Aile Planlaması Boşanıyorum yardım edin

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Canım şuan çok mutlu olman beklenmez zaten elbet zor bir süreç olacak ama sana dayak atan biri hakkında nasıl olumlu düşüncelerin olabiliyor hala? Lütfen kendine olan saygını yitirme
Bende ayrılmak istiyorum böyle birine daha fazla katlanamam qma çok zorlanıyorum

Bende açıktan lise okuyorum iş başvurusu yaptım bikaç yere inşallah benmde sonum arkadaşınız gibi olur

Pes etmek istemiyorum çünkü böyle ilgisiz sevgisiz bir evlilik istemiyorum sevmek değil artık sevilmek değer görmek istiyorum
Herşey senin elinde cnm , kader dediğimiz şey tercihlerimizden ve çabamızdan ibaret .. Sana hayatımı anlatsaydım bugünüme şaşardın hamdolsun insan çalışır çabalarsa ve doğru adımlar atarsa herşey düzeliyor ..

Herşey benmde elimde farkındayım ama çok yeni daha toparlamayı atlatmayı çok isriyorum ne kadar özlesemde düzenimi evimi pes etmicem ben kendimi kazanıcam

Çocuğunda yokmuş daha ne istiyorsun Allahtan. 26 yaş daha çok genç. Boşan gir sınava üni oku. 30unda mezun olur çalışmaya başlarsın. Hayatın değişir.

Herşey benmde elimde farkındayım ama çok yeni daha toparlamayı atlatmayı çok isriyorum ne kadar özlesemde düzenimi evimi pes etmicem ben kendimi kazanıcam
Inşallah cnm , üzme kendini çok, geçecek herşey dua edeceğim senin için

Çocuğunda yokmuş daha ne istiyorsun Allahtan. 26 yaş daha çok genç. Boşan gir sınava üni oku. 30unda mezun olur çalışmaya başlarsın. Hayatın değişir.
Çok şükür olmadı çocuğum evet şuan lise açıktan 3.sınftayım üni okumak istiyorum boşanırsam rahatlıcam bu gitgeller olmıcak

Valla şiddete ve hakarete uğrayıp hala seviyorum ve özlüyorum nasıl diyebiliyorsunuz? Böyle sevgiye de yani.

Bence sevgi değil 10 yılın vermş olduğu alışkanlık bağlılık sanırım yoksa sevgi de yok saygıda çoktan bitmişti
Valla canım benim kendini sakın ezdirme. Bir kere yapan hep yapar. Çok gördüm ve çok duydum. Aldatan erkek bir defayla kalmaz. Şiddet uygulayan, küfür eden adam bir defayla kalma. Gerisi mutlaka gelir. Boşuna dememişler insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur diye. Şimdi eşin gitmeseydin böyle olmayacaktı fln. Suçu sana atıp vicdan yaptırıyor sana. Geri dönsen bir ay veriyorum ev fazla. Bir aydan sonra yine devam eder. Güçlü dur. Bak baban sana sahip çıkmış.

Çok şükür ailem arkamda çok destek oluyorlar allah razı olsun onlardan evet eşimiok iyi tanıyorum devam edicek gidersem çünkü hep beni suçluyor seni dövdüysem bile dilin çok uzun olduğu için diyor yani hâlâ kendine toz kondurmuyor

Ay tövbe Allah ıslah etsin çok sinirlendim

Dilimde bana hakaret ettiği için uzuyor çünkü kendimi savunuyorum o diyorki seni dövsemde ayrılamassın şiddet hakaret küfür ayrılma sebebi değilmiş
Yahu bu erkekler ne sanıyorlar kendilerini. Tövbe haşa.peygamber falan mı? Şiddet nedir yaaa. İnsan çocuğunu bırak bir hayvanı dövme hakkını bile kendinde bulamazken kadını dövmek nedir? Bende boşanıyorum 5 yıllık evlilik bitiyor, şiddet yoktu zaten olamazdı asla şiddet olsa bana kalkan elini kırardim yeminle. Sakın sakın geri dönmeyin. Emin olun coook daha mutlu olacaksınız ben daha boşanma asamasinda olmama rağmen şimdiden huzuru bulmaya başladım. Geçmişi düşününce ve buralardaki yazılanları okuyunca bende de psikolojik şiddet hat safhadaymis ama ben iş, ev, okul derken birçok şeyi görmemişim bile. Şuan daha iyi anlıyorum. Alışkanlıklarsa zamanla geçiyor. Ölüme alışıyorsun elin karaktersizi gitse ne olur. Şuan şunu farkettim biz kadınlar evlilik içinde birçok şeyden fedakarlık yapıp adeta kendimiz olmaktan çıkıyoruz boşanan kadınlarin geneli aynı fikirde kendimiz oluyoruz bosaninca. Aaaa bende insanmisim benimde canım varmış, benimde mutlu olmaya hakkım varmış diyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…