimi savunuyorum o diyorki seni dövsemde ayrılamassın şiddet hakaret küfür ayrılma sebebi değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?